• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim sanıp regl olamayanlar :)

11 gün gecikmeyle bende katıldım kervana gelen giden yok bnm tek farkım uygulamaya göre yumurtlamadan 2 gün sonra ara kanamam oldu
Benimde 10 gün oldu testler negatif ne belirti var ne bir şey. Şaştım kaldım artık normalde de hiç düzensizliğim olmuyordu. Bir de benim 5 gün süren adetten 10 gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Doktorada gittim hiç bir şey demedi.

Benimde 10 gün oldu testler negatif ne belirti var ne bir şey. Şaştım kaldım artık normalde de hiç düzensizliğim olmuyordu. Bir de benim 5 gün süren adetten 10 gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Doktorada gittim hiç bir şey demedi.
Test yapılmadı mi peki

Ee kızlar psikoloji çok enteresan değil mi ya 😂 reglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif 😂😂😂 ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası 🥳🥳 kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu 😂😂 benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim 😂😂
Bu kervana bende ekleneyim hemen🤚🤚😂😂Hatta bir keresinde o kadar inandırdım ki kendimi hamile olduğuma yaklaşık 2 ay adet görmedim🤣🤣.Ta ki kan verip doktorun suratıma bakıp hamilelik yok adetini bekle diyene kadar hah işte o gün adet oldum.Her şey psikolojik gerçekten 🤣😂

Back