Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Kuzum çocuğu aldırması için söylüyorlar bence. Yurtdışında avukatlık yapan bir üyemiz vardı. Nickini hatırlarsam onu da etiketleyeyim. @Mune abla bilir belki.
O kadar üzücü ki bir anneye ya onu gectim bir insana nasil boyle konusmayi kendilerinde hak görüyorlar ne kadar canilermis yaziklar olsun bu dunya kötülerin dünyası hep diyorum

O kadar üzücü ki bir anneye ya onu gectim bir insana nasil boyle konusmayi kendilerinde hak görüyorlar ne kadar canilermis yaziklar olsun bu dunya kötülerin dünyası hep diyorum
Evet zor bir durum. T Turuncubikiz konuyu bir derdim var bölümünde açın daha fazla yorum gelir.

Siz suan zaten turkiyedesiniz,muhtemelen doğumunuz türkiye de olacak dogru mu? Bebegin nufus cuzdanini cikartmak icin baba onayi vs gerekiyor mu onu bilmiyorum ama kimligini cikartip bosanma davasini acarsiniz. Actiniz mi? Bir de yanlis bilmiyorsam ülkeler arasi boşanma da cok zor olabiliyor o nasil hallolacak ben bisey yapamazlar diye düşünüyorum

Yasal olmayan yol ile yurtdışı bu devirde zor sanki eskidendi onlar
ama ne olur gelir imzani zoraki alır anlatabildim mi? Oyle olursa sıkıntı

Yasal olmayan yol ile yurtdışı bu devirde zor sanki eskidendi onlar
ama ne olur gelir imzani zoraki alır anlatabildim mi? Oyle olursa sıkıntı
Öyle mafyatik insanlar değiller öyle tanıdım en azından ama bunları da beklemezdim çiğ süt emmiş olan vicdansız insanlarmış her şey beklenir tani

Dedikleri hiçbir tehdide inanmayın.
Kan bağı var.Öyle de bir soyadını verecekler ki.
Sizi korkutmak için laflar demişler.
Istemediğiniz bir şeyi yapmayın.

Hemen bir avukata danışın.

Öyle mafyatik insanlar değiller öyle tanıdım en azından ama bunları da beklemezdim çiğ süt emmiş olan vicdansız insanlarmış her şey beklenir tani
Bana da acikcasi daha cok korkutmak amacli konusuyor gibime geliyor...ve devam ederse sikayet et bence bu ne ya...seni oyle durumlara sokmaya hakki yok hem bebegi istemiyor hem tehdit ediyor

Türkiye’de 15 haftalık çocuğu almazlar.
Ayrıca evli olduğunuz için çocuk o adinin soyadını alır mecburen.
Yurtdışına çıkarabilmesi için sizin noter onaylı izin vermeniz gerekir, yavaş kaçırsın
Anca havlar öyle adi herif

Aldirmak icin hollandaya goturmek istiyorlar turkiyede olmayacağını bildikleri için. Ben aldırmayacağım dedikce bu defa elinden alır sana da göstermeyiz o zaman demeye başladılar. Bunlar boş tehditler bile olsa öyle mide bulandiriyor ki anlatamam

Dedikleri hiçbir tehdide inanmayın.
Kan bağı var.Öyle de bir soyadını verecekler ki.
Sizi korkutmak için laflar demişler.
Istemediğiniz bir şeyi yapmayın.

Hemen bir avukata danışın.
Avukat da böyle söyledi ama hollanda kanunlarını bilmiyoruz açık vermek gözden birşeyler kaçırmış olmaktan korkuyorum.

Imkaniniz varsa oturum, kalacak yer vs. oraya donun ve dogumunuzu orda yapin tabii eger dogurmak istiyorsaniz.
22.haftaya kadar Hollanda da cocugu aldirmak mumkun ancak bunu zorla yaptiramazlar.
Dogum orada gerceklesirse elde edeceginiz haklardan korkuyorlar. Soyadi vermemek oyle kolay degil esinizin vatandaslik durumu nasil? Bosansaniz onun gelirini hollanda hukumeti boler ve size imkan sunar, tehditlerin sebebi bu.

Bu söyledikleriniz elinizde delil olarak var mı? İleride mahkemede delil olarak sunulur.

Ha birde eklemek isterim: Avrupaya çocuk kaçırmak öyle kolay değil. Şahit olduğum bir durumda adam iki çocuğunu Hollandaya kaçırdı. Interpol tarafından bile arandı. Sonunda tıpış tıpış çocukları getirip teslim ettim. Dağ başı değil orası

alakasız olacak ama kuzum ya boşanma aşamasında nasıl hamile kalıyorsunuz ve neden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…