hamileyim ve diş ağrısı çekiyorum

yagmurali

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
22
12
8
33
arkadaşlar ne olur yardım edin 20 lik dişim inanılmaz derecede ağrıyor ve aksam oldu agzıma lokma koyamadım değil su içmek ağzımı açamıyorum konuşamıyorum bile... geçen sene diğer 20 lik dişimi ameliyat ile çekmişti doktor diğerinde bi sorun olmaz çektirmene gerek yok dedi ama tamda hamileyken çıktı bu sorun zaten hamileliğin vermiş olduğu bir gerginlik vardı buda üstüne tuzu biberi oldu ne olur benim gibi hamilelikte dişinden ağrı çekipde başedebilen varmı varsa ne yaptıda başetti iki gündür tuz basıyorum ama fayda etmiyor uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti

Bende cok cektim o ağrıyı canim bilirim nasil bisi oldugunu. Ilaclar da bi süre sonra fayda etmiyor. Sana tavsiyem agriyan dişin ile yanaginin arasina bir iki tane karanfil koy 15 20 dakika sonra dişin iltihapli bile olsa uyuşturuyo. Ben 5 aylık hamileyim ve hala karanfil kullaniyorum ve dişimi cektirmedim. Ama sakin karanfili yutma. Ağzımda karanfille günlerce gezdigimi biliyorum ben. Tekrar agricak korkusundan cikaramiyodum. Umarim sizde de işe yarar cok geçmiş olsun acil sifalar

teşekkür ederim denicem inşallah faydası olur

Rica ederim umarim iyi gelir de diş ağrısından sizde kurtulup rahat bi nefes alırsınız
ayy inşallah yaa çok kötü bişey Allah kimseye heleki hamileyken vermesin bu acısı normalde antibiyotikle iyileşiyor 3 gün sonra ama hamileyken ilaç alamıyosun o çok sıkıntılı işte

ayy inşallah yaa çok kötü bişey Allah kimseye heleki hamileyken vermesin bu acısı normalde antibiyotikle iyileşiyor 3 gün sonra ama hamileyken ilaç alamıyosun o çok sıkıntılı işte
Hamileykende antibiyotik kullanilabiliyo. Ben iki kutu kullandim. Daha fazla ilac kullanmamak adina internetten araştırdım baya sonra karanfili buldum. Hamilelikte de bi zarari yok doktora da söyledim kullandığımı. Yoksa dişimi cektirmek zorunda kalacaktim ki hamilelikte cok zor durumda kalmadikca narkoz alma taraftari degilim

canım benim hamileliğim daha çok yeni 6 haftalığım o yüzden doktor uygun görmedi çekeceksin ağrıyı yapacak bişey yok dedi o yüzden diş doktoruna gidemedim hatta bugün özel bi diş hastanesini aradım yapabilecekleri bişey vardır belki diye kadın doğüum doktorunuzdan diş tedavisi görebilir yazılı kağıdı almadan muane olamazsınız dedi yani beni ağrımla baş başa bıraktılar ve 2 gündür sudan başka bişey geçmedi boğazımdan açım ama yiyemiyorum bebeğimemi yanayım yiyemedim diye dişimin ağrısına mı

Hemen hemen ayni durumu yasadim bende. Diş doktorum hamilelikten önce dislerini yaptirmadan bebek düşünme dedi. 10 yıl aradan sonra sadece 2 kez Korunmasız birliktelik yasadim. Tabi ben doktorun soylediklerini unuttum. Sonra doktorun söyledikleri aklima geldi tekrar korunmaya basladik 10 yil aradan sonra hemen hamile kalmam diye düşündüm ama olan oldu ve hamile kaldim. Tabi o ay icinde mide bulantilariyla birlikte dislerim sizlamaya basladi. 20 lik disimdeki dolgu düştü. Antibiyotikler bi süre idare etti ama sürekli kullanamazdim. Doktorum kanal tedavisi yaptir dedi ve imzali bi kagit verdi. Tabi diş doktoru bunu kabul etmedi. Kanal tedavisi icin röntgen cekmeliyiz ama hamile oldugun icin bebege zarari var cekemeyiz 4 yada 5 aylik olunca gel cekelim dedi. Dedigin gibi agrilarimla baş başa kalinca çözüm aramaya basladim ve karanfili buldum. Suan 3 aydir allaha şükür ağrısız gecirebiliyorum. Bu sekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum

canım inşallah faydası olur hemen denicem evde karanfil yok eşime söyledim gelirken getirecekk ((( teşekkür ederim

Ah canim ya ne cektim ben o disten offf simdi aklima geldi o agrilar sadece elimde suyla geziyordum aynen dedigin gibi 12 hafta dolmadan bisey yapmiyolar ben bir disimi cektirdim sana onerebilecegim tek ve yararli sey karanfil yagi agriyi aliyor uyusturuyor karanfilde iyi gelir ama yagini kullanmak daha kolay pamuga dök birkac damla koy agriyan disine inan ikinci cocumda doguma giderken yanimdydi dogumdan ciktim basucumda hemen disime koydum cok gecmis olsun aktarda var

çok geçmiş olsun benim de 20lik dişim kırıldı, bir de dolgusu düşünce buyrun cenaze namazına.
dibinde çürük gördüm ve iltihap oluşmasın diye hemen propolisle gargara yapmaya başladım. üstüne de bir pamuğa biraz karanfil yağı ve biraz biberiye yağı döküm dişimin arasına sıkıştırdım. inanılmaz etki ediyor. hamdolsun şuan iyiyim. maalesef 12 haftalık olmadan doktor dolgu bile yapamıyor.
inşallah sen de tez zamanda kurtulursun bu ağrıdan

Malesefki hormonlrdan dolayi dis problemleri oluyor.bende bir ay kadardir cekiyordum parol aldim ve gargara aldim gargaranin hamileler icin uygun olmagini okuyunca sadece bir kere uyguladim ve bir anda iylesti bir haftadr gayet iyi durumdayim sende doktorundan yada eczaneden dis hassasiyetini alicak bir urun iste ce bol kalsiyum al

Karanfil yağı çok iyi gelir. Tek bildiğim ve denediğim bu. Bir de rakı :)

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun karanfil çok iyi geldi saat başı ağrı yapıyor ama karanfil ağrıyan dişimde hemen etki ediyor şimdilik beni idare ediyor en azından zor da olsa yemek yiyebiliyor ve konuşurken acı çekmiyorum. çok teşekkür ederim

merhaba canım diş ağrın tamamen geçti mi başka bir şey yapmadan .. benimde sabahtır fena zorluyo 20lik karanfili deniycem de merak ettim başka etkili birşey yaptın mı diye ?

merhaba canım diş ağrın tamamen geçti mi başka bir şey yapmadan .. benimde sabahtır fena zorluyo 20lik karanfili deniycem de merak ettim başka etkili birşey yaptın mı diye ?
Ağrı kesiciler fayda etmiyorsa bi deneyin gercekten cok iyi geliyo. Birde forumda dikkat ettimde bende dahil cogu kisi 20 lik diş ağrısı cekiyo.cok gecmis olsun.

Ağrı kesiciler fayda etmiyorsa bi deneyin gercekten cok iyi geliyo. Birde forumda dikkat ettimde bende dahil cogu kisi 20 lik diş ağrısı cekiyo.cok gecmis olsun.
çok sağol canım hamilelik şüphem olmasa çoktan bir sürü ilacı içmiştimde malesef bi tane parol aldım onu da korkarak o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama çok zor dayanılcak gibi değil ..

çok sağol canım hamilelik şüphem olmasa çoktan bir sürü ilacı içmiştimde malesef bi tane parol aldım onu da korkarak o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama çok zor dayanılcak gibi değil ..
Parol ve antibiyotik hamilelikte kullanilabiliyo bi doktora görünün isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…