HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

merhaba öncelikle belirtilerinizi bu şekilde gün gün açıklayıp insanlara yardımcı olmaya çalıştığınız için sizi tebrik ederim Merve hanım. Bütün mesajları okudum ve kendi durumumu yazayım dedim SAT 6 Şubat BAT 9 Mart görünüyor kullandığım takvimde uzun yıllardır adet düZensizliği tedavisi gördüğüm için 5-6 yıldır tarihlerin kayıtlıdır hep. Adetin 10. Günü korunmasız bir ilişkimiz oldu eşimle zaten 1-2 ay içinde korunmayı bırakacaktık bebek için ama bu plansız oldu biraz :) hiç aklımda yokken vücudum garip tepkiler vermeye başladı acaba hamile miyim diye gezinirken sizin açtığınız konuya denk geldim :)

Kizlar sabah ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti ama 2. Si birinciye yakin bi koyulukta cok koyu degil ama. Azonce de hanilelik testi yaptim tek cizgi cikti hicbi seklde 2. Cizgi yok . 3 gun gecikti adetim hala belirtim yok goguslerim sisti sadce cok az . ne diyosunz varmidir

Kızlar bugün hastahanede bir işim var ve günüme çok olmasına rağmen kan testi yaptırmak istedim, sonuç 0 ,100 çıktı. doktoruma sordum gebelik olabilir cuma tekrar deneyin dedi. şu anda ne sevine biliyorum ne üzüle biliyorum. acaba yükselir mi

Kızlar bugün hastahanede bir işim var ve günüme çok olmasına rağmen kan testi yaptırmak istedim, sonuç 0 ,100 çıktı. doktoruma sordum gebelik olabilir cuma tekrar deneyin dedi. şu anda ne sevine biliyorum ne üzüle biliyorum. acaba yükselir mi
Kac gun var gunune doktor demisseyukseleblr canm

15 mart canım canım olmam gereken tarih. çok erken yaptırmama rağmen 0.100 çıktığı için olabilir dedi. ama iyi mi oldu kötümü anlamadım tam sevinemedim de üzülemedim de. acaba yükselir mi ?

Kizlar benim sabahtan beridir kahverengi akintim var acaba adet baslangicimiki.normalde bir gun boyunca surmezdi ve ara ara akiyo surekli akmiyo.bas agrim ve mide bulantim dunden beridir gecmedi.arada bel agrim oluyor ama gogus hassasiyeti kasikta batma yok.var mi boylr belirti yasayanlar bat 9 mart kizlar

merhaba öncelikle belirtilerinizi bu şekilde gün gün açıklayıp insanlara yardımcı olmaya çalıştığınız için sizi tebrik ederim Merve hanım. Bütün mesajları okudum ve kendi durumumu yazayım dedim SAT 6 Şubat BAT 9 Mart görünüyor kullandığım takvimde uzun yıllardır adet düZensizliği tedavisi gördüğüm için 5-6 yıldır tarihlerin kayıtlıdır hep. Adetin 10. Günü korunmasız bir ilişkimiz oldu eşimle zaten 1-2 ay içinde korunmayı bırakacaktık bebek için ama bu plansız oldu biraz :) hiç aklımda yokken vücudum garip tepkiler vermeye başladı acaba hamile miyim diye gezinirken sizin açtığınız konuya denk geldim :)

Zaten korunmayi birakacakmissiniz cogu insan deniyor olmuyor simdi sizi ugrastirmadan uzmeden bir melek bu ay cikip gelse fena mı olur :) hakkınızda hayirlisi olsun bi şüpheniz varsa erken gebelik testi yapsaniz suan sonucu ogrenirsiniz :)

Kizlar sabah ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti ama 2. Si birinciye yakin bi koyulukta cok koyu degil ama. Azonce de hanilelik testi yaptim tek cizgi cikti hicbi seklde 2. Cizgi yok . 3 gun gecikti adetim hala belirtim yok goguslerim sisti sadce cok az . ne diyosunz varmidir

LH hormonu az da olsa yumurtlama dönemi dışında da salgılanıyor bu yüzden silik bir şekilde ikinci çizgi çıkmış olabilir, ya da ikinci kez yumurtlama meydana geliyor olabilir oyuzden ovulasyon ile gebelik testi pek güvenilir değil canım sen emin olmak için kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsın için de rahatlar hem.

X