Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

alakasız olacak ama kuzum ya boşanma aşamasında nasıl hamile kalıyorsunuz ve neden ya
Boşanma aşamasında değildik aksine her şey çok güzel gidiyordu ben hollandaya gitmiştim ve biz kavuşmuştuk öyle düşünüyorduk. Tam çocuk planlamayı konuştuk ertesi gün öğrendik ki hamileymişim. Çok sevindik havalara uctuk hayaller kurduk.. sonra bir tartışma bir kavga ailesi araya girip onu tuttu babası bana el kaldırdı derken iş eşim tarafından boşanıyoruz geldi sonrası malum..

Yaa çok sevindim benzer bir ornek gördüğümüze kötü bir olay ama bunu en iyi yaşayan ya da tanık olan biri anlatabilirdi. Elçiliğe mail atrim az evvel ben pes ermeyeceğim ve sonuna kadar mücadele edeceğim. Interpol dediginiz çok ciddi bir olay bu kadar hakkım varda bence de bana ve çocuğuma hiç bir sey yapamazlar. Içime su serptiniz

Oturumun var ama evliliğinden dolayı kalacak yerim yok ama maalesef onlardan başka kimseyi tanımıyorum hollandada. Eşim Hollanda vatandaşı ailesiyle beraber hollandada yasiyor

Biz Almanyadayiz. Çocuklar Hollandaya kaçırıldı. Interpol ordaki akrabalarının kapısına kadar gitti. Öyle kolay değil Avrupa Birliği içinde çocuk kaçırmak. Burda herşey kayıt altında. Çocuğunu doktor kontrollere götürmesen bile peşine düşüyorlar. Bos yerden tehdit. Kaciranlar çoğu zaman Türkiye e kaçırıyor izini kaybettirmek için. Ama Avrupa Birliği içinde orası biraz sıkar. Siz korkmayin. Boyun egmeyin. Sizi tehdit ediyorlarsa avukat aracılıgi ile ordada suç duyurusunda bulunun. Paraniz yoksa hollandada benim. Bildigim kadarıyla hükumet tarafından da avukat veriliyor. O ilgilenir. Korkmayin.

Korkma bir b.k yiyemez. Sen bu ülkeyi muz cumhuriyeti mi sandın?
Gerekli yerlere şikayet edersin, yazışmaları sakla zamanı gelince gösterirsin..
Muhtemelen seni bezdirmek için söylüyorlardır..

Hollanda'ya bak sen 18 haftalık bebek bu ya. Hamileliğin yarısı sayılır..

barışma durumunuz olmaz mı ki, madem sizin için herşey güzel gidiyormuş

Birde bunu eklemek isterim: Hollandada bosanma ile ilgili muhakkak bilgi almanız lazim. Haklarınızı öğrenin ve sonuna kadar kullanın. Tehditlerin ve şiddetin kanıtları varsa saklayın lazım olacak çünkü.

Ben hollandada değilim ama turkiyeye ailemin yanına dondum

iyi de soyadını bile vermeyeceğin çocuga hangi hakla götureceksin ne diye ? yenı doğmus bi cocugun velayeti anneye verilir her zaman böyleydi böyle olur. bence gidin adam akıllı bi avukata danısın. yada varsa yakınlarınızda adliye fln sorun .. en kötu baroyu arayım istdaysanz .. sorup soruşturun. cidden aklıma baska bşy gelmedi..

Bu kadar şey yasanmiske o adamı değil girmek adını bile duymak istemiyorum.cocuk kaçırma konuşması olana kadar umudum vardı ama şimdi yok
öyle birşey olamaz, bu devirde çok zor yani
ama çocuk doğunca ömür boyu bu adamla bağınız olacak farkındasınız dimi

öyle birşey olamaz, bu devirde çok zor yani
ama çocuk doğunca ömür boyu bu adamla bağınız olacak farkındasınız dimi
Maalesef farkındayım o yüzden de doğurup doğurmaya konusunda da net karar verebilmiş değilim. Boşandıktan sonra kadın ve erkeğe bir sey olmuyor ama çocuk çok etkileniyor. O da beni çok korkutuyor yani çocuğa bunu yapmaya ne hakkım var diye düşünüyorum sonra bir güncelleme geliyor ve öldürmeye ne hakkım var diye düşünüyorum. Beynim fonksiyonlarını yitirmek üzere sağlıklı düşünemiyorum artik

sizi korkutup bebeği aldırmanızı sağlayacaklar...
yoksa hem aldır deyip sonra da biz de senden bebeği alırız demeleri saçma...
hani istemiyorlardı bebeği?

sizde haklısınız
ama hamilelikte zaten bu kadar sıkıntı stres iyi değil
aileniz ne diyor bu konuda, fikrine sağduyusuna güvendiğiniz insanlara sorun
ona göre bir karar verin
ama bir an önce verin bu kararı ve ona göre yolunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…