Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Son düzenleme:

ve sende biliosun ki o gelmedi aksam o kadınla beraber di...sen cocuk diyorsun yok seviorum diorsun.. sana söle sölim cokk pişman olucaksın coook suan net kararlı degılsın ve gene affediceksın yok cocuk yok bu su diye bahaneler yaratarak .. calışıyorsan guvenın varsa bırak akıllanmamıs yaniii kendine bahaneler bulmayıda bırak seni cok ii anlıyorum basıma geldi ve kopek gibi pişmanımmm

ne kadar ozr okurken bile ben üzüldüm seni düşünemiyorum konuş bence eşinle tamam bugün teksin yarın bebek olunca ne olacak bu stresle hamilelik nasıl geçcek çocuğuna zarar

Siz bu insandan boşanmayacaksınız gerçek bu eğer öyle bir düşünceniz olsa orada gördüğünüzde karşına çıkar hesap sorardınız sonuçta bunun bahanesi yok normal arkadaşı olsa size yalan söylemez ya da siz tanırsınız onu da geçtim delil olarak resim çekmiyorsunuz arıyor arkadaşımda kalıcam diyor evli birinin gece eşini evde yalnız bırakıp arkadaşında kalma lüksü normalde de olamaz bu kişi daha öncede yapmış nemalum kadınd kalmadığı o zamzamanda.en baştan izin vermezdim ben buna.üstüne kadında kalacağını artık biliyorsunuz geceyi başkasıyla geçirecek ve siz sakince tamam diyorsunuz ben çoktan yıkmıştım tepesine her yeri çocuk olayı sana kalmış ama ses çıkarmazsanız da devam edecek aynı evi yatağı nasıl paylaşacaksınız

ya benim merak ettiğim bişey var
o gece kocan o kadınla birlikte olurken nasıl sakin kalabildin?
onlar birbirine sarılırken nasıl eve dönün gidebildin?
o kadınla olan yazışmalarını okurken kocanla nasıl yatabildin?
bu nası bi psikoloji ya

yüzleşmek zorundasın iletişim kurmalısın ve malesef bu evliliğe de bir son vermelisin... kendine olan saygını kaybetmeden, gururunu daha fazla kırmadan bu işi halletmelisin, bir gün birinin elinden tutup karşına çıkmasını bekleme bir an önce yüzleş..hep yapıcı olmaya çalışırım evliliklere karşı fakat bu çok başka ..

bir de hemen kendine çok yakın hissettiğin ve güvendiğin birisiyle paylaşmalısın kendi başına halledemezsin sağlıklı düşünemezsin ve hamilesin içini dökmelisin buradan olmaz yanında olunmalı

konu sahibi bir gelseydi de ne karar verdiğini söyleseydi. insanlar yazıp duruyor.ama konuyu açandan bir mesaj yok.

KONU sahıbı muhtemelen affettı ve ne yazıkkı bu sekılde yasamaya devam edıcek ve hamıle oldugu ıcın katlanacak. hakkında hayırlısı :44:

Evet belkide bir cana kiymak gibi olucak yazicagim sey ama bana kalirsa en dogru sey cocugu aldirtman olur . Niye dersen babasiz ve sevgisiz bir cocuk buyutmek nasil olur sence heleki iliskinizin hangi yone gidecegini bilmiyorken ...

Ben senim yerinde olsam . Cocuk dünyaya gelmeden en kısa zamanda aldırır ve hic birşey söylemeden esyalarımı toplar vden ayrılırım . Cok zor biliyorum ama kendine zara vericeksin . O cocuk dünyaya geldikten sonra daha cok zarar görebilirsin cünkü birdaha yapmıyacagının garantisi yok . Onurlu ol ve bebebeğini alıp evini terket .. Terkettiğindede telefonunu falan değiştir sadece ona bosanma dilekcesni yolla . Hatasınınkendisi farketsin bir dahada yüzünü görme

Çok üzücü bir olay. Cidden uykum azıcık gelmişti oda kaçtı. Rabbim sana sabırlar versin. Bizim için konuşması kolay ama senin açından çok zor biliyorum ayrılmakta devam etmekte. Hele şu an aldırmadıysan ki 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim demişsin sanırım zamanı geçti o hamilelik psikolojisiyle dahada zor herşey. Canım bi haber ver meraktan çatlarım ben. Bende aldatıldım şu an nişanlıyım ve bende affettim. Emin ol güzellikle alakası yok sakın böyle düşünme. Tövbe estf allah günah yazmasında çirkinlikten ölen bi kadınla aldatıldım. Sevdiğimden ayrılmadım bide üstüne nişan yaptım ödüllendirir gibi. sevgiliydik basabilirdim tekmeyi. ama işte ben 2 senelik sevgilimi bırakamadım o zaman sen çocuğunun babası ve sevdiğin eşini bırakman cidden zor anlayabiliyorum. sonra aldattı mı diye sorarsan çok sıkı takipteyim ama bu şüpheyle yaşanmıyor bunu bil. ve o günden beri kafayı yedim herşeyinden şüphe eder oldum tuvalet ciflerken,yemek yaparken,ütü yaparken,ev süpürürken bile aklıma acaba nasıl seviştiler diye geliyor. atlatamadım. senin içinde bununla yaşamak çok zor. iyi düşün derim. ben bi aptallık yaptım devam ettim sen bi daha düşün derim. eğer devam edeceksende göze al bi daha hiçbirşeyi alttan alamayacak kadar güçsüz ve sinirli biri olacaksın. tüm dengen altüst olacak.. benim gibi..

Bu gibi durumlarda alın eşinizi bir psikologa gidin ordan cıkışda kararınızı verirsiniz zaten. Her hastalikda dr. Gidiliyor psikolojik problemlerde neden dr. Akla gelmiyor.

Knu sahibi ortalarda yok acaba barıştı mı eşiyle? , nediyim alışmış eşi aldatma ya herzaman da yapacak belli. Kac kez afedebilir ki bi insan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…