Hamileyim...mutluyum:)

montesori

dua ile
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
4.053
19
kızlaaaaaaaaar:ecrin_bebek:ben hamileyim saskınlık mutluluk acabalarla CADIARZUdolu bir sürecten geciyorum sevincimi tüm ocak anneleriyle ve kk ailesi ile paylaşmak istedim:enbuyukkk:kısmetse temmuz annesi olucamnaniknanikaldıgım en güzel ögretmenler günü hediyesi oldu bu banahihoyyytmetin e hamile oldugumu ögrendiğim gün kadar havalara ucuyorumzemuszemus

canım hayırlı olsun rabbim kucağına alacağın günleride göstersin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

Tebrikler..opuyorumnanaktan
Darısı benim gibi 2.ye anne olmak isteyenlerin ve bu heyecanı ilk kez yaşamak isteyen tüm anne adaylarının başına inşallah..:Saruboceq:

cnm benm ne kadar cesurmuşsun sen tebrik ederim:)geçen bi kızım olsa diodun dilerim Allah nur topu gibi bi kız bebek nasip eder süsler püsler cici cici gezdirirsin bizim gibi:))küçük abiyi de öpüorum

Evet rugan ayakkabılar giydirecektin:) Canım hayırlı olsun çok şaşırdım. Şaşırmamın sebebi daha geçen ikinciyi düşünüyorum deyip hemencecik hamile kaldığının haberine... senin adına çoook sevindim:)

ayyy inanmıyorummm...hayırlı olsun filizcim hem sevindim hem şaşırdım...bende ikinci hemen olsun istiyorum ama cesaret edemedim henüz..

Canım benim hayırlı olsun ikinci bebişin.Daha 2 gün önce bir bebek daha istiyorum derken hemen hamile olduğunu öğrnmek benide çok şaşırttı.Ama inşallah allah istediğin gibi nur topu gibi bir kız verir.
Onu giydirip süslersin.Ocak annelerinde 2. bir hamilmiz daha oldu bebiş bekleyen.Yeni heyecanlar sarar artık sizi:)))))

ay evet daha gecen 2 bebegi düsünmeye basladik demistin ne sanslisinki allah seni bekletmeden oglusuna bi klardes gönderdi allah sag saglim kucanda görmeyide nasip etsin:ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şok oldummmmmmmmmmmmmmmm....:1hug:
canım tebrik ederim ,sağlıkla al kucağına,Allah tamamını erdirsin

aynen inannaya katılıyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız ne ara planladın hamiş oldun bakiiim
neyse çok iy etmişsin beraber büyüyüp tam anlamıyla kardeş gibi büyürler
ama şok ettin beni hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığınıda yazdığın günleri görelim burdan.
örtmeler günün kutlu olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…