Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Evet işte o da engel benim için internette okumuştum bunu

Ankaradaki büyük elçiliğe mail attım onlardan dönüş bekliyorum aynı zamanda

Haklarınızı araştırın, kuru gürültüye papuç bırakmayın. Varsayalım soyadlarını vermediler (ki evlilik birliği içinde olmuş bi çocuk olduğu için bence bu mümkün değil), oturumunuzu iptal ettiler (ki bu ülkeye giremeyeceğiniz anlamına gelmez) çocuğunuzu elinizden hangi gerekçeyle alacaklar? Tehdit aldığınıza dair gerekli şikayetleri yapın. Sakın korkmayın.

babasız çocuk büyütmek çok zor, bir çocukla hayata devam etmekte çok zor rabbim beni affetsin ama ben sizin cesaret ettiğinize edemezdim. aileniz yanınızda mı?

Ailem yanimda ama benim de gün geçtikçe cesaretim kırılıyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
gerçekten çok zor, ilerde büyüdükçe çocuğun istekleri de olacak. babasıyla görüşmek isteyecek en basiti. o adamları hayatınızdan hiç çıkaramayacaksınız. göze alabiliyor musunuz.

Yalnız çocuk çifte vatandaş olacağı için otomatik olarak sana oturum verirler mi bilemiyorum onu bi araştır. Eğer öyle olursa korkmana hiç gerek yok, devlet sana her türlü bakar Hollanda’da.

Ooh hem dogurdugunda istemede dogunca da hollandaya gotur. Pardon ??? Terbiyesiiizzzz utanmazla puh vazgecmeyin !!!!!!!!!!!!!! Yazdiklari herseyi saklayin gerekirse hemen basvurulari yapin uzaklastirma cikis yasagi her neyse aldirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…