Yaaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Sende inan benim dualarımda olacaksın. Çok sağolAaayyy canım benim çoook sevindim hayırlısı olsun bakalımbu gece dualarımda sende olacaksın.. hakkında hayırlısı olsun birtanem
Canım hesabıma ceza gelmiş diğer agresif arkadaş yüzünden anlayamadım o yüzden yazamadım.. sendende Allah razı olsun gülüm. Çok teşekkür ederim herşey içinYaaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Sende inan benim dualarımda olacaksın. Çok sağol
Olabiliyor canım. İlaçlar ve aşılama baya etki ediyor bu durumlara.merhaba, benim aşılamada 3.günüm sağ kasıkta inanılmaz çekme ve ağrı var sizde de öyle oldu mu artık çok umut ediyorum
Benimde bugün çatlatma iğnesi 10. Gün testim hâlâ silik dündendir kasık ağrm cok var ya yaşayan varmi aynisinjKızlaaaar aşılamam 16 Haziran'da oldu öğlen 12.30 da
Bu sürece kadar Gonal F ve ovitrelle kullandım doktor tedavisinde.
Folbiol kullanıyorum birde.
Aşılama sonrası ise progestan kullanmaya başladım.
27 Haziran'da gece 02.00 de kan verdim beta HCG 4.61 çıktı. Heyecanımı paylaşmak istedim burada artar mı diye, bir kaç kişi dışında yorum gelmedi.
28 Haziran saat 21.00 de 2. Kan testimi verdim ve 19.1 çıktı .
Çoğul gebelik beklentisi var
Süreç boyunca kendimi yoklamadım fakat ısrarla çatlatmanın iğnesinin 4. Gününden itibaren erken gebelik testiyle çizginin yok olmasını ve geri gelmesini bekledim.
24-25 Haziran'da tekrar silik 2. çizgilerim başladı .
Şuan belirti olarak tek söyleyebileceğim şeyler 26 hazirandan beri sanki kabızmışım, gazım varmış gibi ağrılar, meme uçlarımın 24 Hazirandan beri sert ve hassaslığı, 28 Haziran öğleden sonraları ise adım attıkça göğüslerimde normalde regl belirtisi olan göğüs acısının kat kat fazlasını hissetmeye başladım.
3 yıldır bebek özlemim vardı, en az 10 Dr un sorun yok gebe kalabilirsin demesi üzerine hep denedik sonuç malesef olumsuzdu, tüp bebek merkezine gittiğimde yumurta rezervinin çok aktif olduğunu, çikolata kistlerimin olduğunu ve yumurtalarımın rezervin çok aktifliğinden dolayı yeterince büyümediğini öğrendim tedavime bu şekilde başlamış oldum. Kesinlikle önerim tek doktora 2 doktora 3 doktora bağlı kalmamanız ve işinde başarılı olan bir doktor ile bu sürece başlamanız. Allah'ımdan şu bayram gününün yüzü suyu hürmetine bütün annelik özlemi çeken anne adaylarının kucağını doldurması ve bu mutluluğu tatması için dua ediyorum
Bana konuyla alakalı sormak istediğin her şeyi severek cevaplarımhepinizin bayramını kutluyorum çok öpüyorum hepinizi..
İğnenin 10. Gününde silik çizgi olabiliyor canımBenimde bugün çatlatma iğnesi 10. Gün testim hâlâ silik dündendir kasık ağrm cok var ya yaşayan varmi aynisinj
Kaçıncı günde net çıkarır acaba ,İğnenin 10. Gününde silik çizgi olabiliyor canım
16. Günden sonra öğrenebilirsin :)Kaçıncı günde net çıkarır acaba ,
Merhaba tuttu muHayırlı olsun çok sevindimsenden bir gün önce Mikroçip aşılama yaptım bende. Bugün 15.gün test yapmaya korkuyorummm
Merhaba sonuç aldınız mı. Test yaptınız mı hiç?Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben perşembe günü aşılama yaptırdım bugün 4. Gün yani fakat ara ara kasık ağrısı dışında bi belirtim yok. Bugün biraz karın ağrım başladı gibi. Sizde bu tarz ağrılar oldu mu ? Göğüs hassasiyeti vs için erken mi acaba ?
Evet negatif maalesefMerhaba sonuç aldınız mı. Test yaptınız mı hiç?
Merhaba sizde durumlar nasıl aşılama tuttu mu?merhaba, benim aşılamada 3.günüm sağ kasıkta inanılmaz çekme ve ağrı var sizde de öyle oldu mu artık çok umut ediyorum
Canınız sağolsun inşallah önümüzdeki aylarda olur gebeliğinizEvet negatif maalesef
İnşallah, teşekkürlerCanınız sağolsun inşallah önümüzdeki aylarda olur gebeliğiniz
Maalesef benimde negatifMerhaba sizde durumlar nasıl aşılama tuttu mu?
7 ağustosta cip asilama oldum 11 ağustosa kadar çift çizgiydi aşılamanın 7. Gününde itibaren teke düştü bugün 9. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif göğüs hassasiyeti ve sol kasikta ara ara adet olacak gibi ağrı var sizce testim pozitife döner miKızlaaaar aşılamam 16 Haziran'da oldu öğlen 12.30 da
27 Haziran'da gece 02.00 de kan verdim beta HCG 4.61 çıktı. Heyecanımı paylaşmak istedim burada artar mı diye, bir kaç kişi dışında yorum gelmedi.
Süreç boyunca kendimi yoklamadım fakat ısrarla çatlatmanın iğnesinin 4. Gününden itibaren erken gebelik testiyle çizginin yok olmasını ve geri gelmesini bekledim.
Şuan belirti olarak tek söyleyebileceğim şeyler 26 hazirandan beri sanki kabızmışım, gazım varmış gibi ağrılar, meme uçlarımın 24 Hazirandan beri sert ve hassaslığı, 28 Haziran öğleden sonraları ise adım attıkça göğüslerimde normalde regl belirtisi olan göğüs acısının kat kat fazlasını hissetmeye başladım.
3 yıldır bebek özlemim vardı, en az 10 Dr un sorun yok gebe kalabilirsin demesi üzerine hep denedik sonuç malesef olumsuzdu, tüp bebek merkezine gittiğimde yumurta rezervinin çok aktif olduğunu, çikolata kistlerimin olduğunu ve yumurtalarımın rezervin çok aktifliğinden dolayı yeterince büyümediğini öğrendim tedavime bu şekilde başlamış oldum. Kesinlikle önerim tek doktora 2 doktora 3 doktora bağlı kalmamanız ve işinde başarılı olan bir doktor ile bu sürece başlamanız. Allah'ımdan şu bayram gününün yüzü suyu hürmetine bütün annelik özlemi çeken anne adaylarının kucağını doldurması ve bu mutluluğu tatması için dua ediyorum
Bana konuyla alakalı sormak istediğin her şeyi severek cevaplarımhepinizin bayramını kutluyorum çok öpüyorum hepinizi..
Canım 12. Günden sonra dene.. inşallah döner.7 ağustosta cip asilama oldum 11 ağustosa kadar çift çizgiydi aşılamanın 7. Gününde itibaren teke düştü bugün 9. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif göğüs hassasiyeti ve sol kasikta ara ara adet olacak gibi ağrı var sizce testim pozitife döner mi
Yarın sabah kan vericem inşallah pozitif olurCanım 12. Günden sonra dene.. inşallah döner.
Bu bahsettiğin belirtiler normal regl belirtilerinden fazla ise pozitife dönebilir
Allah tamamına erdirsinKızlaaaar aşılamam 16 Haziran'da oldu öğlen 12.30 da
Maalesef bebeğimi kaybettim 5+2 de fakat 7eylül sat tarihinde tüp bebeğe geçtiğim zaman 1ayım boşa gitmesin diye 3.aşılamamı denedim, şuan 10+2 hamileyim tekrar. Darısı tüm bu özlemi çeken anne/baba adaylarınaAllah tamamına erdirsin