HAMİLEYİM :) Tüm belirtilerimi yazdım kızlar buyrun bakın yardımcı olur belki :)

patilianne
Belirtilerin gebelik belirtisi ama bumlar adetten öncede yaşanıyor genelde. Bir de bebek istemediğin için vücudunu çok dinlemişsin herşey psikolojikmen artmışta olabilir. Ama tabi ki Allah bilir kesin bişey diyemeyiz canım 2 gün geçtiği halde idrar negatif çıktıysa pek sanmıyorum ama yinede emin olmak adına kan ver bence

Anladım canım doğru herkeste farklı farklı belirtiler de oluyor zaten sormak istedim sadece teşekkürler kuzum :)

Kan verdim bugün, yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç. AslındAslında ben vücudumu dinlemedim. Hatta şehir dışına çıktık nasılsa regl olcam diye yanıma ped aldım. Burda adetime yakın mide bulantılarım, koku hassasiyetim başlayınca ne oluyor dedim. Belirtileri çok bilmiyordum vücudumda yaşadığım garip şeylerden sonra araştırma yaşayınca öğrendim aslında onların belirti olduğunu. Neyse bakalım yarın belli olacak her şey :)

Ha
Hayırlı olsun canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benim de bir sorum olacak. 6 aylık evliyim ve korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Bir sorun yok doktorun dediğine göre. Her ay hamilelik belirtileri görüyorum ama sonuç hep negatif sanırım psikolojik. Bu ay daha az belirtilerim var. Belim iki gündür çok ağrıyor ve göğüslerim çok hassas dokununca ağrıyor. Midem bulanmıyor ara ara oluyor ama adet döneminde genelde oluyor öyle. Kasıklarım ara ara ağrıyor şiddetli olmamakla birlikte. Geçen aylarda daha çok ağrım olurdu. Akıntım olur normlde az da olsa illaki olur ama bu ay hiç akıntım yok iltihap vardı geçen ay ondan akıntım olmuyordu ama ilaç kullandım çok şükür şuan iyiyim ama yinr akıntım yok. Adetime iki gün var ama genelde gecikmeler oluyor. Şimdi sizce ben hamile olabilir miyim bu ay. Bel ağrısı ve göğüs şişkinliği ve hassaslığı belirtileriyle. Soruma cevap alabilirsem çok sevinirim çok merak içindeyim çünkü

Hayırlısı olsun cnm insllah hamilesin

İnşallah canım.. 2 yıl dk hapıyla korunduktan sonra bıraktığım ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı o zamandan beri de olmadı bi türlü 4 Aydır deniyoruz doktor pko olduğumu ama çabuk hamile kalabilceğimi söyledi geçen ay. Bende kafaya takmamaya çalışıyorum ama düşünmeden de edemiyorum soğan kürü denedim umarım faydası olur kuzum

Aynen cnm bende doğum hapı kullanıyordum bende 4 5 aydır bırakmışım hamile kalmak istiyorum ama artk hayırlısı diyecez

Aynen cnm bende doğum hapı kullanıyordum bende 4 5 aydır bırakmışım hamile kalmak istiyorum ama artk hayırlısı digecez bide cnm çok stres yapıyorsun hamile kalmak istiyorsan stres yapma
İnşallah en kısa zamanda hamiş oluruz canım sende belirti varmı peki?
Bende kasık ağrısı. .bel ağrısı. .bu kadar. .ama ben senin gibi stres yapmıyorum stres hamilegi engeliyor bunu bil yani cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…