Hamileyim...mutluyum:)

çok şaşırdım filizcim ama bir okadarda sevindim hayırlı olsun şeker arkadaşım R abbim gönlüne göre versin sağlıcakla al bu yavruyuda kucağına

aaaaaaaaa canım yaa daha geçen gün söylüyodun...maşallaaahh...
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasiip etsin...
darısıı benim gibi 2. bebişi isteyen bütün annelere inşallaaahh....

Fifoşcum konu başlığını görünce şaşırdım kesin bu muziplik yapıyordur o yüzden böyle bir başlık açmıştır içine başka bir şey yazmıştır dedim heyecanla açtım ama ne göriyim gerçekmiş bendenanna ve nazlıcana katılıyorum ve bir aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çekiyorum tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim istiyordun çünkü tekrar tebrikler

aa süper, maşallah... hem günün kutlu olsun.. hem de meleğin hayırlı uğurlu olsun inşallah.
sağlıkla kucağınızda görün inşallah

iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkür ederim aldıgım en güzel ögretmenler günü hediyesiydi iyiki varsınız kızlar:enbuyukkk:yanlız kendime arkadas(lar)arıyorum duyurulurkaydirigubbakcemile3

bendende kocaman aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız daha geçen gün söledin ikinciyi istiyrm die.. bak metiş gibi bekletmemiş sizi..aceleci olacak herhalde..ayy cnm benim çok sevindim yaa..allah sağ salm kucağına almayı nasip eder inş...metişe kardeş gelio ne güzel..cesaretinden dolayı tekrar kutluyrm...sana ark deniz var..bide belki fazilet gelir.
bu arada öğretmenler gününde kutlu olsun

canım ikinci bebeğe hamilesin demek
oğlunla bir buçuk yaş olacak
Allah tamamına erdirsin çok sevindim bende ne güzel araları yakın kardeşler

sen bi doğur bakalım nasılmış 2çocuklu olmak bize anlat ondan sonra biz de düşünürüz belki:))şaka bi yana ben hiç düşünmüorum ama olursa da en az 4-5yaş olsun aralarında istiorum 2bebek bakamam beni aşar..

iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkür ederim aldıgım en güzel ögretmenler günü hediyesiydi iyiki varsınız kızlar:enbuyukkk:yanlız kendime arkadas(lar)arıyorum duyurulurkaydirigubbakcemile3

ewet canım benvarım sana arkadaş ama benbu ay umutlu değilim birdaha ki aya belki rabbim nasip ederse....:enbuyukkk:

Filiz tebrik ederimmmmmm
sağlıcakla kavuşursun inşallah aralarında tam 1.5 yaş olacak olması süperr
biraz zor olacak elbette ama metişe kardeş geliyooo daha ne olsunnn

en cesaretli arkadaşımı kutluyorum :)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birde kız nasip etse hiç fena olmaz :)

:)))) süpermiş..

çok çok çok tebrik ederim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:

he he kıss filis süpersinnn öğrendim ya sonunda bizim topikte gördüm cevap ararken bu başlığıda farkettim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah Allah gönlüne göre verir inşallah canım.kıs sen ne arkadaş arıyon ben varım ya :CüvCüv:

filiz tebrik ederim canim. ne cesaret ama :)
ben hayatta 2.yi dusunemiyorum, helede dis cikariyoruz su aralar formumuzdayiz yani:)
Allah tum isteyenlere nasip etsin, saglikla al bebisi kucagina.

sagolun kızlar iyi dilekleriniz için sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duru yu nasıl sütten kestin ne zamana kadar emzirdin aciiiiiiiiiiiil bilgi ver bana.....

sagolun kızlar iyi dilekleriniz için sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duru yu nasıl sütten kestin ne zamana kadar emzirdin aciiiiiiiiiiiil bilgi ver bana.....

canım ben hamile olduğum kesinleştiğinde üç gün içinde kestim zaten gündüzleri hiç emmiyodu sadece gece iki bilemedin üç kez emerdi bende iki bir derken kestim çok şükür zor olmadı canım tam altı ayını doldurmuştum kestiğimde canım benim bebişler arası 15 ay olcak kısmetse

ay ne güzel yaa :)) kısmet eğer bu ay olmazsa vazgeçmeyi düşünmeye başladım niyeyse ya
bu aralar benim oğlum çok yoruyo beni...

X