- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi Turuncubikiz
-
Boşanma aşamasında değildik aksine her şey çok güzel gidiyordu ben hollandaya gitmiştim ve biz kavuşmuştuk öyle düşünüyorduk. Tam çocuk planlamayı konuştuk ertesi gün öğrendik ki hamileymişim. Çok sevindik havalara uctuk hayaller kurduk.. sonra bir tartışma bir kavga ailesi araya girip onu tuttu babası bana el kaldırdı derken iş eşim tarafından boşanıyoruz geldi sonrası malum..alakasız olacak ama kuzum ya boşanma aşamasında nasıl hamile kalıyorsunuz ve neden ya
Yaa çok sevindim benzer bir ornek gördüğümüze kötü bir olay ama bunu en iyi yaşayan ya da tanık olan biri anlatabilirdi. Elçiliğe mail atrim az evvel ben pes ermeyeceğim ve sonuna kadar mücadele edeceğim. Interpol dediginiz çok ciddi bir olay bu kadar hakkım varda bence de bana ve çocuğuma hiç bir sey yapamazlar. Içime su serptinizHa birde eklemek isterim: Avrupaya çocuk kaçırmak öyle kolay değil. Şahit olduğum bir durumda adam iki çocuğunu Hollandaya kaçırdı. Interpol tarafından bile arandı. Sonunda tıpış tıpış çocukları getirip teslim ettim. Dağ başı değil orası
Yüzlerine karşı demiş kadar oldum ama içten içe çok korktum tabihoşt deseydin.
Oturumun var ama evliliğinden dolayı kalacak yerim yok ama maalesef onlardan başka kimseyi tanımıyorum hollandada. Eşim Hollanda vatandaşı ailesiyle beraber hollandada yasiyorImkaniniz varsa oturum, kalacak yer vs. oraya donun ve dogumunuzu orda yapin tabii eger dogurmak istiyorsaniz.
22.haftaya kadar Hollanda da cocugu aldirmak mumkun ancak bunu zorla yaptiramazlar.
Dogum orada gerceklesirse elde edeceginiz haklardan korkuyorlar. Soyadi vermemek oyle kolay degil esinizin vatandaslik durumu nasil? Bosansaniz onun gelirini hollanda hukumeti boler ve size imkan sunar, tehditlerin sebebi bu.
Yok maalesef keşke olsaBu söyledikleriniz elinizde delil olarak var mı? İleride mahkemede delil olarak sunulur.
Yaa çok sevindim benzer bir ornek gördüğümüze kötü bir olay ama bunu en iyi yaşayan ya da tanık olan biri anlatabilirdi. Elçiliğe mail atrim az evvel ben pes ermeyeceğim ve sonuna kadar mücadele edeceğim. Interpol dediginiz çok ciddi bir olay bu kadar hakkım varda bence de bana ve çocuğuma hiç bir sey yapamazlar. Içime su serptiniz
Hollandada yasal olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle cinayet olur zaten aldırma gibi bir düşüncem de yok sadece doğumdan sonra ben ve türkiye cumhuriyeti kanunları beni ve çocuğumu korur mu nereye kadar konur o konuda bilgisizim
barışma durumunuz olmaz mı ki, madem sizin için herşey güzel gidiyormuşBoşanma aşamasında değildik aksine her şey çok güzel gidiyordu ben hollandaya gitmiştim ve biz kavuşmuştuk öyle düşünüyorduk. Tam çocuk planlamayı konuştuk ertesi gün öğrendik ki hamileymişim. Çok sevindik havalara uctuk hayaller kurduk.. sonra bir tartışma bir kavga ailesi araya girip onu tuttu babası bana el kaldırdı derken iş eşim tarafından boşanıyoruz geldi sonrası malum..
Yaa çok sevindim benzer bir ornek gördüğümüze kötü bir olay ama bunu en iyi yaşayan ya da tanık olan biri anlatabilirdi. Elçiliğe mail atrim az evvel ben pes ermeyeceğim ve sonuna kadar mücadele edeceğim. Interpol dediginiz çok ciddi bir olay bu kadar hakkım varda bence de bana ve çocuğuma hiç bir sey yapamazlar. Içime su serptiniz
Bu kadar şey yasanmiske o adamı değil girmek adını bile duymak istemiyorum.cocuk kaçırma konuşması olana kadar umudum vardı ama şimdi yokbarışma durumunuz olmaz mı ki, madem sizin için herşey güzel gidiyormuş
Konuşmalar yüz yüze oldu kanıtım yok maalesefBirde bunu eklemek isterim: Hollandada bosanma ile ilgili muhakkak bilgi almanız lazim. Haklarınızı öğrenin ve sonuna kadar kullanın. Tehditlerin ve şiddetin kanıtları varsa saklayın lazım olacak çünkü.
Ben hollandada değilim ama turkiyeye ailemin yanına dondumBiz Almanyadayiz. Çocuklar Hollandaya kaçırıldı. Interpol ordaki akrabalarının kapısına kadar gitti. Öyle kolay değil Avrupa Birliği içinde çocuk kaçırmak. Burda herşey kayıt altında. Çocuğunu doktor kontrollere götürmesen bile peşine düşüyorlar. Bos yerden tehdit. Kaciranlar çoğu zaman Türkiye e kaçırıyor izini kaybettirmek için. Ama Avrupa Birliği içinde orası biraz sıkar. Siz korkmayin. Boyun egmeyin. Sizi tehdit ediyorlarsa avukat aracılıgi ile ordada suç duyurusunda bulunun. Paraniz yoksa hollandada benim. Bildigim kadarıyla hükumet tarafından da avukat veriliyor. O ilgilenir. Korkmayin.
öyle birşey olamaz, bu devirde çok zor yaniBu kadar şey yasanmiske o adamı değil girmek adını bile duymak istemiyorum.cocuk kaçırma konuşması olana kadar umudum vardı ama şimdi yok
Maalesef farkındayım o yüzden de doğurup doğurmaya konusunda da net karar verebilmiş değilim. Boşandıktan sonra kadın ve erkeğe bir sey olmuyor ama çocuk çok etkileniyor. O da beni çok korkutuyor yani çocuğa bunu yapmaya ne hakkım var diye düşünüyorum sonra bir güncelleme geliyor ve öldürmeye ne hakkım var diye düşünüyorum. Beynim fonksiyonlarını yitirmek üzere sağlıklı düşünemiyorum artiköyle birşey olamaz, bu devirde çok zor yani
ama çocuk doğunca ömür boyu bu adamla bağınız olacak farkındasınız dimi
Hiç de öyle dedikleri gibi yapamazlar. Kümesten tavuk mu alıyorlarmış! Sana bir belge, kağıt filan gelirse sakın imzalama. T Turuncubikiz
sizde haklısınızMaalesef farkındayım o yüzden de doğurup doğurmaya konusunda da net karar verebilmiş değilim. Boşandıktan sonra kadın ve erkeğe bir sey olmuyor ama çocuk çok etkileniyor. O da beni çok korkutuyor yani çocuğa bunu yapmaya ne hakkım var diye düşünüyorum sonra bir güncelleme geliyor ve öldürmeye ne hakkım var diye düşünüyorum. Beynim fonksiyonlarını yitirmek üzere sağlıklı düşünemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?