HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Yaa çok güzel olur inşaallah o güzel haberi alırsın hayatının en güzel doğum gününü yaşarsın :) dualarım seninle :))

Canım benim de öyle oldu adet gecikmesinden sonra yapılan testten yaptım adetime bir gün kala ertesi gün ince bi çizgi gördüm ama bilmiyorum geçersiz diyorlar

Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin :)
Benimde adetime 2 gün var 1 haftadır bütün belirtileri yaşıyorum halen de bugün erken gebelik testi aldım sonuç negatif malesef

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim eşimle bebek istiyoruz ve ilk deneme sonucunda bu ay adetim 6 gün gecikti ve sonrasında 3 gün regl oldum ama normalde 7 gün oluyorum ve aşırı idrara çıkma ve göğüs agrim var yarın idar testi yapıcam ama olumsuz çıkar diye de korkudan hala yapamadım ne dersiniz sizce çift çizgi görebilir miyim?

Canım benim de öyle oldu adet gecikmesinden sonra yapılan testten yaptım adetime bir gün kala ertesi gün ince bi çizgi gördüm ama bilmiyorum geçersiz diyorlar
benim ilk defa başıma geliyor böyle bişey. önceden yaptığım testleri çöpe attıktan sonra bile bakıp kontrol ediyordum. hani belki sonradan çıkar diye ama hiç denk gelmedim. bu ilk oldu yani ikinci cizgiyi ilk defa gördüm

Gebelik olabilir çünkü göğüsteki hassasiyet genelde adet dönemi yok olur test yapın mutlaka bizede haber verin :)

Bende aynı canım bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun cnm. Muhteşem bi duygu Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin tarifsiz bi duygu. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin :)
Benimde adetime 2 gün var 1 haftadır bütün belirtileri yaşıyorum halen de bugün erken gebelik testi aldım sonuç negatif malesef
Herkesin ki bir olmuyor canım biraz dahs bekle geç döllenme falanda olabilir sen yinede ümidi kesme ve gecikmesini bekle yine testi dene insaAllah rabbim nasip etsin hepinizeee

Adet kanaman nasildi canim yoğunmuydu yoksa lekelenme tarzinda bi kan miydi cunku yerlesme kanamasida olabilir. Ama yerlesme kanamasi cok yogun olmuyor genelde pembe kahve renginde ve lekelenme seklinde oluyor

Üzülme canım vakti saati belli bunun belli bir terazisi var ümit ile ümitsizlik arasında bi çizgi var onu yakalayınca yıkıma uğramıyor insan..
Haklısın canım ilk denemeden üzülmemek gerekiyor ama işte psikolojik olarak çok hissetmiştim ve her şeyi ona yoruyordum ama işte dediğin gibi vakti saatini bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…