HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin,
benim de ara ara kasık batmalarım var ama daha çok yeni
ilişki üzerinden 4 gün geçti
bu kadar çabuk belli eder mi kendini

ben iki ay kadar önce dış gebelik geçirdim canım
17 şubatta da son adet
24 ünde de birliktelik oldu
en erken hamilelik belirtisi ne zaman başlar nasıl anlarım
valla canım şuanda bende kasık ağrısı var ama gebelik yok erken gebelik belirtisi canım çok bel ağrısı .sabahlar. mide bulantısı. Adet olunca kuru kahvesi akması adetin de. Bide göbekte kahve rengi bir çizgi çıkması ...

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin,
benim de ara ara kasık batmalarım var ama daha çok yeni
ilişki üzerinden 4 gün geçti
bu kadar çabuk belli eder mi kendini
Canım benimde ilişkiden 3 gün sonrasında göğüs ağrım başlamıştı bence bazı belirtiler döllenme gerçekleştiği zaman kendini gösteriyor :) Kasıklarım da ağrı bi hafta sonra başlamıştı ama herkeste farklı oluyor tabi belki senin belirtinde budur :)

Canım bişey sorcam sana adetten kaç gün önce öğrendin hamileliğini

Ben erken gebelik testi yaptım adetten 5 gün önce öğrendim canım

Oh maşallah ne güzel. Ya benimde bata 1 gün kaldı ama testte negatif çıktı fakat bikaç belirttim var adete benziyor gibi ama tek fark adet dönemi normalde bağırsak hareketlerim hızlanırdı şimdi 4 gündür kabızlık çekiyorum. Acaba mı diyorum ama olsa sanırım testte pozitif çıkardı

Geç döllenmedir belki canım beta hormonu idrara karışmamış olabilir umutsuzluğa kapılma hemen adetin geçmesini bekle inşallah hamilesindir

Onları hepsini yaşadım cnm senin gibi bende test yaptım ama negatif çıktı simdide 15 gùn sonra regl olcm aynı belirtiler yine var ...bence cnm bunlar hamilelik belirtisi de olabilir bizde kaderimiz ayını :))

Onları hepsini yaşadım cnm senin gibi bende test yaptım ama negatif çıktı simdide 15 gùn sonra regl olcm aynı belirtiler yine var ...bence cnm bunlar hamilelik belirtisi de olabilir bizde kaderimiz ayını :))

Ya zaten öncelikle bir çoğu psikolojik belirti vücudumuzu dinliyoruz ya işte normalde olan şeyleri bile hamileliğe benzetiyoruz. Aslında diğer aylardan tek farkım adet öncesi acaip tatlı krizim tutardı şuan çikolata yeme düşüncesi bile midemi kötü yapıyor. Bide işte kabızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…