- 17 Aralık 2022
- 40
- 62
- 8
- 32
- Konu Sahibi otuzundabirkadin
-
Şizofren ekibine bende katılayım 44 gün oldu hala adet olmadım bi lekelenmem oldu o kadar 36. Gün kan testi negatif hala beklemedeyim adaya veda etmedimEe kızlar psikoloji çok enteresan değil mi yareglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim
Ee kızlar psikoloji çok enteresan değil mi yareglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim
Kan testi yaptır sendeO kervanda bende varım. Bugün 29 gün oldu adetimin gecikmesine hâlâ tık yok kafayı yiyecem test negatif kocam yaptığım teste inanmıyor hamilesin diyor bide onu ikna etmeye çalışıyorum
Bacım sen gene şanslısın ben kocama geçen ay hamileyim sanıp çok yüklendiğim içinO kervanda bende varım. Bugün 29 gün oldu adetimin gecikmesine hâlâ tık yok kafayı yiyecem test negatif kocam yaptığım teste inanmıyor hamilesin diyor bide onu ikna etmeye çalışıyorum
Yarın sabah son kez test yapacamBacım sen gene şanslısın ben kocama geçen ay hamileyim sanıp çok yüklendiğim içinbu ay kendi kendime sanrılar yaşıyorum
Bugün test yaptın mıEe kızlar psikoloji çok enteresan değil mi yareglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim
Yok yapmadım pazartesi doktora gidip rahmimi ikna etmesini rica edicem regl olmak içinBugün test yaptın mı
Bugün test yaptın maden
Sen yaptın mı bacımm bugün testBugün test yaptın mı
Yaptım ama silik çizgi bn testlere güvenemiyorum 34. Gün test yaptım pozitifti kan verdim negatif bn zaman geçsin diye yapıyorum artıkSen yaptın mı bacımm bugün test
Benimde silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorumYaptım ama silik çizgi bn testlere güvenemiyorum 34. Gün test yaptım pozitifti kan verdim negatif bn zaman geçsin diye yapıyorum artık
Bana haber ver bak çatlarımBenimde silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorum
Bugün gittin verdim kan 2gibi sonuç çıkacak hem hiç istemiyorum şuan hamile olmayı hem İçim bir heycan doluyor gelecek haberle. Durumlar karışıkKan testi yaptır sende
İlk şüphelendiğimizde istemediğim için üzülmüştüm. Sonuç negatif çıktığında ikimizinde üzüldüğünü ve istediğini gördük.Bugün gittin verdim kan 2gibi sonuç çıkacak hem hiç istemiyorum şuan hamile olmayı hem İçim bir heycan doluyor gelecek haberle. Durumlar karışık
Hakkında hayırlısı olsun ya istemiyorum dersen pozitif çıkarBugün gittin verdim kan 2gibi sonuç çıkacak hem hiç istemiyorum şuan hamile olmayı hem İçim bir heycan doluyor gelecek haberle. Durumlar karışık
11 gün gecikmeyle bende katıldım kervana gelen giden yok bnm tek farkım uygulamaya göre yumurtlamadan 2 gün sonra ara kanamam olduBugün test yaptın mı
Aynen bende bu durumdayım benimkisi de 15 gün gecikti normal adet günüme yakın adet belirtileri yaşadım o beliritler hala devam ediyor gebelik tsti de yaptım bir çizgi silik çıktı hormanlarimin kfasi hoş sanki anlayamadım nedirEe kızlar psikoloji çok enteresan değil mi yareglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim
Bi kan testi verin ancak öyle netleşiyor ben silik çizgiyi gördüğüm gibi koştum doktoraAynen bende bu durumdayım benimkisi de 15 gün gecikti normal adet günüme yakın adet belirtileri yaşadım o beliritler hala devam ediyor gebelik tsti de yaptım bir çizgi silik çıktı hormanlarimin kfasi hoş sanki anlayamadım nedir
Siz hangi günler yaptınız testiBi kan testi verin ancak öyle netleşiyor ben silik çizgiyi gördüğüm gibi koştum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?