- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
- Konu Sahibi Mervetolgali
Hayır cnm o hamilesin demekCanim ovilasyon testinde 2. Cizgi silik cikinca yunurtanin catladigi anlamina mi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır cnm o hamilesin demekCanim ovilasyon testinde 2. Cizgi silik cikinca yunurtanin catladigi anlamina mi geliyor
Canim birde ben gunduzleri terliyorum ates basiyo aksam ve gece usuyorum elleeim falan buz gibi. Sanki hasta olacakmisim gibi halsizlik var.O senin güzel bakışın canım benim bir faydam oluyorsa birinize ne mutlu bana emin ol hep dularımdasınız :) Mide yanması bende olmamıştı ama midede ve karnımda gaz olmuştu bide adet zamanında ki gibi iştahım fena artmıştı bi kilo ekler alip tek basima yiyordum
Sen gebeliki testi yapmıştın yanlış okumadimsa deilmiCanim birde ben gunduzleri terliyorum ates basiyo aksam ve gece usuyorum elleeim falan buz gibi. Sanki hasta olacakmisim gibi halsizlik var.
Normal çünkü bende senin gibiyim bazen aylar aynı olmuyor bazen erken bazen geç yani normal durumKizlar ben adet olucam galiba basim cok agridi cunku genelde basim adet olcagim zaman agrir.ama daha gunum vardi 28 gunde olan adetim.gecen ay 25 bu ay olursam 24 e dusmus olacak normal mi acaba boyle seyler
Çok teşekkür ederim canımm :) belirtin varmi hic gebelige dair
Yok tatlım yapmadım. bekliyoruımSen gebeliki testi yapmıştın yanlış okumadimsa deilmi
Ne yapalim nasip kismet insallah bu ay değilse diger ay olur insallah sen canını sıkma guzelimmmaalesef bu sabah reglim geldi
Canlar günaydın, bugün nasılsınız ? Benim sancım var. sanki hafif regl sancısı çekiyorum. her regl dönemi yaşarım bunu, ama daha 8 gün var.
Canım günaydın , seni görmek ne güzel :) bu kadar erken olur mu sence ? hiç bir ay böyle şeyler yaşamadım, ama kaptırmakta istemiyorum.Belkide bebişin bir belirti veriyordur kuzu :)
Peki göğüs agrın nasıldı.? Mesela benim şuan çok bir agrım yok ama ucları çok fena acıyor donununca ilk defa böyle oldu. Birde göğüslerimin yan tarafları acıyor koltuk altına doğru. Kolumu indirim kaldırdığımda yada egildiğimde sanki böyle agırlık hissediyorum. Hani insanın bir tarafı tutulur ya öyle hissediyorum ara ara göğüslerimdeCanım benim inşallah o güzel haberi bu ay sende alırsın :) Bendeki belirtiler adetten 12 gün önce ilk göğüs ağrısı olarak başlamıştı inşallah senin göğüs ağrında hamilelik belirtisidir. Bir de benim mesela başım çok dönüyordu ayağa kalkınca yer altımdan kayıyor gibiydi bir de halsizlik vardı aşırı derecede resmen ayakta uyuyordum son bi hafta kala :) Çok şükür şuan 5+4 olduk Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :)
Valla hiç dikkat etmedim ama ağrımıştır muhtemelen
Genelde içten bi yanma oluyor.
Simdi biraz daha iyi gibi biraz önce böyle aşağı doğru çekiyor sanki bi ağırlık sol göğsümde daha yoğun oldu bu his . Hatta göğüs kafesinin altından doğru ağrı giriyordu
Canim birde ben gunduzleri terliyorum ates basiyo aksam ve gece usuyorum elleeim falan buz gibi. Sanki hasta olacakmisim gibi halsizlik var.
Aynen bndede oyle oluyor. Yanaklarımdan ates atıyor sanki dün gece hep üstü açık yattım kısa kollu bide. Ara ara üşüyorum ama genelde yanıyorumBende bi ateş basması bi üşüme oluyordu hastaymışım gibi hissediyordum üşüttüm mü diye düşünmüştüm hatta :)
Peki göğüs agrın nasıldı.? Mesela benim şuan çok bir agrım yok ama ucları çok fena acıyor donununca ilk defa böyle oldu. Birde göğüslerimin yan tarafları acıyor koltuk altına doğru. Kolumu indirim kaldırdığımda yada egildiğimde sanki böyle agırlık hissediyorum. Hani insanın bir tarafı tutulur ya öyle hissediyorum ara ara göğüslerimde
Kizlar günaydın 5+0 ım bugün randevum var. Kese disinda başka bisey gorunme ihtimali var mi? Nolur benim için dua edin
ayyy güzel anneee hadi inşallahhh. güzel kalbinle dua et olur mu:=)Bende bi ateş basması bi üşüme oluyordu hastaymışım gibi hissediyordum üşüttüm mü diye düşünmüştüm hatta :)
Canım günaydın , seni görmek ne güzel :) bu kadar erken olur mu sence ? hiç bir ay böyle şeyler yaşamadım, ama kaptırmakta istemiyorum.