- 17 Haziran 2019
- 95
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Turuncubikiz
-
Evet işte o da engel benim için internette okumuştum bunuAyrıca oturumunu iptal ettirebilirler, o konuda doğru söylüyorlar. Evlilik birliği için verildiğinden en az 3 yıl birlikte olmanız gerekiyor. 3 yıl sonunda vatandaşlığa hak kazanırsınız. Ancak 3 yıl içinde herhangi bir boşanma ya da ayrılık durumunda eşin yabancılar şubesine gidip biz ayrıldık dediği zaman büyük ihtimalle oturumun iptal ederler.
Ankaradaki büyük elçiliğe mail attım onlardan dönüş bekliyorum aynı zamandaYa sorunuzun cevabini bilmiyorum ama proaktif olun. Hollanda gibi ulkeler kadin meselelerinde hassas. Once siz sikayet etseniz belki daha iyi olur. Kadin olarak cektiklerinizi ilgili birimlere iletin. Koruma bile verebilirler. Komsum ayni durumda oturumu henuz almadigi halde Avustralya hukumetine basvurarak hem adamdan kurtuldu hem de oturum aldi. Hayatini kurmasi icin de destek aldi. Bence oturup onlarin napacaginizi bekleyeceginize orada bir avukat bulup kendinizi nasil koruyabilirsiniz onu arastirin. Turkce bilen avukatlar da var.
Bence dogru yapmissimiz. Onlar korksun sizden. O kadar kolay degil, orasi da Turkiye degil. Devletin sizi yalniz birakacagini sanmiyorum.Ankaradaki büyük elçiliğe mail attım onlardan dönüş bekliyorum aynı zamanda
Yoo zaten bilmediğim ve anlamadigim hiç bir kağıdı imzalamayacağımHiç de öyle dedikleri gibi yapamazlar. Kümesten tavuk mu alıyorlarmış! Sana bir belge, kağıt filan gelirse sakın imzalama. T Turuncubikiz
Gülüm şimdi eşimin yanına gideceğim, sorarım onaberlin8982 kuzu baksana bir sen yurtdisindasin
Kuvvetle muhtemelSoyadını bile vermeyecek adam gelip çocuğu kaçırip da ömür boyu başına bela etmez. Sırf aldırman için blöf yapiyodur.
Ailem yanimda ama benim de gün geçtikçe cesaretim kırılıyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorumbabasız çocuk büyütmek çok zor, bir çocukla hayata devam etmekte çok zor rabbim beni affetsin ama ben sizin cesaret ettiğinize edemezdim. aileniz yanınızda mı?
Haber bekliyorum çok teşekkür ederimGülüm şimdi eşimin yanına gideceğim, sorarım ona
Aslinda bir bilet parasi bulup bulusturun ve gidin derimElbette öyle ama hollandaya dönüp çocuğu doğuracak imkana ve güce sahip değilim maalesef
gerçekten çok zor, ilerde büyüdükçe çocuğun istekleri de olacak. babasıyla görüşmek isteyecek en basiti. o adamları hayatınızdan hiç çıkaramayacaksınız. göze alabiliyor musunuz.Ailem yanimda ama benim de gün geçtikçe cesaretim kırılıyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Bilet parası var alır giderim de sonrası ne olacakAslinda bir bilet parasi bulup bulusturun ve gidin derim
EvetNasıl yani 22 haftaya kadar alınabiliyor mu
Alamıyorum maalesefgerçekten çok zor, ilerde büyüdükçe çocuğun istekleri de olacak. babasıyla görüşmek isteyecek en basiti. o adamları hayatınızdan hiç çıkaramayacaksınız. göze alabiliyor musunuz.
Bilet parası var alır giderim de sonrası ne olacak
Yalnız çocuk çifte vatandaş olacağı için otomatik olarak sana oturum verirler mi bilemiyorum onu bi araştır. Eğer öyle olursa korkmana hiç gerek yok, devlet sana her türlü bakar Hollanda’da.Hollanda şartları kesinlikle daha iyi ona güvenerek hamileligim başlarda beni korkutmamisti. Şimdi turkiyeye dönünce işler değişti benim acımdan farklı korkularım da ortaya çıktı. Hollanda oturumum bildiğim kadarıyla boşandıktan sonra geçerliliğini kaybediyor o da benim hollandaya gitmem konusunda engel zaten
ya ne diyeceğimi bilemiyorum hem bir can sebep olmak istemiyorum hem de bir canın bu şekilde yaşamasını istemem. her çocuk anne babayla büyüme şansını hak eder. sanki okumuştum daha önceki konunuzu.Alamıyorum maalesef
Anladım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?