HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Ben artik belirti aramaktan bel altina yastik koymaktan ayagi havaya dikmekten fln vazgectim.resmen kendi beynim benle dalga geciyor.test yapcam.dedig.an adet oldum demeseydim ne kadar surcekti akintilarim.acaba.kizlar zaten benim.esimde sperm sayisinda hizinda dusukluk cikmisti iki ay ilac kullandi belki dedim biraz yukselmistir yok olmadi.esimi tekrar sperm testi yaptirticam duzelmediyse varikosel ameliyati olacak zaten doktor alti ay bekleyin demisti 4 ay bekledim bence yeter.ameliyat olunca zaten degerler sifirlanip bastan yuselirmis yani bi sure bana bebis fln vermicek Allahim.nasip diyeyip umarim guzel haberler alirsiniz kizlar

Canim benim her derdin dermanı var uzulme. İnsallah eşin iyilesmistir iyilesmediyse bile ameliyat işe yarar Allahin izniyle. Sabırlı ol kuzum en güzel zamanda gelicek bebişin sana fazla bekletmiycek annesini eminim dualarimdasin unutma..

Anladim canim sen benim yazimada bir bak bendede belirtiler var ilk ayim ama bilemiyorum hamilemiyim yazi paylasdim bu konuda bir ona bak orda derdimi yazmisim☺️ Hamilemiyim diye merak ediyorum

cok duygulandim yazina... Bende hamileligimi adetimden 3 gün önce ögrenmistim... Hissetmistim bende döllenmeyi ama malesef 8. haftada kalbi durmus :KK43: Cok zor zamanlar gecirdik... Simdi 5 kere adet gördüm tekrar denemek istiyoruz ama cok korkuyorum... Tekrar düser diye...

Öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Aynı belirtiler bu ay bende de var. Sol kasığım sürekli seğiriyor ve iğne gibi batmalar oluyor. Gögüs uçlarım çok acıyor aynı şekilde özellikle sağ gögsüm dolgunlaştı.

Birde bir yere dayanırken yaslanırken bir anda göbeğimin alt kısmına bir ağrı saplanıyor ne alaka bilmiyorum :)

14 marttan sonra adet olmam gerekiyor. Tam 14 martta erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak.

Bence hamile deilsin yumurtlama yasicaksin onun belirtileri bunlar. Her ay ayni tarihte yumurtlama yasanmaz. Ayrica bel agrisi bas agrisi kasik agrisi karin agrisi gous agrisi bunlarin hepsi ya yumurtlama ya adet olma belirtisidir sayet bi gebelik olursa bu
Saglikli bi gebelikte bu belirtileri yasamazsin cunki bu belirtiler yumurtlama ve adet donemindede yasanir hamile oldugunu anlaman icin bu belirtileri ozellikle bi hafta on gun kala yasamazsin yumurtlama doneminde yasarsin ama ayrica dusuk olacagi zaman yasanir. Hamile kaldiginda adet gormeyecegin icin bu belirtilerin hic birini yasamazsin eger adet gormezde hamile kalirsan gebelik belirtileri ozaman baslar oncesinde asla ama asla baslamaz
Kesinlikle katiliyorum size.bende gecen ay kimyasal yasadim ve belim koptu resmen ama benimki hamile oldugumu ogrendigimde baslamisti o agri oncesinde hicbisey hissetmemistim

1 haftadir heran adet olcakmisim gbi agrim var belim ve bacaklarm cok agriyo gogslerim dolgunlasti 3 gun once saglik ocagina gttim kan verdim 3 tüp kan aldilar ve hala soblnuc cikmamis kafayi yicem yarin alcam sonucu ins bu arada yarin tam 1 hafta gecikmem olcak .. (bu arada pkoyum adetler duznsz) ama dha once hic bole olmamistim adet olduktan 2 3 saat sonra sancim baslar 2 gun surer gecerdi ve kessinlikle goguslerim sinyal verirdi gogsum agrimadi hic sadce ara ara sizliyo dua edin yarn mutlu bi haber alayim 4 senelik hasretm sona ersn. Rabbim olmayanlarada nasip etsn inss... (haa bide icimde acayip bi his var sanki hamileym bu hiss 4 senesr hic olmadi bndeee bu sefer ki cook farkli yaaa ) Rabbim sen dualarimizi geri cevirme bnm gibi bebek isteyenlere tez vakitte hayirlisiile nasipet Alllahmmm

1 haftadir heran adet olcakmisim gbi agrim var belim ve bacaklarm cok agriyo gogslerim dolgunlasti 3 gun once saglik ocagina gttim kan verdim 3 tüp kan aldilar ve hala soblnuc cikmamis kafayi yicem yarin alcam sonucu ins bu arada yarin tam 1 hafta gecikmem olcak .. (bu arada pkoyum adetler duznsz) ama dha once hic bole olmamistim adet olduktan 2 3 saat sonra sancim baslar 2 gun surer gecerdi ve kessinlikle goguslerim sinyal verirdi gogsum agrimadi hic sadce ara ara sizliyo dua edin yarn mutlu bi haber alayim 4 senelik hasretm sona ersn. Rabbim olmayanlarada nasip etsn inss... (haa bide icimde acayip bi his var sanki hamileym bu hiss 4 senesr hic olmadi bndeee bu sefer ki cook farkli yaaa ) Rabbim sen dualarimizi geri cevirme bnm gibi bebek isteyenlere tez vakitte hayirlisiile nasipet Alllahmmm
Rabbim inşallah yarın yüzünü güldürür canım.
Bizede haber ver olur mu

inşallah hamilesindir canım
hayırlı haberlerde buluşmak dileğiyle

Kızlar benim adetime 10 gün var . Kasık ağrısı ve bulantı vardı. Kan verdim bugün 0.01 , çok üzüldüm ama sizce çok mu erken davrandım

Kızlar benim adetime 10 gün var . Kasık ağrısı ve bulantı vardı. Kan verdim bugün 0.01 , çok üzüldüm ama sizce çok mu erken davrandım
Eveeet kendimizi uzmemek icin adetin gecmesini bekleyelim o zaman hayal kirikligina da ugramayiz en azindan. Cokta merak edersen adete en az 3 gun kala yaptir ins Rabbim hepimize nasip eder

X