HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Adet kanaman nasildi canim yoğunmuydu yoksa lekelenme tarzinda bi kan miydi cunku yerlesme kanamasida olabilir. Ama yerlesme kanamasi cok yogun olmuyor genelde pembe kahve renginde ve lekelenme seklinde oluyor
3 gün bayağı yoğun geldi canım ama sonuc negatif çıktı zaten yanlış bir beklentiymis :)

Bende benzer belirtileri yaşadım hatta burda yazdım hepsini gün gün isterseniz ordan karşılaştırın. Sevgiler.

Herkesin ki bir olmuyor canım biraz dahs bekle geç döllenme falanda olabilir sen yinede ümidi kesme ve gecikmesini bekle yine testi dene insaAllah rabbim nasip etsin hepinizeee
İnşallah canım benim amin.
Bugün sabahtan ateşim var düşünmediğim halde midem bulantılarım oldu halsizlik inşallah pisikolojik değildir bunlar.

Hayırlısı olsun :) Allah'ım sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah, uzun süredir çocuk isteyen biri olarak böyle bir yazı yazmanız benim çok hoşuma gitti ve gerçekten bilgilendirici oldu, Allah bizlere de bu mutluluğu yaşatır umarım

Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana :) Guzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederimmm bu güzelliği en kısa zamanda rabbim her isteyene tattırsın güzel haberlerle gelin e mi :)

İnşallah canım benim amin.
Bugün sabahtan ateşim var düşünmediğim halde midem bulantılarım oldu halsizlik inşallah pisikolojik değildir bunlar.
Ateş olcer var mı canım merak ettim ya ateşini takip etseydin keşke cunku ates en buyuk belirtilerden biriiii heycanlandim bak simdi :)

Bilmem ki herhalde şuan için yine de umutlanmasam iyi olur çok üzülüyorum birden çünkü
Hamile kalmanın en büyük düşmanı sitres bat a gün saymak. Ben bu ay ilişkiden ayaklarımı kaldırıp yatmadm yumurtlama gününü bile bilmiyodm tahmini bi gündü 1 gün önce ilişkim oldu o ilişkiden sonra ilişkim olmadı. Doğru düzgün ilişki yaşamadık yerleşsin diyede yatmadm 5 dk sonra kalktm hiç umursamadm. Aman olursa olur olmaz sa nasip değilmiş derim dedim sonra dr da randevum vardı beta da istedim ama hiç umudum yok dedim içimde kalmasın bide erken daha zaten çıkmaz bi baktım ki hamileym. Gerçekten kafandan çıkar yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü birde 1 gün sonra ilişki yaşa inan Rabbim nasip edecek sanada ama düşünme bile hamileliği

Haklısın canım valla neyin üstüne çok düşsen imtihanın oluyor neyi önemsemeyip olursa olur olmazsa kismet değilmiş dersen de tam istediğin gibi oluyor . Dua et bana da olur mu?

Haklısın canım valla neyin üstüne çok düşsen imtihanın oluyor neyi önemsemeyip olursa olur olmazsa kismet değilmiş dersen de tam istediğin gibi oluyor . Dua et bana da olur mu?
Ederim canm rabbim isteyen herkese nasip etsin. Rabbim Kimseyi evlatla sınamasın aratmadan versin inşallah

Canım ben de 2 yıllık evliyim ve ilk deneme sonunda 7 gün geciktim ama kan testi negatif cıktı , ben de cok umutlandım, adetim de değişik oldu ama ilk ay bence böyle şeyler oluyor sonraki ay da 3 gün gecikmem oldu , normalde böylr gecikmeler yaşamazdım hiç ama cocuk istedigimizden beri 2 keredir yasıyorum bu gecikmeleri... bu ay 3. Deneme bekliyorum ben de ama bence artık adet olursam gecikme olmayacak gibi hissediyorum :) ilk denemelerimizde rahimin 2 senedir buna alışkın omamasından dolayı bence bi tepkimeler oluyor, yani bilimsel yanını hiç bilmem belki saçmalıyorumdur ama bu konuda uzman kişilerden de duyum almıştım ona istinaden ben böyle düşünüyorum.

mrhabalar yazddiklarinizi okuyunca cok heyecanlandim hemen hemen ayni belirtileri bende suan yasiyorum ama test yaptim negatif cikti o yuzden siteye yeni uye oldum yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…