hamileyim ve diş ağrısı çekiyorum

Merhaba geçmiş olsun

İltihap durumu varsa, bunun ysyılması çok daha ciddi sorunlar doğurur. Hatta kalp kapağında birikimi ani ölümlere bile yol açabilir. Bu ileri iltihap durumları kötüdür. Korkutmak gibi bir niyetim yok sadece doktora gitmeniz gerekiyor. Uygun tedavisi mutlaka vardır, c grubu antibiyotik ilaçlar hamilelikte zararsız, doktorunuz söyleyecektir. Lütfen bekletmeyin, kendiniz çare bulmaya çalışırken ilerleyebilir...

İkinci trimester da işlem yaptırabilirsin 3 ay dolduktan sonra 6 ay bitene kadar yani

Benim de çok ağrıyordu halada agriyor ne çıktgi belli ne kaybolduğu. Neyse aşı yaptırmak için sağlık ocağına gittim vitamin eksikliğinden dır demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ilaç da kullanıyorum hala geçmedi. Bir çözüm bulursan bana da yaz

Benim gebeliğim boyunca diş ağrım oldu. Çok başa cikamadigimda zencefil cignedim. Fazla değil 1 saate agrimi kesiyordu. Deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…