- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- Konu Sahibi Mervetolgali
Ekledim canmTekrar ekledim de ibrahimm_esmaa :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canmTekrar ekledim de ibrahimm_esmaa :))
Eşim yüzünden fotoğraf paylaşamıyorum malesef çok kıskançta kendisiEkledim canm
Benimkide oyle ama yavas yavas alıştırdm nişanlılık zamanında falan şimdi çok sık paylaşınca kızıyo sadeceEşim yüzünden fotoğraf paylaşamıyorum malesef çok kıskançta kendisi
Ay napsınlar bu kadar güzel eşleri oluncaBenimkide oyle ama yavas yavas alıştırdm nişanlılık zamanında falan şimdi çok sık paylaşınca kızıyo sadece
Aynen Napıyosun Şimdi ? Bu arada nerde oturuyorsun ?Ay napsınlar bu kadar güzel eşleri olunca
bende ekledim seni tatlım. inşallah hamiş oluruzda bebillerimizi beraber beklerizKulanıcı adım ibrahimm_esmaa canım :))
Ayy inşallah canım dua edicem sizler için de :)bende ekledim seni tatlım. inşallah hamiş oluruzda bebillerimizi beraber bekleriz
Hamile misin canm sen ?Ayy inşallah canım dua edicem sizler için de :)
Hayır canım 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ay da bekliyorum bakalım :)Hamile misin canm sen ?
Bnde 4 5 ay önce kimyasal yasadımHayır canım 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ay da bekliyorum bakalım :)
Ve birde en son adet tarihim 31 aralık. Daha olmadm. Bakalım nolcak.Hayır canım 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ay da bekliyorum bakalım :)
Ve birde en son adet tarihim 31 aralık. Daha olmadm. Bakalım nolcak.
Kac gun var gunune doktor demisseyukseleblr canmKızlar bugün hastahanede bir işim var ve günüme çok olmasına rağmen kan testi yaptırmak istedim, sonuç 0 ,100 çıktı. doktoruma sordum gebelik olabilir cuma tekrar deneyin dedi. şu anda ne sevine biliyorum ne üzüle biliyorum. acaba yükselir mi
merhaba öncelikle belirtilerinizi bu şekilde gün gün açıklayıp insanlara yardımcı olmaya çalıştığınız için sizi tebrik ederim Merve hanım. Bütün mesajları okudum ve kendi durumumu yazayım dedim SAT 6 Şubat BAT 9 Mart görünüyor kullandığım takvimde uzun yıllardır adet düZensizliği tedavisi gördüğüm için 5-6 yıldır tarihlerin kayıtlıdır hep. Adetin 10. Günü korunmasız bir ilişkimiz oldu eşimle zaten 1-2 ay içinde korunmayı bırakacaktık bebek için ama bu plansız oldu biraz :) hiç aklımda yokken vücudum garip tepkiler vermeye başladı acaba hamile miyim diye gezinirken sizin açtığınız konuya denk geldim :)
Kizlar sabah ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti ama 2. Si birinciye yakin bi koyulukta cok koyu degil ama. Azonce de hanilelik testi yaptim tek cizgi cikti hicbi seklde 2. Cizgi yok . 3 gun gecikti adetim hala belirtim yok goguslerim sisti sadce cok az . ne diyosunz varmidir