Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Allah yardimciniz olsun inşallah cok zor bir durum sadece ilk yazinizi okudum başka gelişme varmi bilmiyorum ama nasil onları gordugunuzde sessiz tepkisiz kalabildiniz gercekten cok şaşırdım

bide hata bendemi kadın daha güzel demissiniz ya mutlaka esinizden yakışıklı erkekler vardır ve rastgelmissinizdir daha iyisini bulunca hemen olsaydi bu işler sizde yapsaydiniz o zaman ama işte bu karakter meselesi güzellik çirkinlik degil esinizin karakteri bozulmuş maalesef

Bende 8 haftalık hamileyim. Gerçekten durumunuza çok canım sıkıldı. Dilerim hayırla biter sonucu. Allah sabır versin.

Keşke suç üstü yapsaydin orda.
Hatta bide filmlerdeki gibi ikisinin de başına yaş pasta gecirseydin.

Bende merak ettim sonuç ne oldu bebeği doğurdun mu, eşinden ayrıldın mı bilmiyorum.. Ah bu erkekler bir kadına sadakat kalamıyorlar

ALLAHım başa vermesin sanada sabırlarından versin insallahhh. Gerçekten durumun çok zorr. Kendime adıma konuşmak istiyorum böyle bir durumda eğer ayrılırsam aldırırdım ama devam edersem aldırmam. Ama bana göre aldatanı affetmek , ödüllendirmektir. Ve o pisligin tadına bir kez bakan bırakamaz. Eşimle bazen konuşuruz bu konuları etrafımzda yaşanıyo. Allah korusun öyle bir hata yaparsam söylersem veya yakalarsan affetme beni git dedi çünkü erkeklerin kafaları hemen hemen aynı. Çok iyi düşünmeni isterim bende fikirlerimi sundum yanlış anlamanı veya etkilenmeni kesinlikle istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…