HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Kizlar benim sabahtan beridir kahverengi akintim var acaba adet baslangicimiki.normalde bir gun boyunca surmezdi ve ara ara akiyo surekli akmiyo.bas agrim ve mide bulantim dunden beridir gecmedi.arada bel agrim oluyor ama gogus hassasiyeti kasikta batma yok.var mi boylr belirti yasayanlar bat 9 mart kizlar
Yerlesme de olablr leke ama bata cok var bkele bakalimadetekdr

LH hormonu az da olsa yumurtlama dönemi dışında da salgılanıyor bu yüzden silik bir şekilde ikinci çizgi çıkmış olabilir, ya da ikinci kez yumurtlama meydana geliyor olabilir oyuzden ovulasyon ile gebelik testi pek güvenilir değil canım sen emin olmak için kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsın için de rahatlar hem.
Tesekur ederim cnm hadtaya kdr bklemeyo dusunyorm gelmezse kana gidicem

Kızlar bugün hastahanede bir işim var ve günüme çok olmasına rağmen kan testi yaptırmak istedim, sonuç 0 ,100 çıktı. doktoruma sordum gebelik olabilir cuma tekrar deneyin dedi. şu anda ne sevine biliyorum ne üzüle biliyorum. acaba yükselir mi

Canım ya öyle değerler yükselmiyor genelde 5 ve üzeri olunca yükseliyor. Bende 2 ayda 4 kere kan testi yatırmıştım 1,20 falan çıkmıştı kesin yükselir dedik ama malesef vucutta bazı tepkimeler sonucu HCG hormonu az miktarda artış gösterebiliyormuş. Oyuzden fazlada umitlenme derim kuzum ama insallah artar bekleyip gorcez

Kizlar benim sabahtan beridir kahverengi akintim var acaba adet baslangicimiki.normalde bir gun boyunca surmezdi ve ara ara akiyo surekli akmiyo.bas agrim ve mide bulantim dunden beridir gecmedi.arada bel agrim oluyor ama gogus hassasiyeti kasikta batma yok.var mi boylr belirti yasayanlar bat 9 mart kizlar

Adet başlangıcı da olabilir ama yerleşme kanaması boyle oluyormuş diyorlar. Ben yaşamadım ama okuduğum doktorlardan duyduğum kadarıyla genelde kahverengi ya da açık pembe oluyormuş ve ara ara geliyormuş ınsallah bebisin sana tutunmaya çalışıyordur annesi :)

Bakalım regl tarihim tam geçsin öyle bakıcam :) gelsin tabi sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla isteyen herkesin inşallah :KK36:
Zaten korunmayi birakacakmissiniz cogu insan deniyor olmuyor simdi sizi ugrastirmadan uzmeden bir melek bu ay cikip gelse fena mı olur :) hakkınızda hayirlisi olsun bi şüpheniz varsa erken gebelik testi yapsaniz suan sonucu ogrenirsiniz :)

Kizlar benim akintim bitti, sol bacak agrim ve sol kasik icimde yanma gibi bisey var su anda.yarin test yapicam akintilarim baslayip kirmiziya donmezse.

kizlarr banada yerdim etin 2 3 gundur alt karnimda bi sanci var halsizlik var surekli bi uyuma isteyi var nedir buu

Ben artik belirti aramaktan bel altina yastik koymaktan ayagi havaya dikmekten fln vazgectim.resmen kendi beynim benle dalga geciyor.test yapcam.dedig.an adet oldum demeseydim ne kadar surcekti akintilarim.acaba.kizlar zaten benim.esimde sperm sayisinda hizinda dusukluk cikmisti iki ay ilac kullandi belki dedim biraz yukselmistir yok olmadi.esimi tekrar sperm testi yaptirticam duzelmediyse varikosel ameliyati olacak zaten doktor alti ay bekleyin demisti 4 ay bekledim bence yeter.ameliyat olunca zaten degerler sifirlanip bastan yuselirmis yani bi sure bana bebis fln vermicek Allahim.nasip diyeyip umarim guzel haberler alirsiniz kizlar

Ben artik belirti aramaktan bel altina yastik koymaktan ayagi havaya dikmekten fln vazgectim.resmen kendi beynim benle dalga geciyor.test yapcam.dedig.an adet oldum demeseydim ne kadar surcekti akintilarim.acaba.kizlar zaten benim.esimde sperm sayisinda hizinda dusukluk cikmisti iki ay ilac kullandi belki dedim biraz yukselmistir yok olmadi.esimi tekrar sperm testi yaptirticam duzelmediyse varikosel ameliyati olacak zaten doktor alti ay bekleyin demisti 4 ay bekledim bence yeter.ameliyat olunca zaten degerler sifirlanip bastan yuselirmis yani bi sure bana bebis fln vermicek Allahim.nasip diyeyip umarim guzel haberler alirsiniz kizlar
Canim bende ayni senin yasadiklarini yasadim.aralik ayinda esime varkosel teshisi konuldu sperm hizlari dusuktu falan filan...hatta dr bu dgerlerle dogal yolla zor bebeginiz olmasi tüp bebek deneyelim bidaki adetine gelde dedi..ve inanirmisin biz aralik ayinin basinda gittik kontrole ben aralik 23 sat tarihi ile hamile kaldim.dusuk yaptim sonunda ama olsun kaldim yani cok sukur.umudunu asla yitirme..drlarin bazilari cidden ticari yönünde olayin...bu ay yine belietilerim var hamilelige dair.Rabbim verirse yuceliginden vermezse imtihanindandir diyip sabretmek gerek.Allah yardimcimiz.olsun

Ya benim normalde adetten once agrim olmaz.1.veya 2.gunu baslar.onceki gebeligimdede hic agri falan yoktu.belirti bile hissetmedim kendimde belkide dr un dediginden etkilendim nasilsa olmaz diye.ha geldi gelecek diye wcye kostum hep ama gelmedi.5gun gecti test yaptim gebeymisim.simdide ins oyledir.cunku bisuru yorum okudum kimyasal yasayip bi sonraki ay adet gormeden gebe kalan

X