- Konu Sahibi aayylliinn2014
Kızlar günaydın, ben 28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama eşim beni aldattı ve hala da aldatmaya devam ediyor. Üç sene önce telefonundaki bir mesajı tesadüfen gördüm ve gerçekten başta hiç inanamadım çünkü ona çok aşıktım ve gidip telefonundaki mesajı gördüğümü söyledim ona, aralarında hiçbir şey geçmediğini, beni aldatmadığını sadece bir anlık bir şey olduğunu ve bir daha asla olmayacağını söyledi. Aşktan olsa gerek, sanırım gözlerimi cidden kör etmiş. Ben de ona inandım ve aramız birkaç haftalığına bozulduktan sonra tekrar barıştım onunla. Şimdi asıl konuya geliyorum kızlar, son zamanlarda sürekli facebookta geziyordu ve işkillenmeye başladım ben de, şifresini bulmam çok kolay oldu. Girdim hesabına ve mesajlarını okumaya başladım ve tek bir kadınla mesajlaşmış eğer diğerlerini silmediyse, kendisini bambaşka biri gibi tanıtmış, adını soyadını değiştirmiş başka bir işte çalıştığını söylemiş, ve kızlar beni mahfeden şey de BEKAR olduğunu söylemiş. Gerçekten bunu okuduğum zaman delirecektim nerdeyse. Kimseye de söyleyemedim kendim çözmeye karar verdim. Her gün o uyuduktan sonra hesabına girip mesajlarını okudum, bu durumu eşimle konuşmadım çünkü yine beni kandırmasını istemedim. Bir gün buluşma kararı almışlar ve okuduğum an kahroldum ama yine bir şey demedim eşime. Güya kendimi ajan sanıyorum ya, takip edicem! Buluşma yerlerini saatlerini kararlaştırmışlar ve eşime o sabah yani o kadınla buluşacağı gün nereye gidiyorsun dediğimde bana işyerinden arkadaşlarla buluşacağız dedi. Her şey çok normalmiş gibi öptü ve gitti. Kızlar bir şey daha söyleyeceğim biraz özel gibi ama, o kadınla konuşmaya başladıktan sonra bile aramız çok iyiydi, yani eskisi gibiydik, sizce bana belli etmemek için mi iyi davranıyordu yoksa beni hala seviyor mu ya da ben mi çok safım Çok uzattım lafı da, kusura bakmayın lütfen kimseye içimi dökemedim ilk defa sizlere anlatıyorum.. Buluşma yerlerine ben de gittim daha sonra. Bekliyorum gelmesini o kadının, daha sonra geldi.. Ben de izliyorum, önce konuştular aramızda mesafe vardı ve çok kalabalıktı duyamadım, daha sonra sarıldılar.. O an keşke hiç görmeseydim dedim, buralara kadar gelmeseydim, yıkıldım çünkü. Ve kızlar kendimi çok eksik hissettim, kadın çok güzeldi çünkü. Hata bendeymiş gibi hissettim sanki, daha güzel olsaydım beni aldatmazdı belki. Neler düşünüyorum böyle Daha fazla duramadım ve eve geldim, hiçbir tepki veremiyorum şok oldum ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum. Akşam oldu eşim gelmedi hala, sonra saat 9 buçuk 10 gibi beni aradı ve arkadaşında kalacağını söyledi, konuşurken de iki lafından biri hayatım aşkım canım.. Daha önce de kalırdı arkadaşında, çok yakın bi arkadaşı var onun adını verdi ve onda kalacağını söyledi. Benim mide rahatsızlığım var, çocukluğumdan beri stresli olduğum anlarda midem bulanır, ağrır. Bir haftadır da yine öyleydi, ben de yine strese bağladım. Kızlar ertesi gün affedersiniz kusmalarım çok şiddetli olunca hastaneye gittim ve orada öğrendim 8 haftalık hamile olduğumu. Bir insanın başına daha ne gelebilir diye düşünüyorum cidden. Allah beni sınıyor mu, sabrımı mı deniyor ya da ben birine kötü bişey yaptım da mı benim başıma geldi anlamıyorum. Planlanmış bi hamilelik değildi, zaten başıma bunların geleceğini bilsem özür diliyorum ama aynı yatakta bile yatmazdım. Kendimi şu an aptal gibi hissediyorum, bana yapılanlara rağmen hala onu seviyorum çünkü. Üstelik bir de bebeğimiz olacak, aldırma düşüncesini hiç aklıma bile getirmedim, zaten bundan önce bir kaybımız oldu, 23 haftalıkken kaybettik bebeğimizi. Eşime söylemedim hamile olduğumu, aldatılma meselesini de hiç konuşmadım. Çünkü eğer hamile olduğumu söylersem sırf bebekten dolayı bana döner diye düşünüyorum ve bir daha beni aldatmayacağına emin olamıyorum. Daha doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardım edin gerçekten çıkmaza girdim çok kötü durumdayım..