HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Maşallahh ya inşallah bende keseyi görmeye gideceğim pazartesi günü ama zaman geçmiyor resmen :) Çok heyecanlıyım hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza amiiin :)

Maşallahh ya inşallah bende keseyi görmeye gideceğim pazartesi günü ama zaman geçmiyor resmen :) Çok heyecanlıyım hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza amiiin :)
Bende aynı durumdayım zaman gecmıyor.haftasonu kontrolum var.daha dogrusu kanama oldugu ıcın her haftasonu dr gıdıyorum.ama zaman gecmıyor banada. Sımdı ıgnemı oldum pruluton depot.3 gunde bır ıgne oluyorum.keske hemen 9 ay bıtse kucagıma alsam bu zaman nasıl gececek bılmem.hayırlısıyla gel bebısum.hayırlısıyla gelsın bebısın. Utrasonda yanıp sonen pıt pıt atan kalbı gormek dunyaya bedel.o ıyı olsun gerekırse 9 ay yatarım.

Ya ne güzel konuşmuşsun canim benim :) Heyecanlandım iyice ben daha kalp atışlarını dinlemedim ama son 2 haftamız :) Hayirlisi ile gelecekler icin rahat olsunn :)

Hayırlı olsun canım benim rabbim kucağına almayıda nasip eder inşAllah bende çoçuk düşünüyorum geçenlerde doktora gitmiştim olan biteni anlattım hamile olabilirsin dedi bana doktordan geldiğimin günün gecesi hasta oldum çok yoğun değildi en kısa 4 gün sürdü sonra lekeler oluştu bitti ama hala kasıklarımda ağrı hissediyorum bazen yanmalar olur belim ve sırtıma doğru ağrılar çıkıyor bana fikir verir misiniz eşim ve ben çok istiyoruz çoçuğu rabbim olmayanlarada nasip etsin

Sağol canım cok teşekkür ederim. Yerleşme kanaması oluyormus bazı gebeliklerde ama ben oyle bisey yasamadigim icin bu konuda hic bisey diyemiyorum ki canim nilgim kısıtlı insallah sende hamissindir Allah hayirlisini versin hakkimizda..

İnşAllah çok istiyoruz eşimle daha da yeni evliyiz evliliğimizi bebeğimizle mutlu huzurlu devam ettirmek istiyoruz

Merhabalar hanımlar bende şimdi açık açık anlatmak istiyormuş zaman evlendik ve yaklaşık 4 ay hiç ilişkiye giremedik daha yeni yani 17 şubatta ilişkiye girebildik en son adetim 31 ocak tı 29 gündedir falan adet oluyorum ama biz ilişkiye girdikten sonra birkaç gündür kasıklarım belim falan çok ağrıyor acaba hamileliğin bu kadar erken belirtileri olabilirmi fakat göğüs ağrım yok sanki biraz daha dolgun gibi geliyor

Bunu anlamak çok zor gerçekten. İlişkiden 3 gün sonra benim de göğüslerim ilk belirtim olmuştu ağrı vardı ve dolgundu ve cidden hamileyim. Ama herkeste aynısı olcak diye bişey yok belki yumurtlama dönemindesindir belki hormonlarin da sıkıntı vardir bilemeyiz. Bekleyip göreceksin 10 gün sonra erken gebelik testi alıp yaparsan sonucu ogrenirsin buyuk ihtimalle. Allah hayirlisini versin hakkınızda

Peki sağolun

Mrb canim hayirlisi ile kucagina al bebisini. Bizler için de dua et . Yaptigin erken gebelik testinin markasi neydi ve son son iliskiden Kaç gün sonra yaptin

Mrb canim hayirlisi ile kucagina al bebisini. Bizler için de dua et . Yaptigin erken gebelik testinin markasi neydi ve son son iliskiden Kaç gün sonra yaptin

Canım ben son ilişkiden tam 9 gün sonra yaptım predictorun erken gebelik testiydi çift çizgi silik çıktı betaya baktırdık oda 18 çıkmıştı baya düşükken bile ölçüyor bu test

insallah bende o sevinci alrim tez vakitte insallah bebegini kucagina alirsin insalahh isteyen herksese nasip etsin bana da insallah bel agrisi varmiydi sende one egildigin zaman yani sirtin agriyormu

insallah bende o sevinci alrim tez vakitte insallah bebegini kucagina alirsin insalahh isteyen herksese nasip etsin bana da insallah bel agrisi varmiydi sende one egildigin zaman yani sirtin agriyormu

Aynen canım ilişkiden 7 gün sonra belim sırtım ağrımıştı aynı zamanda sol kasığımada belirli aralıklarla sancı giriyodu. İnşallah sende dahil tüm bekleyenlere Rabbim hayırlı evlat nasip etsin

i
insallah canim allah razi olsun hepmize nasip etsin insallah adet agrisi oluyormu sende benim sirtim yumurtaliktan beri agriyor arada adet agrim gelip gidiyor kabizlik hic yok normalde normal adetim dundu ilk defa gecen ay 29 oldum asla 25i gecmezdi insallah bu sefer gebeliktendir bugun 25inci gunum 4 gun boyunca adet olmazsam test yapacagim

Hayırlı olsun canım allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hemen hemen aynı belirtileri yaşıyorum bende sadece göğsümde ağrı yok ama şişlik var ucunda hafif ağrı oluyor birde sağ kasigimda ağrı var benim sağ bacağım ve belimin sağ kısmı adetim de 6 mart çok dua ediyorum sence bende senin gibi mutlu bir haber alabilir miyim

Aynen canım arada adet ağrısı gelip gidiyordu hatta ben boşuna ümitlenmiyim dedim kendi kendime :) Kabızlık bende de olmadı aksine çok rahat tuvalete çıktım bir de ateş basıyordu geceleri yanıyordum sanki sonra birden üşüme geliyordu bunlar da oluyor mu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…