Ne yapmaliyim

Hayir yuzyuze konusack gucum yoktu utandim sorunun ne oldugunu sormaya mail atayim msj yazayim dedim yapamadim

Aa utanmak olur mu ama o sizin esiniz tabiki bunları sorup konusacaksiniz
Bence ise bu konuyu konuşmakla başlayın
Eminim onun vereceği cevaplar sizi daha iyi yonlendirecektur

Aman o anlatanlar da çoğunu sallıyor merak etme :)
Ben sürekli dayak yediği halde Facebook da aşkımlı yokluğunda ölürümlü mesaj paylaşan kadın biliyorum
Tavsiyem psikolojik destek alın
Bende alıyorum iyi geliyor
Nereye gidip ne diyecegim nasil alacagim bu psik. Destegi

Ben sürekli dayak yediği halde Facebook da aşkımlı yokluğunda ölürümlü mesaj paylaşan kadın biliyorum
Kim niye sallasın ki?

O kadın ruh hastasıysa dayaktan zevk alıyosa biz mi yalancı oluyoruz?

bır benım kocam böyle sanırdım kk dolumus ben boşancaktım ve coddıydım kı eşimi sevıyordum ama cınselıksız evlıklık yuruuyor asla hemde. hak verdı duzeldı ve ben okadar mutluyumkı esım cok ıyı bır dedıgımı ıkı etmez ama bunu bıle artık görmuyrdum. bır erkek nasıl ıstemez dıyordum pıskolojım bozulmustu. milletın kocası 40 zor bekler bızımkısı ohooo aklına bıle gemıyırdu. sonunda kapı orda dedım

Ben evlendiğimde büyük ihtimalle böyle olur ;) Hatta kocamı saat başı ben sıkıştırırım mıncıklarım ;)

iyi de kilo almam ilişkiye engel değil ki

ben de aldım kilo sonra da verdim

çevremde evliliği yolunda giden bir çok kilolu insan var

adam sana sen kilolusun o nedenle istemiyorum da dememiş

sen ben kilo veremiyorum diye dert edeceğine adam ile karşılıklı oturup konuşmalısın

neden uzak diye

o bir desin bakalım, sen kilolusun da ondan diye

belki de onun da çok farklı bir derdi vardır

Bi bayanın bakımlı olması kendime özen göstermesi çok önemli bence. Kendi psikolojisi için özellikle. Hiç erteleme ve bu yaza istediğin kiloda girmeyi hedefle ve gir.

1buçuk yıl kısmı cidden sıkıntılı... şok edici :KK43:

sizin cinsellikten önce iletişim sorununuz var bence.
1buçuk yıl boyunca neden sormadınız eşinize sebebini.
bizde de iletişim sorunu oluyo çoğu zaman ama böyle hayati bir konuyu mutlaka sorardım ben.
1 ay geçtikten sonra dayanamaz patlardım.
iyi sabırlıymışsınız ama bu sabrın sonunun selamet olması için biraz iletişim kurmanız lazım eşinizle.

Bak burda birsürü zayıflama günlügü var oralara bak begenfiğin birine takıl. Kaç kilosun. Ben de 1 senede 20 kilo aldım şimdi veriyorum. Burda arkadaşlarla birbirimize destek olarak veriyoruz. Ben 4 kiloya yakın verdim 5 haftada. Hem sohbette edersin canın çok sıkılmaz.
Ayrıca eşinizle yüz yüze konuşmaktan utandığınız çekindiğiniz şeyleri bir kağıda yazın bakacağı yere koyun. Ben ilk aylarda öyle yapardım. Şimdi alıştım konuşuyorum.

Son düzenleme:
Ah canım ben de yeni doğum yaptım 3 ay oluyor. Valla kocami bekleyemem tut kolundan at yatağa ya. Az rahat ol. Bi karikatür vardı ' ver de bi keyif kahvesi içelim ' diye. Genel de bunu uygularim ben. Al dusunu. Uyut bebisi. Hadi düş önüme gidiyoz de al sana taktik

Hayir yuzyuze konusack gucum yoktu utandim sorunun ne oldugunu sormaya mail atayim msj yazayim dedim yapamadim
Sen nasıl eşinden utanırsın canım yaa erkekler bu konuda biraz cilve ister önce biraz özgüvenini topla bi sirkelen kendine gel bu ne canım sanki dünyada bitek sen şişmansın bi tek senin çocuğun olmuş burdakilerin bi çoğu öyle bende öyleyim vucudüm da hala çatlaklar var göğüslerimde sarkma var kilolarım da biraz var zaten sezeryandan sonra göbek kalmış. Bak canım önceleri bende senin durumundaydım eşimin yanında değil geceleğimi giymek çıkaramazdım bile ama baktım olmuyor böyle sürecek bir yerden başlayayım dedim. Eşine özgüvenini göster güzel olduğunu göster sen güzel olmadığını söylersen oda öyle düşünür.

Back