Merhaba kızlar 10 yıllık evliyim..27 yasındayım erkekn evlilikle birlikte öyle çok sorunlar sıkıntılar yaşandı ki...
şimdi hamileyim.on yıl sonra...rabbim bana bu meleği nasip etti ilk zamanlar geçim derdine aldırmayı bile düşündüm şimdi bu düşüncemi hatırlamak bile istemiyorum....öyle kıymetli ki benim için ...15 gün geçmiyor doktor kontrolüne gitmek için .....sabırsızlanıyorum...iyi mi kalbi atıyor mu aman nazara geldi mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum....
hamile kaldığımı iş yerim deki arkadaşlarımla paylaştım..çoğu tebrik bile etmedi.Bir müdürüm tebrik etti içtenlikle diyebilirim.
evlenememiş coluk cocuga karısamamıs 40 lık teyzeler den gelen yorum hamile kalmak dogum yapmak demek degıl olebılırde karnında dıyerek sureklı turlu efsanelerle gelıyorlar gun be gun duymuyorum dınlemıyorum sırf moralımı bozmak ıcın yok kılo alacaksın yok cırkınleseceksın.dıye moral bozsalarda dınlemıyorum...
Eşimin maasında icra var özel sektör calısanıyım hamılelık donemının 37 haftasına kadar calısmayı planlıyorum nasıp olursa...peki ya sonrası dondugumde ıs yerı alacak mı yerıme eleman alınır mı...bebgıme bakım surecınde evde bulunacak olan kayınvalıde ve sureklı huzursuz edıcı lafları..esım desenız cok aldatılma facıası yasadım....duzene gırdı duzeldı esım dedım sonrasında rabbım bebek nasıp ettı ama son zamanlarda romatızmal hastalıgı sebebı ne yorsa da benımle ılgılenmıyor agrım var deyıp kanepe de yatıyor. ılk hamılelık donemım dekı sevıncı ılgısı yok...
ıs yerındekı belırsızlık maddı sıkıntı esımın ılgısızlıgı ...kayınvalıdemle anlamasamamıs olmam ..bebegın sonrakı donemde bakımı bakıcı bulma telası bunlar benı delırtecek .esıme cok guvenımde yok acıkcası aldatma onda bır donem alıskanlık olmustu yenıden devam edecek korkusu .uyuyamıyorum artık sureklı aglıyorum