HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Adet tarihim 15 gun gecti normalde duzensiz ama bu kadar fazla olmuyordu vede karnim sis sizilar oluyor kasiklarimda suphelenip test yaptim negatif cikti daha sonra testte pembemsi lekelenmeler oldu acaba bu ne anlama geliyor test bozuk olabilirmi yada pozitif olma ihtimali varmi cevaplarsaniz sevinirim

mrhabalar yazddiklarinizi okuyunca cok heyecanlandim hemen hemen ayni belirtileri bende suan yasiyorum ama test yaptim negatif cikti o yuzden siteye yeni uye oldum yardimci olursaniz sevinirim

Adet tarihin ne zaman canım hassas gebelik testiylemi yaptin kac gunde bir adet oluyosun bunlari yazarsan biseyler soyleyebiliriz anca

Adet tarihim 15 gun gecti normalde duzensiz ama bu kadar fazla olmuyordu vede karnim sis sizilar oluyor kasiklarimda suphelenip test yaptim negatif cikti daha sonra testte pembemsi lekelenmeler oldu acaba bu ne anlama geliyor test bozuk olabilirmi yada pozitif olma ihtimali varmi cevaplarsaniz sevinirim
Pembemsi lekeler testte idrar fazla olunca falan meydana geliyor canim ama sen yinede testi tekrar et ama 15 gün gecmis negatif olmasida biraz şaşırtıcı olsa cikardi gibi geliyor bana

Pembemsi lekeler testte idrar fazla olunca falan meydana geliyor canim ama sen yinede testi tekrar et ama 15 gün gecmis negatif olmasida biraz şaşırtıcı olsa cikardi gibi geliyor bana bu sefer olucak gibi hissediyodum negatif cikinca uzuldum ama yine de umitliyim cunku daha once bu kadar gecikmemisti vede boyle seyler hissetmiyordum yinede hayirlisi diyorum tabi biraz daha bekliycem olmazsa kan testi yaptirmayi dusunuyorum

Canım ben de 2 yıllık evliyim ve ilk deneme sonunda 7 gün geciktim ama kan testi negatif cıktı , ben de cok umutlandım, adetim de değişik oldu ama ilk ay bence böyle şeyler oluyor sonraki ay da 3 gün gecikmem oldu , normalde böylr gecikmeler yaşamazdım hiç ama cocuk istedigimizden beri 2 keredir yasıyorum bu gecikmeleri... bu ay 3. Deneme bekliyorum ben de ama bence artık adet olursam gecikme olmayacak gibi hissediyorum :) ilk denemelerimizde rahimin 2 senedir buna alışkın omamasından dolayı bence bi tepkimeler oluyor, yani bilimsel yanını hiç bilmem belki saçmalıyorumdur ama bu konuda uzman kişilerden de duyum almıştım ona istinaden ben böyle düşünüyorum.
Olabilir canım Rabbim sana da tüm isteyenlere de aratmadan sağlıklı hayırlı bir bebecik verir inşallah

Oo
Herkese merhaba benimde beklenen adetim yarın erken gebelik testi aldım umarım sonuç pozitif olur ama bugün nasıl sabah olucak onu hiç bilmiyorum :KK17::KK17::KK17:
Ayy bende oyleydim test yapacagim gece uyuyamadim sabah 9da falan yattım aksam uyandım bütün dengemi bozdum o gün :) ama aksam pozitifi gorunce dunyalar benim oldu insallah seninde pozitiftir :)

Selam bende karışık bir durum içerisindeyim... Benm üç cocuğum var Bi tane daha olsa fazla değil diye düşünüyorum.. Herkes eleştirecek biliyorum bence çok değil ömrünüzün Bi kırk elli yaş sonrasını düşünün bir veya iki cocuk yada üç az gelir ... Bence dört cocuk çok iyi neyse .. Benm üç cocuğum var Allah herkese nasip etsin.. Bu ay çok şüphe ediyorum halimden.. Çok gazım var ve sıkidrara çıkıyorm bunlar başta gelen şüpheler üç gün kaldı adetime bakalım ne olacak

Selam bende karışık bir durum içerisindeyim... Benm üç cocuğum var Bi tane daha olsa fazla değil diye düşünüyorum.. Herkes eleştirecek biliyorum bence çok değil ömrünüzün Bi kırk elli yaş sonrasını düşünün bir veya iki cocuk yada üç az gelir ... Bence dört cocuk çok iyi neyse .. Benm üç cocuğum var Allah herkese nasip etsin.. Bu ay çok şüphe ediyorum halimden.. Çok gazım var ve sıkidrara çıkıyorm bunlar başta gelen şüpheler üç gün kaldı adetime bakalım ne olacak

Hayir kimse size bisey diyemez bakan sizsiniz sorumlulugu size ait ve onun cefasini da sefasini da süren yine siz olacaksiniz kimseye laf etmek dusmez. Siz istiyorsaniz inşallah rabbim en kısa zamanda dördüncüyü de en hayırlı sekilde nasip eder :)

kizlar bi test pozitif cikti kan negatif bi fikri olan varmi neden boyle olmus olabilir bekleyeyimmi adet sokturucu iceyimmi

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-16-19-51-07.jpg
    Screenshot_2018-02-16-19-51-07.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 106
X