hamileyim ve diş ağrısı çekiyorum

Merhaba geçmiş olsun

İltihap durumu varsa, bunun ysyılması çok daha ciddi sorunlar doğurur. Hatta kalp kapağında birikimi ani ölümlere bile yol açabilir. Bu ileri iltihap durumları kötüdür. Korkutmak gibi bir niyetim yok sadece doktora gitmeniz gerekiyor. Uygun tedavisi mutlaka vardır, c grubu antibiyotik ilaçlar hamilelikte zararsız, doktorunuz söyleyecektir. Lütfen bekletmeyin, kendiniz çare bulmaya çalışırken ilerleyebilir...

arkadaşlar ne olur yardım edin 20 lik dişim inanılmaz derecede ağrıyor ve aksam oldu agzıma lokma koyamadım değil su içmek ağzımı açamıyorum konuşamıyorum bile... geçen sene diğer 20 lik dişimi ameliyat ile çekmişti doktor diğerinde bi sorun olmaz çektirmene gerek yok dedi ama tamda hamileyken çıktı bu sorun zaten hamileliğin vermiş olduğu bir gerginlik vardı buda üstüne tuzu biberi oldu ne olur benim gibi hamilelikte dişinden ağrı çekipde başedebilen varmı varsa ne yaptıda başetti iki gündür tuz basıyorum ama fayda etmiyor uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti
Benim de çok ağrıyordu halada agriyor ne çıktgi belli ne kaybolduğu. Neyse aşı yaptırmak için sağlık ocağına gittim vitamin eksikliğinden dır demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ilaç da kullanıyorum hala geçmedi. Bir çözüm bulursan bana da yaz

Benim gebeliğim boyunca diş ağrım oldu. Çok başa cikamadigimda zencefil cignedim. Fazla değil 1 saate agrimi kesiyordu. Deneyebilirsiniz.

Back
X