HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Oyle tabi. Hani umitlenipte hayal kirikligi yasamak uzuyor biraz. Sahsen idrar testlerinde ben oyle oluyorum. Yarini merakla bekliyorum bu gece nasil gecicek bilmiyorum.
Hiç sorma canım ben de o durumdayım aslında düne kadar hamile biliyordum kendimi ama bugün hayal kırıklığı artık oluruna bırakıyorum valla yoruldum

Mervetolgali canım tekrar idrar test yaptım negatif zaten kanamam başladı ama nasıl bir kanamaysa bende anlamadım:))
Şok oldum şuan hiç beklemiyordum cidden ben bile heyecanlanmıştım testte bi sıkıntı vardı demekki canım ya insallah bir daha ki denemede tutar sıkma canını Allah büyük en kısa zamanda bebişe kavuşman dileğiyle :))

Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin :)

Cok mutlu oldum senin adina allah saglikla kucagna almayi nasip etsin. Bende iki aydir deniyorum henuz olmadi insallah rabbim bana da nasip eder aratmaz

Ayyy az once test yapistim tekrar gittim baktim cok silik olsada bi cizgi belirdi. Bos yeremi heycan yapiyorum sence

Canim kanda cikmadiysa negatiftir beta hormonu once kana sonra idrara geçer baska bi sebep olmasin altinda? Adet duzensizligi stress hersey olabilir bi doktora gözük bence inşallah hamiş kalırsın sende

Senin adına cok cok srvındım.allah kucagına almanı nasıp etsın. Bende hamıleyım 6+6 dayım.hafıf kanamam var ılac ve ıgne tedavısı uyguluyırum.yatıyorum.bebısın kalp atıslarını duydum.masallah gayet ıyı masallah.allah kucagıma almayı nasıp etsın.Amin☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…