HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Canım benim inşallah o güzel haberi bu ay sende alırsın :) Bendeki belirtiler adetten 12 gün önce ilk göğüs ağrısı olarak başlamıştı inşallah senin göğüs ağrında hamilelik belirtisidir. Bir de benim mesela başım çok dönüyordu ayağa kalkınca yer altımdan kayıyor gibiydi bir de halsizlik vardı aşırı derecede resmen ayakta uyuyordum son bi hafta kala :) Çok şükür şuan 5+4 olduk Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :)

Aminn canım

Amin inşallah canım benim bende ayağa kalkacağım an hafif gözlerim kararıyor gibi

Olabilir canım baş dönmesi oluyor cidden bende hala ayağa kalkarken sallanıyorum sanki :)
Evet canım bende de hafif bir sallantı oluyor eşim fark ediyor hatta ama bu ay kafamı karıştıran kasik agrım oldu daha önce adet belirtisi de dahil hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu ay olunca dikkatimi çekti dün aksam ve gece de kalp capintisi yasadim gebelikle bir alakasi var mi bilmiyorum ama :)

Kalp çarpıntısı bilmiyorum kuzum kasık ağrısı da çok belirgindi bende kramp giriyor gibi oluyordu bazen birden ağrı saplanıyordu regl ağrısından biraz farklıydı yani :)

İşte canım bende kasık ağrısı bel agrisi ve bide gaz kabızlık karnımın birden bire buyumesi yani kafam çok karışık

Hayirli olsun Mervetolgali canm bisey sorcam ovulasyon testindeki T cizgisi battan 5 6 gun once silik cikar mi? Umutlanmali miyim acaba?

Canım LH hormonu her zaman vücudumuzda bir miktar salgılanır. O yüzden ovulasyon testinin silik çıkması gayet normal ama gebeliğe dair şüphen varsa erken gebelik testi al varsa büyük ihtimal çıkar. Allah hakkında hayırlısını versin canım dileğine kavuşursun inşallah

canim adet oldumya koyu kehve ile pembe karisik az bisey geldi ama bakalim allah buyuktur

Ben de heyecanlandm ya aslinda ackcasi bi belirti de hissetmiyorum bu ay

Kalp çarpıntısı bilmiyorum kuzum kasık ağrısı da çok belirgindi bende kramp giriyor gibi oluyordu bazen birden ağrı saplanıyordu regl ağrısından biraz farklıydı yani :)
Benimde öyle canım o farkı anlayabiliyorum kendimde hayırlısı olsun bakalım seninle aynı şeyleri yaşayınca bir an umutlandım :)

Ben de heyecanlandm ya aslinda ackcasi bi belirti de hissetmiyorum bu ay
Belirti olacak diye bir şey yok ki canım benim içini ferah tut Rabbim en doğru zamanı bilir ve bebişini sana gönderir :) Sen çalışmalardan ve dua etmekten geri kalma gerisini de düşünme güzel haberler bekliyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…