HamiLeyim ve çok heyecanLıyım...!

Aanggel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
480
91
bebeğim henüz 1 aylık küçük olmasına rağmen çook heyecanlıyım...gelişmesini herseyini merak ediorum karnıma bir an önce belirsin istiyorum 3yıllık evliyim...dilerim rabbim onuda beni de korur bebeğim sağlıkla dünyaya gelir,ve dilerim bu güzel duyguyu bebek isteyen arkadaslarımıza da yasatır.AMİN kaydirigubbakcemile5

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inş.sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olur inş.banada dua et hamişlerin duası kabul olurmuş.Rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

oyyy.. ne tatlı duygular bunlar yaa opuyorumnanaktan tebrik ederim.. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inş.,Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım,hayırlı evlat olsun... bu duyguları biz ne zaman tadıcaz bakalım :asigim:

Tebrik ederim. Allah ınşallah kucağına lmayı nasip eder. Sağlıkla büyür, dünyaya gelir hayırlısıyla..Önünde daha çok uzun bir zaman var doya doya tadını çıkar zamanı gçirmeye çalışma hamilelikte çok özel bir an...

çok teşekkür ederim canım amin. inşallah dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin

Tşk.ederim-amin- daha şimdiden cook değişik bi duygu birde belirginleştiği zamanki ruh halimi düşünemiyorum...tadını cıkarıcam

tebrik ederim canim Allah saglikli kucagina almayi nasip eder insallah,

çook teşşekkür ederim gercekten aminn inş... canım ne zaman olur bilmiorum ama dilerim senide bi gün aramızda bebek beklior olarak görürüz...

her sey gonlunuzce olsun cok huzurlu ve saglikli bir hamillik gecirin dogumdan saglikla dondugunuz gunleri de yazin Insallah.
bize de dua edin lutfen:))

hayırlı olsun canım bende bugun test yaptım pozıtıf cıktı ınternette hesapladıgıma gore 5 haftalık bayramdan sonra hemen dokdora gıdıcegım

hayırlı olsun:) çok güzel bir duygu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile2

allahim bebisini kucagina almayi nasip etsin.bizlerede yasatsin bu mutlulugu insallah....

Tebrik ederim canım. rabbim hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsinn! darısı biz olmayanların başına.

hayırlı olsun canım bende bugun test yaptım pozıtıf cıktı ınternette hesapladıgıma gore 5 haftalık bayramdan sonra hemen dokdora gıdıcegım

ayy çook güsel çook ssevindim hayırlı olsun,sağlıkla inş.hemen hemen aynı bebişlerimizin günleri cok mutlu oldum burada paylaştığın için cok tşK.ee artık gelişimlerini paylaşırız sanıorum burada doktor dönüşü sağlıklı haberlerini beklioruzz:ecrin_bebek:

tebrik ederim cnm hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…