• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

aayylliinn2014

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
13
1
6
34
Ankara
Kızlar günaydın, ben 28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama eşim beni aldattı ve hala da aldatmaya devam ediyor. Üç sene önce telefonundaki bir mesajı tesadüfen gördüm ve gerçekten başta hiç inanamadım çünkü ona çok aşıktım ve gidip telefonundaki mesajı gördüğümü söyledim ona, aralarında hiçbir şey geçmediğini, beni aldatmadığını sadece bir anlık bir şey olduğunu ve bir daha asla olmayacağını söyledi. Aşktan olsa gerek, sanırım gözlerimi cidden kör etmiş. Ben de ona inandım ve aramız birkaç haftalığına bozulduktan sonra tekrar barıştım onunla. Şimdi asıl konuya geliyorum kızlar, son zamanlarda sürekli facebookta geziyordu ve işkillenmeye başladım ben de, şifresini bulmam çok kolay oldu. Girdim hesabına ve mesajlarını okumaya başladım ve tek bir kadınla mesajlaşmış eğer diğerlerini silmediyse, kendisini bambaşka biri gibi tanıtmış, adını soyadını değiştirmiş başka bir işte çalıştığını söylemiş, ve kızlar beni mahfeden şey de BEKAR olduğunu söylemiş. Gerçekten bunu okuduğum zaman delirecektim nerdeyse. Kimseye de söyleyemedim kendim çözmeye karar verdim. Her gün o uyuduktan sonra hesabına girip mesajlarını okudum, bu durumu eşimle konuşmadım çünkü yine beni kandırmasını istemedim. Bir gün buluşma kararı almışlar ve okuduğum an kahroldum ama yine bir şey demedim eşime. Güya kendimi ajan sanıyorum ya, takip edicem! Buluşma yerlerini saatlerini kararlaştırmışlar ve eşime o sabah yani o kadınla buluşacağı gün nereye gidiyorsun dediğimde bana işyerinden arkadaşlarla buluşacağız dedi. Her şey çok normalmiş gibi öptü ve gitti. Kızlar bir şey daha söyleyeceğim biraz özel gibi ama, o kadınla konuşmaya başladıktan sonra bile aramız çok iyiydi, yani eskisi gibiydik, sizce bana belli etmemek için mi iyi davranıyordu yoksa beni hala seviyor mu ya da ben mi çok safım :( Çok uzattım lafı da, kusura bakmayın lütfen kimseye içimi dökemedim ilk defa sizlere anlatıyorum.. Buluşma yerlerine ben de gittim daha sonra. Bekliyorum gelmesini o kadının, daha sonra geldi.. Ben de izliyorum, önce konuştular aramızda mesafe vardı ve çok kalabalıktı duyamadım, daha sonra sarıldılar.. O an keşke hiç görmeseydim dedim, buralara kadar gelmeseydim, yıkıldım çünkü. Ve kızlar kendimi çok eksik hissettim, kadın çok güzeldi çünkü. Hata bendeymiş gibi hissettim sanki, daha güzel olsaydım beni aldatmazdı belki. Neler düşünüyorum böyle :( Daha fazla duramadım ve eve geldim, hiçbir tepki veremiyorum şok oldum ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum. Akşam oldu eşim gelmedi hala, sonra saat 9 buçuk 10 gibi beni aradı ve arkadaşında kalacağını söyledi, konuşurken de iki lafından biri hayatım aşkım canım.. Daha önce de kalırdı arkadaşında, çok yakın bi arkadaşı var onun adını verdi ve onda kalacağını söyledi. Benim mide rahatsızlığım var, çocukluğumdan beri stresli olduğum anlarda midem bulanır, ağrır. Bir haftadır da yine öyleydi, ben de yine strese bağladım. Kızlar ertesi gün affedersiniz kusmalarım çok şiddetli olunca hastaneye gittim ve orada öğrendim 8 haftalık hamile olduğumu. Bir insanın başına daha ne gelebilir diye düşünüyorum cidden. Allah beni sınıyor mu, sabrımı mı deniyor ya da ben birine kötü bişey yaptım da mı benim başıma geldi anlamıyorum. Planlanmış bi hamilelik değildi, zaten başıma bunların geleceğini bilsem özür diliyorum ama aynı yatakta bile yatmazdım. Kendimi şu an aptal gibi hissediyorum, bana yapılanlara rağmen hala onu seviyorum çünkü. Üstelik bir de bebeğimiz olacak, aldırma düşüncesini hiç aklıma bile getirmedim, zaten bundan önce bir kaybımız oldu, 23 haftalıkken kaybettik bebeğimizi. Eşime söylemedim hamile olduğumu, aldatılma meselesini de hiç konuşmadım. Çünkü eğer hamile olduğumu söylersem sırf bebekten dolayı bana döner diye düşünüyorum ve bir daha beni aldatmayacağına emin olamıyorum. Daha doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardım edin gerçekten çıkmaza girdim çok kötü durumdayım..

ne desem bılemedım cocugu aldırmak yada aldırmamak sızın kararınız elbettekı bu farklı bı durum ama ben sızın yerınızde olsam facedekı yazısmaları kaydederdım esımın yuzune herseyı vurur aılelere de acıklardım ılerde tekrar aldatılma olayı olursa bunu da mahkemeye sunardım

çok geçmiş olsun.. rabbim sabır ve güç versin diyorum öncelikle..
keşke onları o şekilde görünce tepki verseydin..
eşini seviyorsun.. nasıl oldu da kalbin onları öyle görmesine rağmen tepki veremedi :50: hadi bunları da geçtim aynı akşam eşinin eve gelmemesini, seninde buna kayıtsız kalman da garibime gitti.. benim şuan erkek arkadaşım bile arkadaşımla kalıyorum dediğinde neden diye soruveriyorum. keyfi bir kalma canımı sıkar..

ya konuşmaları gizli gizli takip edip içine ve bebeğine zarar verirsin.. yada herşeyi göze alarak karşında durup bunları söylersin..

Böyle konuları okuyunca istiyorum ki tüm kadınlar çalışsın iyi yerlere gelsin kendine bakabilsin ve hiç arkalarına bakmadan çıkıp gitsinler o şerefsizlerin hayatından. Boşanma davasını aç, eve de alma o pisliği. Bebek kararı ise senin, eğer sana travma yaşatacağını düşünüyosan ya da bakamayacağını aldır gitsin. İlerde illa ki seni seven birinden bebek yapmak istersin. O hayvanın bebeğini doğurup da sürekli görüşmek zorunda kalmazsın... Sabırlı ol, dünyan yıkılmadı her kadının başına gelebilir kendine yeni bi hayat kur yeniden sevilmenin ve sevmenin yollarını ara.

keşke karşısına çıksaydınız o kıza sarılmışken 2 de resim çekseydiniz gizliden. cebinizle.
sonrada mahkemeye verirdiniz.
al işte sana kapak diye.
şimdi yalan diyorsun dese ispatınız yok. bari mesajları kaydedin.
bebek konusuna birşey diyemem. seçim sizin.

Son düzenleme:
Herşeyden önce Allah sabır versin yaşadıkların zor.Ama ben olsam kesinlikle ve kesinlikle buluşma yerine kadar gittiysem mutlaka karşılarına çıkardım.Bakalım o zaman nasıl inkar edicekti.Keşke görüseydin sende.Ama madem görünmedin otur anlat ben sizi takip ettim ve şurda şu saatte buluştunuz çünkü bende ordaydım ve herşeyi gördüm.İçinde tutma söyle herşeyi.Arkadaşında kalığınada inanmadığını söyle.Ama kesinlikle söyle bunları.

keşke karşısına çıksaydınız o kıza sarılmışken 2 de resim çekseydiniz gizliden. cebinizle.
sonrada mahkemeye verirdiniz.
al işte sana kapak diye.
şimdi yalan diyorsun dese ispatınız yok. bari mesajları kaydedin.
bebek konusuna birşey diyemem. seçim sizin.

Evet ya insan oraya kadar gidip çıkmazmı karşılarına. Belki hamile diye hormonları duyguları o an bambaşka şeyler yapmasına neden olmuştur. Ben regliyken bile bambaşka bi insan oluyorum hamilelik hormonlarını düşünemiyorum bile

Feysteki yazışmalarının ekran görüntüsü var ama buluştukları anın fotoğrafı yok malesef.. Aldırmayı gerçekten hiç istemiyorum ama bilemiyorum ona karşı sanki sevgi değil de ne bileyim geçmiş günlerden kalma belki de, çok aşıktım ona onun da bana olduğunu sanmıştım ama bu sürekli tekrarlanacak gibi. Şimdi ben onunla ne şekilde konuşmalıyım

Kalsik bir öneri olacak.
Boşanmayacaksanız sakın bildiğinizi söylemeyin.
Takibe devam edin ve delil toplayın mutlaka.
Bazı kişilik bozukluklarında var bu.
Kadının güzel çirkin eğitimli eğitimsiz yani hiçbir özelilği önemli değil.
Bu tamamen aldatan kişiyle alakalı ne yazık ki.
İzlemek ve sabretmek çok zor gelebilir taşıyamayacaksanız hiç hesaba da girmeyin.
Ama bunu yapmak da çok zor.
Allah yardımcınız olsun.
Biraz sakinleşin.
Şimdi canınız çok acıyor ama zamanla o bile azalıyor. Tecrübeyle sabit.
Nefes alamadığım zamanlar oldu benim de.
Ama geçiyor..

Beni seviyormu diye düşünüyorsunuz ya hala. . .Eşiniz yerine empati yaparak ben cevap vereyim :ssz: bence sevmiyor. . Siz kendi sevginizi o kadar büyük yaşıyorsunuzki ikinizede yettirmeye çalışıyorsunuz. . .

Benim aklımdan geçtiği gibi sizinde aklınızdan geçiyordur elbette. . Acaba eşiniz o gece arkadaşındamı yoksa o bayanlamı kaldı. . Bu kuşkularla bu güvensizlikle evlilik yaşanmaz. . Böyle bir insanda baba olmayı hak etmiyor elbette. .gittikleri kafe sahibi ile görüüşüp varsa kamera kayıtlarını temin edin. . Sonrada bir avukatın kapısını çalın

Evet ya insan oraya kadar gidip çıkmazmı karşılarına. Belki hamile diye hormonları duyguları o an bambaşka şeyler yapmasına neden olmuştur. Ben regliyken bile bambaşka bi insan oluyorum hamilelik hormonlarını düşünemiyorum bile

Belki de anlamını veremediğim şey hamileliktendir :( Siz söyledikten sonra, bana bunları yaşatan kişinin bebeğini doğurmalı mıyım bilmiyorum ama bebeğimden vazgeçmek de istemiyorum bir anlık yanlış bi karar vermek de istemiyorum..

Feysteki yazışmalarının ekran görüntüsü var ama buluştukları anın fotoğrafı yok malesef.. Aldırmayı gerçekten hiç istemiyorum ama bilemiyorum ona karşı sanki sevgi değil de ne bileyim geçmiş günlerden kalma belki de, çok aşıktım ona onun da bana olduğunu sanmıştım ama bu sürekli tekrarlanacak gibi. Şimdi ben onunla ne şekilde konuşmalıyım
oncelıkle zaman gecmeden bulustukları cafeye gıdıp ekran goruntulerını toplamalısınız
facedekı yazısmalarında ekran goruntulerı var dıyorsunuz delıllerı guvenlı bır yere saklayın once sonrada ne yapmak ıstedgınıze karar verın eger ayrılmak ıstıyorsanız oyle bır ınsanın cocugunu dogurmak gereksız bence tabıkı ben olsam butun aıleye rezıl ederdım yaptıklarını teker teker anlatırdım

Kızlar günaydın, ben 28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama eşim beni aldattı ve hala da aldatmaya devam ediyor. Üç sene önce telefonundaki bir mesajı tesadüfen gördüm ve gerçekten başta hiç inanamadım çünkü ona çok aşıktım ve gidip telefonundaki mesajı gördüğümü söyledim ona, aralarında hiçbir şey geçmediğini, beni aldatmadığını sadece bir anlık bir şey olduğunu ve bir daha asla olmayacağını söyledi. Aşktan olsa gerek, sanırım gözlerimi cidden kör etmiş. Ben de ona inandım ve aramız birkaç haftalığına bozulduktan sonra tekrar barıştım onunla. Şimdi asıl konuya geliyorum kızlar, son zamanlarda sürekli facebookta geziyordu ve işkillenmeye başladım ben de, şifresini bulmam çok kolay oldu. Girdim hesabına ve mesajlarını okumaya başladım ve tek bir kadınla mesajlaşmış eğer diğerlerini silmediyse, kendisini bambaşka biri gibi tanıtmış, adını soyadını değiştirmiş başka bir işte çalıştığını söylemiş, ve kızlar beni mahfeden şey de BEKAR olduğunu söylemiş. Gerçekten bunu okuduğum zaman delirecektim nerdeyse. Kimseye de söyleyemedim kendim çözmeye karar verdim. Her gün o uyuduktan sonra hesabına girip mesajlarını okudum, bu durumu eşimle konuşmadım çünkü yine beni kandırmasını istemedim. Bir gün buluşma kararı almışlar ve okuduğum an kahroldum ama yine bir şey demedim eşime. Güya kendimi ajan sanıyorum ya, takip edicem! Buluşma yerlerini saatlerini kararlaştırmışlar ve eşime o sabah yani o kadınla buluşacağı gün nereye gidiyorsun dediğimde bana işyerinden arkadaşlarla buluşacağız dedi. Her şey çok normalmiş gibi öptü ve gitti. Kızlar bir şey daha söyleyeceğim biraz özel gibi ama, o kadınla konuşmaya başladıktan sonra bile aramız çok iyiydi, yani eskisi gibiydik, sizce bana belli etmemek için mi iyi davranıyordu yoksa beni hala seviyor mu ya da ben mi çok safım :( Çok uzattım lafı da, kusura bakmayın lütfen kimseye içimi dökemedim ilk defa sizlere anlatıyorum.. Buluşma yerlerine ben de gittim daha sonra. Bekliyorum gelmesini o kadının, daha sonra geldi.. Ben de izliyorum, önce konuştular aramızda mesafe vardı ve çok kalabalıktı duyamadım, daha sonra sarıldılar.. O an keşke hiç görmeseydim dedim, buralara kadar gelmeseydim, yıkıldım çünkü. Ve kızlar kendimi çok eksik hissettim, kadın çok güzeldi çünkü. Hata bendeymiş gibi hissettim sanki, daha güzel olsaydım beni aldatmazdı belki. Neler düşünüyorum böyle :( Daha fazla duramadım ve eve geldim, hiçbir tepki veremiyorum şok oldum ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum. Akşam oldu eşim gelmedi hala, sonra saat 9 buçuk 10 gibi beni aradı ve arkadaşında kalacağını söyledi, konuşurken de iki lafından biri hayatım aşkım canım.. Daha önce de kalırdı arkadaşında, çok yakın bi arkadaşı var onun adını verdi ve onda kalacağını söyledi. Benim mide rahatsızlığım var, çocukluğumdan beri stresli olduğum anlarda midem bulanır, ağrır. Bir haftadır da yine öyleydi, ben de yine strese bağladım. Kızlar ertesi gün affedersiniz kusmalarım çok şiddetli olunca hastaneye gittim ve orada öğrendim 8 haftalık hamile olduğumu. Bir insanın başına daha ne gelebilir diye düşünüyorum cidden. Allah beni sınıyor mu, sabrımı mı deniyor ya da ben birine kötü bişey yaptım da mı benim başıma geldi anlamıyorum. Planlanmış bi hamilelik değildi, zaten başıma bunların geleceğini bilsem özür diliyorum ama aynı yatakta bile yatmazdım. Kendimi şu an aptal gibi hissediyorum, bana yapılanlara rağmen hala onu seviyorum çünkü. Üstelik bir de bebeğimiz olacak, aldırma düşüncesini hiç aklıma bile getirmedim, zaten bundan önce bir kaybımız oldu, 23 haftalıkken kaybettik bebeğimizi. Eşime söylemedim hamile olduğumu, aldatılma meselesini de hiç konuşmadım. Çünkü eğer hamile olduğumu söylersem sırf bebekten dolayı bana döner diye düşünüyorum ve bir daha beni aldatmayacağına emin olamıyorum. Daha doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardım edin gerçekten çıkmaza girdim çok kötü durumdayım..
anlattıklarınıza çok üzüldüm..RABBİM yardımcınız olsun.. bu konuyu eşinize tekrar açmalısınız...ve msjları tekrar göster kendine kanıtlarıyla beraber konuş...madem bu terbiyesizliği size yapmış ben sizin yerinizde olsaydım eger ailem benim arkamda ise kesinlikle boşanırdım çünkü ilkin zaten şans vermişsin.o bebeğide aldırmayın bence günahtır...aileniz size yardım eder inşşalh sonra hem belkide tekrar biri çıkar karşınıza hem size iyibir eş hemde kızınıza iyi bir baba inanın öyle insanlar çok ..hadi diyecem size katlanın ama yaşınız çok genç sürekli yapar diyorsunuz güvenmiyorsunuz eger buna inanıyorsanz bence boşanın derim....çünkü o sizi haketmiyor..aşık olduğunuz yazmışsınız bence aşk karın doyurmuyor ....tek taraflı ise hiç yürümz böyle çünkü siz sadıksınız sadece...o değil..k.bakmayın belki çok katıyım ama düşüncelerim bunlar..

keşke cafede yanına gitseydin.. çok üzgünüm ama sabrına hayran kaldım bu kadar susamazdım ben... ama o çocuğuk doğarsa bir ömür o adamla yüz yüze bakmak zorunda kalacaksın... aldırsan günahı varr kendinden bi parça var Allah yardımcın olsunn :((

Çok sabırlısınız ama bir taraftanda soğukkanlı, buluştukları yere kadar gidip hiç birşey yapmadan dönmüşsünüz eve, sarılacaklarına kadar gördüyseniz 2 kare fotoğrafta çekebilirdiniz elinizde delil olması açısından, hiç bir suçu kendinize yüklemeyin lütfen, kadın güzel ondan diye düşünmeyin, ne erkekler var bir çok kişinin gözünde güzel olan bir kadını aldatan? Aldatmak kötü bir karakter örneğidir bence, şuan ne yapmak istiyorsunuz bilmiyorum? Ama siğneye çekerim gibi düşünüyorsanız soğuklanlılığınızı sürdürmenizi tavsiye ederim, yok eğer ben katlanamam bir sefer daha diyorsanız bildiğinizi söyleyeceksiniz.

Beni seviyormu diye düşünüyorsunuz ya hala. . .Eşiniz yerine empati yaparak ben cevap vereyim :ssz: bence sevmiyor. . Siz kendi sevginizi o kadar büyük yaşıyorsunuzki ikinizede yettirmeye çalışıyorsunuz. . .

Benim aklımdan geçtiği gibi sizinde aklınızdan geçiyordur elbette. . Acaba eşiniz o gece arkadaşındamı yoksa o bayanlamı kaldı. . Bu kuşkularla bu güvensizlikle evlilik yaşanmaz. . Böyle bir insanda baba olmayı hak etmiyor elbette. .gittikleri kafe sahibi ile görüüşüp varsa kamera kayıtlarını temin edin. . Sonrada bir avukatın kapısını çalın

Sanırım haklısınız, benimki sevgi yettirmekten çok aptallık biraz da galiba...

canım öncelikle Allah sabır versin insan ne diyeceğini şaşırıyor,Allahım düşmanıma yaşatmasın bende evliyim büyük sözüme tövbe ama yazışmaları okuduğum andan itibaren kendimi tutamazdım ne buluşmalarını izleyebilirdim ne de akşam eve gelmemesine izin verirdim ortalığı yıkardım.bunları bilipte yüzüne bakamazsın ki aynı yatağı paylaşamazsın ki.offf çok zor hakkında hayırlısını diliyorum.

madem bişey yapmıcaktın ne diye gittin buluşmaya usul usul gidip masalarına bi otursaydın ya nasıl dayanıyosun o adamın sana dokunmasına aşkım canım vs demesine, buluşma günü evede gelmemiş belli ki kadınla çatır çatır sevişti, bugün midene vuran stres yarın kanser eder seni haberin olsun eşini seviyosun madem böyle kabul edeceksin değişmeyeceği ortada, ha durulur mu durulabilir ama ne zaman 60 yaşına gelipte prostat sahibi olunca o zamanda sen senden gitmiş olursun zaten

senin adına çok üzüldüm. senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum da kesinlikle sarıldıkları anda yanlarında bitiverirdim. uzaktan izlemeye hayatta dayanamazdım. ben senin yine de güçlü biri olduğunu düşünüyorum, bunca şeyi yaşayıp kimseye anlatmadan altından kalkmaya çalışmak herkesin yapabileceği bir şey değil. umarım en yakın zamanda o adamdan kurtulur çok güzel bir hayat yaşarsın. Allah yardımcın olsun.

Back