- 19 Mayıs 2020
- 46.656
- 209.018
- 548
Ben aydınlatayım. Yazın tayin ve taşınma durumundan dolayı babanneye gönderdiğim çocukları şimdi evden bi yere yollayamıyorum. Öyle bir özlemişler ki. Babalarına zaten yapışıklar. Hiçbir çocuk anası babası varken nineyi çoook çok seviyor diye kalmaz. Nineler dedeler anne babanın yerini doldurmaz. Hele anne baba hayatta ise, onlardan uzakta olmak isteyecekleri bir şey değil. Konu sahibinin kocası istiyor almayı ama kabul ettiremeyeceğini bildiği için şimdilik harekete geçmiyor.Malesef öyle bi yeteneğiniz yok. Size yalan söylemişler çok üzgünümkonu sahibi niye tırsıyo o zaman kız başıma kalır diye? Var mı bi cevabınız? Babanın almadığı çocuk, ikinci eşe nasıl kalıyor? Bi anlatın da aydınlatın pamuk şekeri dünyamı
Yani dediğim gibi dimi? Adam çocuğu eve almam , başımdan attım demiyor. Ben bilmez miyim benim de bir evladım var. Daha 1 yaşında olmasına rağmen her yerde benimle göz kontağı kurmak istiyor. Asla ne kadını ne de adamı savunuyorum. Bence en başından kızını babaannesine bırakmamalıydı. Hanımefendi öyle bi anladı beni, öyle yorum yaptı ki, adamı savunuyormuşum gibi oldu. Asla öyle birşey yok. Demek istediğim, konu sahibi kızın gelmedinden rahatsız. Demek ki kocası kıza gelme demiyor. Neyini anlamadı bunun bilmiyorum. Yazılandan ziyade akıl okumaya çalışıyor. Ben aklımdan geçeni yazıyorum zaten. Niye geçmeyen bişeyi yazayım ki? Müneccimliğe merak sarmış zaar.Ben aydınlatayım. Yazın tayin ve taşınma durumundan dolayı babanneye gönderdiğim çocukları şimdi evden bi yere yollayamıyorum. Öyle bir özlemişler ki. Babalarına zaten yapışıklar. Hiçbir çocuk anası babası varken nineyi çoook çok seviyor diye kalmaz. Nineler dedeler anne babanın yerini doldurmaz. Hele anne baba hayatta ise, onlardan uzakta olmak isteyecekleri bir şey değil. Konu sahibinin kocası istiyor almayı ama kabul ettiremeyeceğini bildiği için şimdilik harekete geçmiyor.
Bu adamın bir çocuğu var, konu sahibi sanmış ki eve ayak bastırmam. Cadaloz kaynana gibi ayda yılda bir muhatap olurum, gerisine karışmam. Ne kadar minnoş bir inanç. Herhalde o çocuğu daha fazla görmezden gelemeyeceği gerçeği dank etmeye başlamış, korkular ondan.
Kızı evde istemediğinden kaygılı. Pekii baba evde kızı istemiyorsa kadın niye kaygılı? Adam istemezse kız zaten gelemez öyle değil mi? Demek ki kızın eve gelebilme durumu var. Bence adamın en başta kızı hayatından çıkarması da hata. Bana bu babalıktan nasibini almamış adamı savunuyormuşum gibi imada bulunmayın. Öyle bir niyetim yok. Olsa zaten yazarım. Beni bunu yazmaktan alıkoyacak ne var ki?Yok kendim söyledim onu, birinin bana söylemesiyle değil :) Babaya düşkün ama evde istenmeyen bir kız, kardeşi olunca eve gelir de huzur bozar diye tedirgin soru sahibi. Sizce neden kaygılı peki bu hanımefendi?
Üniversite mezununa bak, kalite maşallah.Ayyy menopozlumuzun algıda mı sorununuz var anlamadım ben sizi ama bana hiçbişey olmaz siz kendinizi düşünün bi kuyruk acınız var çünkü hadi konumdan çıkın artık işinizdemi yok
O Orangegreysky bu konu hakkındaki düşüncem bu ok?Ben de bir başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemem. O yüzden bekar bir adamla evlendim. Bunu siz tercih ettiniz. olacak olan herşeyi kabullenmek düşüyor size. Bu yavrunun bir annesi var ama bugün ölmeyeceğinin bir garantisi yok. Kadına birşey olsa, çocuk bizimle kalıcak diye düşünmediniz mi imzayı atarken? Siz de bir anne baba evladısınız. Babanız sizi "elin yedi kat yabancısı " için evine almak istemese buna hak verir miydiniz? Babam doğru olanı yaptı der miydiniz??
Ben size babayı savunuyorsunuz demedim ki, durup durup yükseliyorsunuz. Baba isterse gelir demek ilgili soru sahibini masum göstermek oluyor bence, ilk yorumunuza katılıyorum, ikinci yorumunuz için alıntılamıştım. Sorun yok anlamıyoruz birbirimizi demek ki belki de aynı şeyi söylüyoruzdur.Kızı evde istemediğinden kaygılı. Pekii baba evde kızı istemiyorsa kadın niye kaygılı? Adam istemezse kız zaten gelemez öyle değil mi? Demek ki kızın eve gelebilme durumu var. Bence adamın en başta kızı hayatından çıkarması da hata. Bana bu babalıktan nasibini almamış adamı savunuyormuşum gibi imada bulunmayın. Öyle bir niyetim yok. Olsa zaten yazarım. Beni bunu yazmaktan alıkoyacak ne var ki?
Baba isterse gelir konu sahibini masum göstermek mi? Ne alaka yaBen size babayı savunuyorsunuz demedim ki, durup durup yükseliyorsunuz. Baba isterse gelir demek ilgili soru sahibini masum göstermek oluyor bence, ilk yorumunuza katılıyorum, ikinci yorumunuz için alıntılamıştım. Sorun yok anlamıyoruz birbirimizi demek ki belki de aynı şeyi söylüyoruzdur.
Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Bunu görmemişim, hanımefendicim ben sizin aklınızı niye okuyayım, hala laf çarpma derdindesiniz. Annesiniz, bilirsiniz ki iyi bir anne baba çocuğunu sıpıtıp atamaz gidecek kişi kendi annesi dahi olsa. Soru sahibinin yaşını bilmiyorum ama adamın ikinci evliliği ise kadından büyüktür, genç birini buldum oh evlendim hayatı yaşayayım diye adam babaanneye bırakmış çocuğu, 5 ay bir çocuk anne babasından ayrı kalabilir mi hiç mi bi baba yeni eşine sınırı çizmez bu konuda? Ben de diyorum ki baba çocuğu çoktan silmiş, ben 12 yaşındaki o çocuk olsam beni 5 ay eve almamış adama bir daha gitmem mesela. Sizin ilk yazdığınız mesajı ben "adam çocuğunu almak istiyor olabilir" olarak anladım ve "yoo bence istemiyor" olarak da alıntıladım. Müneccimlik değil bu, soru sahibinin konusuna yorumum.Yani dediğim gibi dimi? Adam çocuğu eve almam , başımdan attım demiyor. Ben bilmez miyim benim de bir evladım var. Daha 1 yaşında olmasına rağmen her yerde benimle göz kontağı kurmak istiyor. Asla ne kadını ne de adamı savunuyorum. Bence en başından kızını babaannesine bırakmamalıydı. Hanımefendi öyle bi anladı beni, öyle yorum yaptı ki, adamı savunuyormuşum gibi oldu. Asla öyle birşey yok. Demek istediğim, konu sahibi kızın gelmedinden rahatsız. Demek ki kocası kıza gelme demiyor. Neyini anlamadı bunun bilmiyorum. Yazılandan ziyade akıl okumaya çalışıyor. Ben aklımdan geçeni yazıyorum zaten. Niye geçmeyen bişeyi yazayım ki? Müneccimliğe merak sarmış zaar.
Aynen ben baba alıcak herhalde diye düşündüm, konu sahibi buna razı diye bir imada bulunmadım. Siz konu sahibi razı demisim gibi yorum yaptınız. Halı sericek falan filan. Bu ayarda bi kadına arka çıkmayı hakaret sayarım kendime. O yüzden tepkili konuştum. Baba alabilir diye niye düşündüm; çünkü konu sahibi tutuşmuş kız gelir diye. Gelmeyecek olsa niye feverân etsin ki dimi ama? Aman 2 sorumsuz ebeveyn, bi vicdansız yeni eş için fazla bile yorduk birbirimiziBunu görmemişim, hanımefendicim ben sizin aklınızı niye okuyayım, hala laf çarpma derdindesiniz. Annesiniz, bilirsiniz ki iyi bir anne baba çocuğunu sıpıtıp atamaz gidecek kişi kendi annesi dahi olsa. Soru sahibinin yaşını bilmiyorum ama adamın ikinci evliliği ise kadından büyüktür, genç birini buldum oh evlendim hayatı yaşayayım diye adam babaanneye bırakmış çocuğu, 5 ay bir çocuk anne babasından ayrı kalabilir mi hiç mi bi baba yeni eşine sınırı çizmez bu konuda? Ben de diyorum ki baba çocuğu çoktan silmiş, ben 12 yaşındaki o çocuk olsam beni 5 ay eve almamış adama bir daha gitmem mesela. Sizin ilk yazdığınız mesajı ben "adam çocuğunu almak istiyor olabilir" olarak anladım ve "yoo bence istemiyor" olarak da alıntıladım. Müneccimlik değil bu, soru sahibinin konusuna yorumum.
Yani özetle; anne hatalı, sebebini bilemeyiz ama çocuğu almamış.
Baba hatalı, sebebi bence ortada ama çocuğu almamış.
Konu sahibi hatalı çünkü evli bir adamla evleniyorsa sizin de dediğiniz gibi şartları kabul ediyordur.
Son mesajımda da dediğim gibi zaten benzer şeyleri diyoruz, siz baba alabilir diyorsunuz ben alacağını düşünmüyorum diyorum tek fark bu. Bunu da konu sahibi bilir, o da uçtu uçtu kuş oldu.
Aynen yani konu sahibi dışında kimse mutsuz değil derdi bize kalmış gibi olduAynen ben baba alıcak herhalde diye düşündüm, konu sahibi buna razı diye bir imada bulunmadım. Siz konu sahibi razı demisim gibi yorum yaptınız. Halı sericek falan filan. Bu ayarda bi kadına arka çıkmayı hakaret sayarım kendime. O yüzden tepkili konuştum. Baba alabilir diye niye düşündüm; çünkü konu sahibi tutuşmuş kız gelir diye. Gelmeyecek olsa niye feverân etsin ki dimi ama? Aman 2 sorumsuz ebeveyn, bi vicdansız yeni eş için fazla bile yorduk birbirimizi
Orda yaniliyorsunuz 12 yas ergenlik ...28 yasinda bir kadin 12 yas ergenligiyle bas edemeyebilir normaldir.Baba sorumluluk alacak.Cocuk onun sonucta.Sorumluluk dediginiz nedir ya? Kız babasının evine geldiğinde önüne bir tabak yemek koyacaksınız bu kadar. 12 yaşında bir çocuğun size ne tarz bir zorluğu olabilir ki? Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bence.
Zaten sizle kalmıyormuş. Siz daha gelmesin istiyorsunuz. Biraz empati, biraz vicdan.
O değil de aynı tarafta olup birbirimizi yememizAynen yani konu sahibi dışında kimse mutsuz değil derdi bize kalmış gibi olduYanlış anlaşıldım belki de kusura bakmayınız efem.
Adam istiyor ama 12 yaşında çocukla ilgilenecek kaba etler kendisinde yok, e konu sahibi de gönüllü değil, çocuk babannede kalıyor ama bayıldığından değil bence, yani babanne çok güzel ilgileniyor, seviyor diye orda mutlu olabilir ama başka seçenek de yok ki zaten. Malesef babanne dünyayı verse yine eksik kalacak çocuk, çok üzgünüm. Varken yok ebeveyn çok kötü bir durum.Yani dediğim gibi dimi? Adam çocuğu eve almam , başımdan attım demiyor. Ben bilmez miyim benim de bir evladım var. Daha 1 yaşında olmasına rağmen her yerde benimle göz kontağı kurmak istiyor. Asla ne kadını ne de adamı savunuyorum. Bence en başından kızını babaannesine bırakmamalıydı. Hanımefendi öyle bi anladı beni, öyle yorum yaptı ki, adamı savunuyormuşum gibi oldu. Asla öyle birşey yok. Demek istediğim, konu sahibi kızın gelmedinden rahatsız. Demek ki kocası kıza gelme demiyor. Neyini anlamadı bunun bilmiyorum. Yazılandan ziyade akıl okumaya çalışıyor. Ben aklımdan geçeni yazıyorum zaten. Niye geçmeyen bişeyi yazayım ki? Müneccimliğe merak sarmış zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?