HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

Ben adet öncesi kasık ağrısı yaşamadım hiç.
Adet günü adet geldikten sonra başlar benim ağrım. Hatta bazen ağrı çekmem. Göğüslerim hassaslaşır bazen. Ama tansiyon yada uyku hali bu kadar olmazdı. İnsan kendini bilir. Kasık ağrısı cektim gecen cumartesi aynı adet olacak gibi. dedimki kesin adet olucam ama gelen giden olmadı. Şimdide sağ kasıkta batmalar var belime ağrı giriyor falan. Daha önce olmayan şeyler

Insan bazen kendini okadar yanıltıyor ki bende ilk denemelerimde her ay kendimde farkli belirtiler bulmuştum sonra tabi hüsran :) ama bu ay net belirtiler oldu adetten 12 gun once göğüs ağrısı geceleri ateş basması ve sonrada ansızın üşüme falan ama bunlar çok belirgindi hergün yaşıyordum. Insan dedigin gibi kendini biliyor bu sefer kesin hamileyim demisti kendime onceki belirti sandiklarimla alakasi bile yoktu yasadiklarimin insallah sende dogru hissediyorsundur canım :) son iliskinin ustunden kac gun geçti ?

Yani ne bileyim çift çizgi çıkmazsa çatlamamıştır demek değil mi zaten kuzu

Yumurtlama olacagı zaman cift cizgi cikiyormus kuzum catladigi zaman degilmis. Bak şöyle anlatıyım sana

Yumurtlama gerçekleşmeden 24 veya 36 saat önce vücudumuz LH hormonunu en ust seviyede salgiliyor ve buda testte cift çizgi görmemize neden oluyor. Çift çizgiden bir gun sonra tekrar test yapip bakiyorsun çizgi silikleşmeye başlamışsa yumurtlama gerçekleşmiş demek oluyor

Ya ciddi miisin :) nasıl mutlu ettin beni. bende anlam veremedim. 10 gün öncesinden olur mu diye ? resmen yürüyemiyorum ve mavi damarlar var. arada da kasık karın ağrısı. adet olacakmış gibi ağrısı olanları duydum da bu kadar erken olmaz sanırım? daha var 9 gün

Bazılarinda boyle erken belirtiler oluyor valla çünkü ben hergün not aldım yaşadıklarımı ve bata 10 gün kala kasık ağrılarım başlamıştı goguslerim ayni senin gibiydi bende anlamistim hamile olacağımı :) insallah sana ve tum isteyenlere nasip etsin rabbimm :) olumlu ya da olumsuz sonucun herneyse buraya yaz olurmu merakta birakma :)

Kizlar bat 9 mart ozur dilerim ama boyle sapsari akintilarim oluyor peceteye silince sapsari oluyor ve dunden beridir midem bulaniyor acaba bu sefer oldu mu geldi miki bebisim test yapmaya cok cekiniyorum gogus bel agrim yok kasik agrim yok bulantim var bide akintim
Kuzucum bende o sarı şeffaf gibi olan akinti adet gunumde gelmeye başlamıştı seninde adetine 3 gün kalmış bu sefer bebisin gelmis olabilir :) ama akıntı bazen yanıltıyor cunku bazı enfeksiyon durumlarinda da akintinin rengi sarı olabiliyor insallah senin ki gebeliktendir. Bir de erken gebelik testi yapsan sonuc alirsin muhtemelen ben 5 gün oncesinden ogrenmistim :)

Bazılarinda boyle erken belirtiler oluyor valla çünkü ben hergün not aldım yaşadıklarımı ve bata 10 gün kala kasık ağrılarım başlamıştı goguslerim ayni senin gibiydi bende anlamistim hamile olacağımı :) insallah sana ve tum isteyenlere nasip etsin rabbimm :) olumlu ya da olumsuz sonucun herneyse buraya yaz olurmu merakta birakma :)
Canim destegin icin cok tesekkur ederim guzel anne. Hepimizle tek tek ilgileniyorsun. Evet dedigin gibi 9 gun kala kasik karin agrisi kariisk hafid hafif ama surekli kendini belli etti. Adet agrisi gibide degil ama benziyorda degisik. Gogusu zaten soylemistim. Baskada bir sey yok. Birde hamislikle.alakali degildir ama midem yaniyor.

Yumurtlama olacagı zaman cift cizgi cikiyormus kuzum catladigi zaman degilmis. Bak şöyle anlatıyım sana

Yumurtlama gerçekleşmeden 24 veya 36 saat önce vücudumuz LH hormonunu en ust seviyede salgiliyor ve buda testte cift çizgi görmemize neden oluyor. Çift çizgiden bir gun sonra tekrar test yapip bakiyorsun çizgi silikleşmeye başlamışsa yumurtlama gerçekleşmiş demek oluyor
Canim ovilasyon testinde 2. Cizgi silik cikinca yunurtanin catladigi anlamina mi geliyor

Canim destegin icin cok tesekkur ederim guzel anne. Hepimizle tek tek ilgileniyorsun. Evet dedigin gibi 9 gun kala kasik karin agrisi kariisk hafid hafif ama surekli kendini belli etti. Adet agrisi gibide degil ama benziyorda degisik. Gogusu zaten soylemistim. Baskada bir sey yok. Birde hamislikle.alakali degildir ama midem yaniyor.

O senin güzel bakışın canım benim bir faydam oluyorsa birinize ne mutlu bana emin ol hep dularımdasınız :) Mide yanması bende olmamıştı ama midede ve karnımda gaz olmuştu bide adet zamanında ki gibi iştahım fena artmıştı bi kilo ekler alip tek basima yiyordum :KK70:

Insan bazen kendini okadar yanıltıyor ki bende ilk denemelerimde her ay kendimde farkli belirtiler bulmuştum sonra tabi hüsran :) ama bu ay net belirtiler oldu adetten 12 gun once göğüs ağrısı geceleri ateş basması ve sonrada ansızın üşüme falan ama bunlar çok belirgindi hergün yaşıyordum. Insan dedigin gibi kendini biliyor bu sefer kesin hamileyim demisti kendime onceki belirti sandiklarimla alakasi bile yoktu yasadiklarimin insallah sende dogru hissediyorsundur canım :) son iliskinin ustunden kac gun geçti ?
En muhtemel ilişkiden nerdeyse 15 gün geçti. Ama ben testi erken yapmamak için bekliyorum. Herşeyin hayırlısı

En muhtemel ilişkiden nerdeyse 15 gün geçti. Ama ben testi erken yapmamak için bekliyorum. Herşeyin hayırlısı

Valla ben meraktan catladim suan sen nasil bekliyorsun :) İnşallah hamilesindir ya hayirli haberlerle geeel bu konuda biri gelip hamileyim desin artik sevinmeye ihtiyacim varr :)

Canim bu belirtileri hep yasiyoruz biliyorsun.ben de simdi gobek kaymasi da olmus belirtileri gebelik belirtisi gibi oluyomis mode bulantisi bel agrisi yorgunluk falan biraz da ondan oluyo diye dusunuyorum keske olsa artik hayirliaiyla adetimden on alti gun sonra nokta gibi kahverengi lekem vardi bazen de acaba mi diyorum her ay ayni seyler ayni his ayni korku Rabbim yardimcimiz olsun
Haklısın cnm hak veriyorum sana hayrlisi inşallah

Göğüs altın ağrıdımı senin hiç. Tam sütyenin kenarının denk geldiği yer. Sıkı takmadım en uctaydı aslında. Çıkardım sütyeni gelince ağrıyor şimdi orası

Aynen benimde oyle olmustu hatta goguslerimi tasiyamiyor gibi agirlik yapiyordu :KK70: bide goğsun koltuk altı tarafına dogru olan kısmı var ya oralarında ağrıyo mu

Aynen benimde oyle olmustu hatta goguslerimi tasiyamiyor gibi agirlik yapiyordu :KK70: bide goğsun koltuk altı tarafına dogru olan kısmı var ya oralarında ağrıyo mu
Valla hiç dikkat etmedim ama ağrımıştır muhtemelen :KK48:
Genelde içten bi yanma oluyor.
Simdi biraz daha iyi gibi biraz önce böyle aşağı doğru çekiyor sanki bi ağırlık sol göğsümde daha yoğun oldu bu his . Hatta göğüs kafesinin altından doğru ağrı giriyordu

X