HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

O senin güzel bakışın canım benim bir faydam oluyorsa birinize ne mutlu bana emin ol hep dularımdasınız :) Mide yanması bende olmamıştı ama midede ve karnımda gaz olmuştu bide adet zamanında ki gibi iştahım fena artmıştı bi kilo ekler alip tek basima yiyordum :KK70:
Canim birde ben gunduzleri terliyorum ates basiyo aksam ve gece usuyorum elleeim falan buz gibi. Sanki hasta olacakmisim gibi halsizlik var.

Kizlar ben adet olucam galiba basim cok agridi cunku genelde basim adet olcagim zaman agrir.ama daha gunum vardi 28 gunde olan adetim.gecen ay 25 bu ay olursam 24 e dusmus olacak normal mi acaba boyle seyler

Kizlar ben adet olucam galiba basim cok agridi cunku genelde basim adet olcagim zaman agrir.ama daha gunum vardi 28 gunde olan adetim.gecen ay 25 bu ay olursam 24 e dusmus olacak normal mi acaba boyle seyler
Normal çünkü bende senin gibiyim bazen aylar aynı olmuyor bazen erken bazen geç yani normal durum

Canlar günaydın, bugün nasılsınız ? Benim sancım var. sanki hafif regl sancısı çekiyorum. her regl dönemi yaşarım bunu, ama daha 8 gün var.

Canım benim inşallah o güzel haberi bu ay sende alırsın :) Bendeki belirtiler adetten 12 gün önce ilk göğüs ağrısı olarak başlamıştı inşallah senin göğüs ağrında hamilelik belirtisidir. Bir de benim mesela başım çok dönüyordu ayağa kalkınca yer altımdan kayıyor gibiydi bir de halsizlik vardı aşırı derecede resmen ayakta uyuyordum son bi hafta kala :) Çok şükür şuan 5+4 olduk Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :)
Peki göğüs agrın nasıldı.? Mesela benim şuan çok bir agrım yok ama ucları çok fena acıyor donununca ilk defa böyle oldu. Birde göğüslerimin yan tarafları acıyor koltuk altına doğru. Kolumu indirim kaldırdığımda yada egildiğimde sanki böyle agırlık hissediyorum. Hani insanın bir tarafı tutulur ya öyle hissediyorum ara ara göğüslerimde

Valla hiç dikkat etmedim ama ağrımıştır muhtemelen :KK48:
Genelde içten bi yanma oluyor.
Simdi biraz daha iyi gibi biraz önce böyle aşağı doğru çekiyor sanki bi ağırlık sol göğsümde daha yoğun oldu bu his . Hatta göğüs kafesinin altından doğru ağrı giriyordu

Yaa hadi inşallah çok ümitlendim şuan senden :)

Peki göğüs agrın nasıldı.? Mesela benim şuan çok bir agrım yok ama ucları çok fena acıyor donununca ilk defa böyle oldu. Birde göğüslerimin yan tarafları acıyor koltuk altına doğru. Kolumu indirim kaldırdığımda yada egildiğimde sanki böyle agırlık hissediyorum. Hani insanın bir tarafı tutulur ya öyle hissediyorum ara ara göğüslerimde

Canım benim belirtinin aynısıı inşallah seninkide hamileliktendir. Benimde göğüslerimin koltuk altı tarafına doğru olan kısmında yoğun bir ağırlık vardı dolgunluk hissediyordum ama uçlarında acıma olmamıştı

Canım günaydın , seni görmek ne güzel :) bu kadar erken olur mu sence ? hiç bir ay böyle şeyler yaşamadım, ama kaptırmakta istemiyorum.

Günaydın canikom :) Bana kalırsa döllenme olayından 3 gün sonra bazı belirtiler ufak ufak başlıyor bende de kasık ağrısı ve göğüs ağrısı son ilişkiden 3 gün sonra başladı :)

X