hatibulut, iki_yaprak, bubumavimi, fofo1, faat ve melisgüldemir arkadaşlar çoook çok teşekkür ederim her birinize ayrı ayrı. bu konuları insan herkesle konuşamıyor malum, sonra içinde birikip patlayacak gibi oluyorsun. burda derdimi anlatıp üzüntümü paylaşabildim sayenizde. anladım ki hep biraz daha gayret etmek lazım. bakalım, ben de biraz daha güçlü olmaya çalışacağım, bebeğim için bunu yapmam lazım çünkü en çok ben ve dolayısıyla o üzülüyor. hepinize sağlıklı ve mutlu günler dilerim, herşey gönlünüzce olsun...
canım hep biraz gayret etmek lazım evet
hep mücadele
ama her zaman kalbini temiz tutmaya çalış
sen iyi niyetli olursan ALLAH mükafatını veriyor (inşallah)
ben de çok zor dönemlerden geçtim
kızımda da oğlumda da beden ağrılarımı unutup kalp ağrılarımla uğraştım emin ol
sonra baktım elimden hiç ama hiç bir şey gelmiyor ALLAHA havale ettim
ben düzeltemiyorum sen düzelt ALLAHIM dedim
herkese hatalarını göster dedim
çok şükür ALLAHIMA kv benden helallik bile istedi
1 yıl sonra olanları konuşuyorduk
kendisine doğrudan söylemedim ama konu açılınca söyledim doğumda kocam bana neler yaşatıı, bunları bunları söyledi,
aileme şunları dedi hemde haksız yere dedim
bu dünyanın bir de öteki dünyası var ALLAH HEPSİNİ SORAR dedim ben Hakkımı yiyenlere helal etmiyorum dedim
bir süre düşündü ve büttüüüüüüüün bana yaşattıkları kendi başının altından çıkıyordu tabi
sonra gel sen artık unut bunları dedi hakkını da helal et dedi falan...... uzun hikaye
ama (ALLAH BİLİR YA) bedelini de ödüyor. benim doğumumdan bu yana kızını göremiyor
beni kendi aileme ve kocama düşman eden kv m
1,5 yıldır kendi kızını göremiyor, kocası getirmiyor, onada üzülüyorum sevinmiyorum inanki
ama hayat hep mücadele
imtihan dünyası. ALLAH herkese kolay imtihanlar versin canım
sağlıcakla kal