- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 27
-
- Konu Sahibi Mervetolgali
Hayırlı olsun canım allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hemen hemen aynı belirtileri yaşıyorum bende sadece göğsümde ağrı yok ama şişlik var ucunda hafif ağrı oluyor birde sağ kasigimda ağrı var benim sağ bacağım ve belimin sağ kısmı adetim de 6 mart çok dua ediyorum sence bende senin gibi mutlu bir haber alabilir miyim
Aminn canımCanım benim inşallah o güzel haberi bu ay sende alırsın :) Bendeki belirtiler adetten 12 gün önce ilk göğüs ağrısı olarak başlamıştı inşallah senin göğüs ağrında hamilelik belirtisidir. Bir de benim mesela başım çok dönüyordu ayağa kalkınca yer altımdan kayıyor gibiydi bir de halsizlik vardı aşırı derecede resmen ayakta uyuyordum son bi hafta kala :) Çok şükür şuan 5+4 olduk Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :)
Allah size hayirli bir evlat nasip etsin inşallah cnmİnşAllah çok istiyoruz eşimle daha da yeni evliyiz evliliğimizi bebeğimizle mutlu huzurlu devam ettirmek istiyoruz
Bende aynı testle 10. Gün yapmıştım benimde kanda 20 çıkmıstı güvenilir bir testCanım ben son ilişkiden tam 9 gün sonra yaptım predictorun erken gebelik testiydi çift çizgi silik çıktı betaya baktırdık oda 18 çıkmıştı baya düşükken bile ölçüyor bu test
Amin inşallah canım benim bende ayağa kalkacağım an hafif gözlerim kararıyor gibiCanım benim inşallah o güzel haberi bu ay sende alırsın :) Bendeki belirtiler adetten 12 gün önce ilk göğüs ağrısı olarak başlamıştı inşallah senin göğüs ağrında hamilelik belirtisidir. Bir de benim mesela başım çok dönüyordu ayağa kalkınca yer altımdan kayıyor gibiydi bir de halsizlik vardı aşırı derecede resmen ayakta uyuyordum son bi hafta kala :) Çok şükür şuan 5+4 olduk Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :)
Amin inşallah canım benim bende ayağa kalkacağım an hafif gözlerim kararıyor gibi
Evet canım bende de hafif bir sallantı oluyor eşim fark ediyor hatta ama bu ay kafamı karıştıran kasik agrım oldu daha önce adet belirtisi de dahil hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu ay olunca dikkatimi çekti dün aksam ve gece de kalp capintisi yasadim gebelikle bir alakasi var mi bilmiyorum ama :)Olabilir canım baş dönmesi oluyor cidden bende hala ayağa kalkarken sallanıyorum sanki :)
Evet canım bende de hafif bir sallantı oluyor eşim fark ediyor hatta ama bu ay kafamı karıştıran kasik agrım oldu daha önce adet belirtisi de dahil hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu ay olunca dikkatimi çekti dün aksam ve gece de kalp capintisi yasadim gebelikle bir alakasi var mi bilmiyorum ama :)
İşte canım bende kasık ağrısı bel agrisi ve bide gaz kabızlık karnımın birden bire buyumesi yani kafam çok karışıkEvet canım bende de hafif bir sallantı oluyor eşim fark ediyor hatta ama bu ay kafamı karıştıran kasik agrım oldu daha önce adet belirtisi de dahil hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu ay olunca dikkatimi çekti dün aksam ve gece de kalp capintisi yasadim gebelikle bir alakasi var mi bilmiyorum ama :)
Hayirli olsunMervetolgali canm bisey sorcam ovulasyon testindeki T cizgisi battan 5 6 gun once silik cikar mi? Umutlanmali miyim acaba?
İşte canım bende kasık ağrısı bel agrisi ve bide gaz kabızlık karnımın birden bire buyumesi yani kafam çok karışık
canim adet oldumya koyu kehve ile pembe karisik az bisey geldi ama bakalim allah buyukturAynen canım arada adet ağrısı gelip gidiyordu hatta ben boşuna ümitlenmiyim dedim kendi kendime :) Kabızlık bende de olmadı aksine çok rahat tuvalete çıktım bir de ateş basıyordu geceleri yanıyordum sanki sonra birden üşüme geliyordu bunlar da oluyor mu sende
Ben de heyecanlandm ya aslinda ackcasi bi belirti de hissetmiyorum bu ayCanım LH hormonu her zaman vücudumuzda bir miktar salgılanır. O yüzden ovulasyon testinin silik çıkması gayet normal ama gebeliğe dair şüphen varsa erken gebelik testi al varsa büyük ihtimal çıkar. Allah hakkında hayırlısını versin canım dileğine kavuşursun inşallah
Benimde öyle canım o farkı anlayabiliyorum kendimde hayırlısı olsun bakalım seninle aynı şeyleri yaşayınca bir an umutlandım :)Kalp çarpıntısı bilmiyorum kuzum kasık ağrısı da çok belirgindi bende kramp giriyor gibi oluyordu bazen birden ağrı saplanıyordu regl ağrısından biraz farklıydı yani :)
Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an canım inşallah hamileyizdir:)İşte canım bende kasık ağrısı bel agrisi ve bide gaz kabızlık karnımın birden bire buyumesi yani kafam çok karışık
Test yapsaydın canım sonracanim adet oldumya koyu kehve ile pembe karisik az bisey geldi ama bakalim allah buyuktur
Bekle bakalım canım belkide yerleşme kanamasıdır. Yoğun bir kanama haline dönüşmezse umut vardır güzel haberlerle gell :)canim adet oldumya koyu kehve ile pembe karisik az bisey geldi ama bakalim allah buyuktur
İnsllah canım inşallahAynı şeyleri yaşıyoruz şu an canım inşallah hamileyizdir:)
Belirti olacak diye bir şey yok ki canım benim içini ferah tut Rabbim en doğru zamanı bilir ve bebişini sana gönderir :) Sen çalışmalardan ve dua etmekten geri kalma gerisini de düşünme güzel haberler bekliyorumm :)Ben de heyecanlandm ya aslinda ackcasi bi belirti de hissetmiyorum bu ay