Patronum eşimi (o zamanlar nişanlımdı) sevmediği için işten çıkarıldım ahdhdjdjjfjf aynı iş yerinde dahi çalışmıyorduk ve gün içinde sadece molada telefonla ilgilenebiliyorduk. Patronum sadece 1 kez görmüştü eşimi ve o günden sonra vazgeç evlenme düğün günü bile ayrılabilirsin vs başladı ben ayrılmayınca işten çıkardı :) Alakasız dimi? Ama oluyor malesef :)
Konu sahibi anne olmaya hazır olmak diye bişey olmuyor malesef, çok isteyerek tüp bebekle oğlumu doğurdum. Doğum yaptığım ve bebek baktığım için işten ayrıldım. Şu an tüm gün bebekle ilgilenmek beni çok yoruyor. İstediği hayatı sağlayamamaktan, iyi bir anne olamamaktan, güvensiz hissetmesinden, iyi yetiştirememekten başına gelebilecek her şeyden ödüm patlıyor. Maddi manevi hazır olduğumu düşünüyordum ama hazır değilmişim ve yetersizim gibi geliyor. İyi ki doğurdum o bambaşka bi mevzu. Hormonal dengesizlikler malesef insanı çok zorluyor ve yoruyor kimsenin anlamaması amaan bi tek sen mi hamilesin sen mi doğurdun tavırları da cabası. Bebek alışverişi yap, en güzel terapi şekli :) Allah gönlüne ferahlık versin