HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Ne yapalim nasip kismet insallah bu ay değilse diger ay olur insallah sen canını sıkma guzelimm

inşAllah.. birazda rahat bırakmam lazım kendimi çok düşünüyorum istemsiz şekilde acaba acaba acaba derken buluyorum kendimi.. Hayırlısı olsun bakalım.. Nisan Bat'ını bekliyorum artık

Mervetolgali canım sen ne yaptın ? gittin mi hastahaneye. bu arada nerede yaşıyorsun?

Ya simdi geldik hastaneden okadar guzeldi ki kalbini ilk duydugum an hungur hungur aglamaya basladim allahim saglikla kucagima alabilmeyi nasip etsin darısı sizlere olsun canlarımm :) istanbulda kucukcekmecedeyim sen nerde yasiyosun canim

Ya simdi geldik hastaneden okadar guzeldi ki kalbini ilk duydugum an hungur hungur aglamaya basladim allahim saglikla kucagima alabilmeyi nasip etsin darısı sizlere olsun canlarımm :) istanbulda kucukcekmecedeyim sen nerde yasiyosun canim
inan gözlerim doldu, allah kucağına almayı nasip etsin canım maşallah. bende Beylikdüzü :) yakınmışız.

inşAllah.. birazda rahat bırakmam lazım kendimi çok düşünüyorum istemsiz şekilde acaba acaba acaba derken buluyorum kendimi.. Hayırlısı olsun bakalım.. Nisan Bat'ını bekliyorum artık

Aynen öyle kafana takma canım bi bakmışsın hiç ummadığın anda meleğin gelivermiss :)

Senin adına çok sevindim canım ya sağlıkla da kucağına al inşllah Rabbim bizlere de o anı yaşamayı nasip etsin inşallah :)

Aaa 4 aylık evlisin ve hamişssin oyyy maşallah sana :) bnde 8 ay oldu :) nerde oturuyorsn peki ?

Ben hiç korunmadım canım ama ilk 2 denemede olmadı sonra hemen ovulasyon testi deneyim dedim yumurtlama gunlerinde iliskiye girdim ve o ay tuttu. Bence bir sorun yoksa önemli olan günlerini denk getirebilmek :) Istanbul kucukcekmecedeyim ben canim

En guzelini yapmıssın. Erkenden hamile kalonca ilerde hamile kalmak dahada kolaylasıyorms büyükler hep öyle der. Ve korundukca zorlasıyor artık. Bnde yenibosnadayım. Baya istanbuldan varms üye

En guzelini yapmıssın. Erkenden hamile kalonca ilerde hamile kalmak dahada kolaylasıyorms büyükler hep öyle der. Ve korundukca zorlasıyor artık. Bnde yenibosnadayım. Baya istanbuldan varms üye
Aynen kuzu herkes öyle diyor mesela kuzenimde korundu bir sorunu olmadigi halde 7 ay onunda bebisi olmadı bence yumurtalıkları tembelleştiriyor bu korunmalar falan. Ama bazende mecbur gerekiyor tabi onada diyecek biseyimiz yok :) Sefakoydeyim bende canım bana 10dk uzaktasın gel bi kahve icmeye cikalim :)))

Ayyy bugun olmaz ama yarın olabilir valla :) Çok isterim.

Mide bulantılarımın olmadığı bir günde sende müsait olursan tanısırız canım bende çok memnun olurum. Bu aralar biraz psikolojim bozuldu cunku bulantılar yuzunden ((
Hadii yaaa . Oldun bence herşey o minik mücizeye deger rabbim yardımcın olsun❤ İnstagram hesabın var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…