Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

ya ne diyeceğimi bilemiyorum hem bir can sebep olmak istemiyorum hem de bir canın bu şekilde yaşamasını istemem. her çocuk anne babayla büyüme şansını hak eder. sanki okumuştum daha önceki konunuzu.
Ben de sizin gibi düşündüğüm gitgelleryaşadığım için araftayim ve beynimi yiyorum günlerdir ne yapacağım ben diye

Hem de ne piskopatlik. Çifte vatandaşlığı var onların ve daha şimdiden çocuk hırs malzemesi olduysa ileride yani doğduktan sonra neler olur düşünemiyorum bile. Ne benim ne de onların çocuğa bu olumsuzlukları yaşatıp psikolojisini bozmaya hakkı yok

Yeni doğmuş bir bebeği annesinden alamazlar, hiçbir mahkeme emen bir çocuğu babaya vermez annenin çok ağır kusuru olmadığı sürece . Baba velayet davası bile açmaz bence amaç sadece korkutmak, zaten yenidoğan bebeğin sorumluluğunu bir erkek alamaz.

Dogru düzgün onu tanimadan etmeden, evlilik oturtmadan, oranin dilini ögrenmeden hamile kaldin. Olan yine çoçuga oluyor iste.

Elbette onlar çoçugun aldirmasini istemelerinde hakli degiller. Hatta yaptiklari canavarlik fakat sende keske temkinli olsaydin. Dogru düzgün tanimadigin adam ile evlenip, hemen çoçuk yapmasaydin.

Adamlarin tehditleri bos bu arada. Nasil çoçugu götürecekler? Senin ailen yok mu? Ne Türkiye, ne hollanda dag basi degil. Öyle götüremez. Ha bide soyadini vermek istemiyorsa daha iyi hatta. Öyle psikopat biri ile ograsmak zorunda kalmazsin ve çoçugunu istedigin gibi büyütürsün.

Valla tanıdığımı sanmistim yanılmışım. Aşkla düşününce aptal oluyor insan hata ettim evet farkındayım

O hollandada, sen Türkiyede, elbette taniyamazdin. Ne kadar süreli evlisin? Görücü üsülü ile mi evlendin? Yada evlenmeden önce kaç defa bulustun?
Evlenmeden önce çok kez buluştuk her ay turkiyeye geldi görüşmek için ve aşk evliliği idi aslında görücü usulü de olmadı. Hatta bizim 5 yıl öncesine dayanan bir geçmişimiz de var. 13 aylık evliyiz

Orası öyle zaten yasal yollardan da bahsetmiyorlar

Ah kuzum, yurtdisinda, Türkiyeden bir kiz ile evlenen erkeklerin çogu .... (istedigin küfürü burda yapistirabilirsin). Yani güya gözü açilmamis, bekar,.. kiz istiyorlar. Istedigi gibi yönetebildikleri. Ondan dolayi hep derim Türkiyedeki kizlar, yurtdisindan biri ile evlenmesin. Cogu zaman hüsran oluyor. Kiz dili, kültürü bilmiyor, ailesi yok orda ve sadece hizmet ediyor. Yani zor oluyor. Bir taraftan böyle olmasi kim bilir iyidir, erkenden kurtuldun psikopatliklarindan.

Ailesi ile ne sorun yasadin bu arada?

Orası öyle zaten yasal yollardan da bahsetmiyorlar
Burası dağ başı değil canım üzülme, öyle yenidoğan bebeği de alıp buradan Hollanda'ya götüremezler. Mahkeme kararı olması lazım. Belki başkasının çovuğunu kaçırıp götürüyor adam ne malum kendi çocuğu olduğu . Doğumdan sonra şehir değiştirin, Türkiye'ye gelip de çocuğu kaçırmaya cesaret edemezler çğnkü oradaki vatandaşlıkları da sıkıntıya girer sonuçta suç işliyorlar.

Yapamazlar . Kürtaj olsun diye kuru tehdit.

Sizin izniniz olmadan Türkiye' den cikaramazlar.

Kesinlikle öyle annem babam yok beni çok fazla yönetmek istediler hot dediklerinde oturmalı beklediler. Aileyle yaşadığım sorun aslında onlar yüzünden oldu. Tarafsız kalamadılar oğullarını tuttular e onlar 3 kişi uzerime gelince daha da agresiflestim babası saçıma yapıştı. Sonra da ipler koptu zaten. Evlenip hollandaya gittiğin için kopek gibi pişmanım insanlar kötü yönlerini aynı eve girene kadar göstermiyorlar. Allah görsün ne diyeyim

Aa öylemi! Çok yanlış bir durum..iyice araştırmanızı öneririm.

Bunun için hollandaca ya da ingilizce gerekir ama bende de o yok
Siz oraya en kotu A1 belgesi alarak gitmis olmalisiniz cunku 2007 den sonra sart konuldu. Polise gidin turkce bilen insanlar mevcut onlar imkan saglar. Yazin google translate uzerinden cevirin, verin onlerine bir kagit.

Körpecik bir bebeği annesinden ayıracak ve ölmesini isteyecek kadar câni ruhlularmış!
Kendileri cehennemin dibine gitsinler
O senin yavrun dokunamazlar. Allah fırsat vermesin. Bu konuyu iyice öğren bacım
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…