- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- Konu Sahibi Mervetolgali
Hadi hayırlısı canımKan verdim şimdi işe gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canımKan verdim şimdi işe gidiyorum
Canım hadi hayırlısı olsun. bize de haber ver. inşallah güzel haberlerini alırızKan verdim 1 saate çıkar dediler
anladım canım, bak böyle bir durumda olabilir. sen en iyisi doktora git, ne olur ne olmaz. inşallah bebeğin seninledir.Offf bilmiyorum yaa. Ablamında bebeği 2 aylık olana kadar öğrenememişti. Ne kanda nede idrarda. Ultrasonla baktıklarında bile bebeğin kesesinin kist sanmıslardı kanda gebelik çıkmadıgı için. Snra erken menepozdan şüphe edilip hormon testi yaptılar ordan belli oldu hamile oldugu.
İnşallah yaaa o kadar çok umutluym ki. İnşallah kötü bişy çıkmazda rabbim meleğimi göndermiştiranladım canım, bak böyle bir durumda olabilir. sen en iyisi doktora git, ne olur ne olmaz. inşallah bebeğin seninledir.
inşallah bebişin seninledir . bizi de haberdar et.İnşallah yaaa o kadar çok umutluym ki. İnşallah kötü bişy çıkmazda rabbim meleğimi göndermiştir
Kan verdim 1 saate çıkar dediler
Qhiç umudum yok,zaten formaliteden yaptırdım işte bakmaHadi hayırlısı olsun sonuç ne olursa olsun yüzünü asma kaderde ne varsa o :)
İnşallah bakalım. Randevu almak için arıyorm ama 21 marta kaar dolu yaa. Deli olcaminşallah bebişin seninledir . bizi de haberdar et.
çıkmadımı daha sonuç canımQhiç umudum yok,zaten formaliteden yaptırdım işte bakma
Haber bekliyorum canımçıkmadımı daha sonuç canım
hadi hayırlısı olsun hakkında. ne olursa olsun üzülme, bu ay değilse diğer ay olur. muuahhHaber bekliyorum canım
Konu çok farklı bu sefer. Evliliğim tehlikede. Bu çocuğu çok istiyorum. Rabbim yardımcı olsun banahadi hayırlısı olsun hakkında. ne olursa olsun üzülme, bu ay değilse diğer ay olur. muuahh
Konu çok farklı bu sefer. Evliliğim tehlikede. Bu çocuğu çok istiyorum. Rabbim yardımcı olsun bana
Negatif zaten. Aldım sonucuÇocuk bir kurtarma aracı değildir canım. Aksine düzgün guzel bir evlilik hayatınız varsa çocuk yapmaya karar verilir. Yinede hakkinda hayirlisi olsun ben bilmeden bisey diyemem
Evliliğin neden tehlide canm kötü bişy mi pldu ?Konu çok farklı bu sefer. Evliliğim tehlikede. Bu çocuğu çok istiyorum. Rabbim yardımcı olsun bana
Negatif zaten. Aldım sonucu
Amin canım sağolHakkında hayırlısı neyse o olsun eğer evliliğin düzelecekse zaten düzelir, bebişin sana gelecekse zaten gelecektir. Sadece zamanını bekliyor herşey. Sabret bekle Allah sabredenlerle beraberdir. İnşallah herşeyin en güzelini yaşarsın.
Mervecim sen ne kadarlık evlissin ?Hakkında hayırlısı neyse o olsun eğer evliliğin düzelecekse zaten düzelir, bebişin sana gelecekse zaten gelecektir. Sadece zamanını bekliyor herşey. Sabret bekle Allah sabredenlerle beraberdir. İnşallah herşeyin en güzelini yaşarsın.
hayırlısı olsun canımmm. allah tez zamanda yuvana huzur versin.Amin canım sağol