- Konu Sahibi otuzundabirkadin
Geçirmede yani adet olmayınca kafa gidiyorBi kan testi verin ancak öyle netleşiyor ben silik çizgiyi gördüğüm gibi koştum doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçirmede yani adet olmayınca kafa gidiyorBi kan testi verin ancak öyle netleşiyor ben silik çizgiyi gördüğüm gibi koştum doktora
Benimde 10 gün oldu testler negatif ne belirti var ne bir şey. Şaştım kaldım artık normalde de hiç düzensizliğim olmuyordu. Bir de benim 5 gün süren adetten 10 gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Doktorada gittim hiç bir şey demedi.11 gün gecikmeyle bende katıldım kervana gelen giden yok bnm tek farkım uygulamaya göre yumurtlamadan 2 gün sonra ara kanamam oldu
Sonucunuz ne oldu peki? Kaçıncı günde gördünüz silik çizgiyi?Bi kan testi verin ancak öyle netleşiyor ben silik çizgiyi gördüğüm gibi koştum doktora
Test yapılmadı mi pekiBenimde 10 gün oldu testler negatif ne belirti var ne bir şey. Şaştım kaldım artık normalde de hiç düzensizliğim olmuyordu. Bir de benim 5 gün süren adetten 10 gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Doktorada gittim hiç bir şey demedi.
Yapıldı yapıldı canım negatif çıktıTest yapılmadı mi peki
Kullanma belki seninki de bnm gibi oldu o kahverengi lekelenmeyi adetten sandı adet tarihin değiştiBir hafta daha bekleyip gelmezse adet söktürücü kullanıcam artık napayım
Adetten 6 gün önce 6 gün sonra 10 gün sonra ve 17. GünSiz hangi günler yaptınız testi
17. Günde pozitif gördüm bacım geç döllenmeymiş benimki şuan 5 haftalıkSonucunuz ne oldu peki? Kaçıncı günde gördünüz silik çizgiyi?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben adet oldum cnm17. Günde pozitif gördüm bacım geç döllenmeymiş benimki şuan 5 haftalık
Ayy maşallahh sağlıkla gelsin bebiş ❤17. Günde pozitif gördüm bacım geç döllenmeymiş benimki şuan 5 haftalık
Merhaba, benımde bugün beşinci gün kan testinde negatif ama ne regli ne de başka bir belirti var ilk kez böyle oluyor. Sizde başka belirti var mıydı?17. Günde pozitif gördüm bacım geç döllenmeymiş benimki şuan 5 haftalık
Bu kervana bende ekleneyim hemenHatta bir keresinde o kadar inandırdım ki kendimi hamile olduğuma yaklaşık 2 ay adet görmedim.Ta ki kan verip doktorun suratıma bakıp hamilelik yok adetini bekle diyene kadar hah işte o gün adet oldum.Her şey psikolojik gerçektenEe kızlar psikoloji çok enteresan değil mi ya reglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim