HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

benimde göğüslerimden koltuk altına doğru uzanan damar ve şişlikler var. yan yatamıyorum bile.

Bnmde ilk defa uçlarında inanılmaz bir acı oluyo dokununca. Ve göğüs ucum hiç yoktu şimdi baya çıkms

Bişy daha sorcam. Ovu. Testi eczanelerde de var dimi ?

Günaydın canikom :) Bana kalırsa döllenme olayından 3 gün sonra bazı belirtiler ufak ufak başlıyor bende de kasık ağrısı ve göğüs ağrısı son ilişkiden 3 gün sonra başladı :)
kalp atışlarını duyacağını yazmışsın. o anı dondur ve iliklerine kadar yaşa. ve o an gibi geçsin tüm ömrün sen bebişin ve eşin. allah bozmasın.

kalp atışlarını duyacağını yazmışsın. o anı dondur ve iliklerine kadar yaşa. ve o an gibi geçsin tüm ömrün sen bebişin ve eşin. allah bozmasın.
Hem heyecanli hem tedirginim insallah duyariz insallah sagliklidir bebisim. Bu güzellikleri sizlerinde yasamanizi cani gonulden istiyorum ve dua ediyorum bitanem fazla beklemeden yasiycaksiniz eminim

Hem heyecanli hem tedirginim insallah duyariz insallah sagliklidir bebisim. Bu güzellikleri sizlerinde yasamanizi cani gonulden istiyorum ve dua ediyorum bitanem fazla beklemeden yasiycaksiniz eminim
BİZİMDE DUALARIMIZ BEBİŞİN VE SENİNLE CANIM. GÖNLÜNÜ FERAH TUT. TADINI ÇIKAR. SAĞLIKLA HUZURLA GELSİN BEBEĞİN İNŞALLAH

Canım benm adetim baya gecti. 31 aralık en son adet tarihim. İlk defa böyle bir gecikme yasıyorum. Düzensizliği vardı zaten ama bu ilk oluyor
tatlım senin bayağı gecikmiş. test vs yapmadın mı ? doktora git istersen bebiş var ise öğrenmiş olursun.

İdrar testi yaptım 3 tane . İki tanesinde silik çıktı . Bir tanesinde nagatif. Anlamadm gitti dr gtcem de bakalım
git tatlım git inşallah güzel haberler alırsın. benim 8 gün var ama bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum, varsa çıkar diye. çok sabırsızım ya :)

git tatlım git inşallah güzel haberler alırsın. benim 8 gün var ama bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum, varsa çıkar diye. çok sabırsızım ya :)
Offf bilmiyorum yaa. Ablamında bebeği 2 aylık olana kadar öğrenememişti. Ne kanda nede idrarda. Ultrasonla baktıklarında bile bebeğin kesesinin kist sanmıslardı kanda gebelik çıkmadıgı için. Snra erken menepozdan şüphe edilip hormon testi yaptılar ordan belli oldu hamile oldugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…