Hamileyim ilk aşılama pozitif! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Benim 17.50 ve 17.90 olduğu günde Gonal f vurdum gece 00.30 da Ovitrelle vurdum.
Progestan vermişti evet aşılamadan 2-3 gün sonra kullanmaya (vajinal) başlamıştım.
Canım sende çatlatma iğnesi vurulacak mısın? Merak ediyorum bu önemli, gonal f kullanıp çatlatma iğnesi vurulmayan birisini duydun mu hiç? Çatlatma iğnesi şart mı?
Umarım herşey gönlümüzce olur. Benim tedaviye neredeyse 2 ay ara verdi Dr. Raporum çıkacakmışmış..
Umarım bu ay kendiliğimden hamile kalırım 🥺
Ay inşallh kendiliğinden kalırsın ya . Ben hep çatlatma iğnesi duydum mutlaka vuruluyormuş o çatlatma iğnesi . Ben sana yazarım bakalım doktor ne dicem pazartesi büyüme be kdr oldu. Normalde ben 32 günde bir regl olurum ve benim yumurtlamam 16 sında başlar akıntım 22 sine kdr devam eder. Ama sanırım bu ilaçlar döngüyü değiştiriyor

Ay inşallh kendiliğinden kalırsın ya . Ben hep çatlatma iğnesi duydum mutlaka vuruluyormuş o çatlatma iğnesi . Ben sana yazarım bakalım doktor ne dicem pazartesi büyüme be kdr oldu. Normalde ben 32 günde bir regl olurum ve benim yumurtlamam 16 sında başlar akıntım 22 sine kdr devam eder. Ama sanırım bu ilaçlar döngüyü değiştiriyor
İnşallah balım çok üzgünüm kaybıma.. çok heveslenmiştim çünkü ama herşeyin öncesi sağlık 🧿
Kuzum ben hamile kaldığım için bilmiyorum 5+2 de adet oldum. Ama benim tedaviye başladım başlayalı dengem şaştı :) sürekli rötar 😁olur canımıniçi inan çok çok sevinirim 😍❤️

Kızlaaaar aşılamam 16 Haziran'da oldu öğlen 12.30 da
Bu sürece kadar Gonal F ve ovitrelle kullandım doktor tedavisinde.
Folbiol kullanıyorum birde.
Aşılama sonrası ise progestan kullanmaya başladım.
27 Haziran'da gece 02.00 de kan verdim beta HCG 4.61 çıktı. Heyecanımı paylaşmak istedim burada artar mı diye, bir kaç kişi dışında yorum gelmedi.
28 Haziran saat 21.00 de 2. Kan testimi verdim ve 19.1 çıktı .
Çoğul gebelik beklentisi var 🥰

Süreç boyunca kendimi yoklamadım fakat ısrarla çatlatmanın iğnesinin 4. Gününden itibaren erken gebelik testiyle çizginin yok olmasını ve geri gelmesini bekledim.

24-25 Haziran'da tekrar silik 2. çizgilerim başladı .
Şuan belirti olarak tek söyleyebileceğim şeyler 26 hazirandan beri sanki kabızmışım, gazım varmış gibi ağrılar, meme uçlarımın 24 Hazirandan beri sert ve hassaslığı, 28 Haziran öğleden sonraları ise adım attıkça göğüslerimde normalde regl belirtisi olan göğüs acısının kat kat fazlasını hissetmeye başladım.

3 yıldır bebek özlemim vardı, en az 10 Dr un sorun yok gebe kalabilirsin demesi üzerine hep denedik sonuç malesef olumsuzdu, tüp bebek merkezine gittiğimde yumurta rezervinin çok aktif olduğunu, çikolata kistlerimin olduğunu ve yumurtalarımın rezervin çok aktifliğinden dolayı yeterince büyümediğini öğrendim tedavime bu şekilde başlamış oldum. Kesinlikle önerim tek doktora 2 doktora 3 doktora bağlı kalmamanız ve işinde başarılı olan bir doktor ile bu sürece başlamanız. Allah'ımdan şu bayram gününün yüzü suyu hürmetine bütün annelik özlemi çeken anne adaylarının kucağını doldurması ve bu mutluluğu tatması için dua ediyorum 🧿

Bana konuyla alakalı sormak istediğin her şeyi severek cevaplarım ♥️ hepinizin bayramını kutluyorum çok öpüyorum hepinizi..
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 💞 bende aşılama için sma kan sonucu bekliyorum

Canım ne durumdasın.bende haziran da kimyasal gebelik geçirdim
Canım bekliyorum hala bu ay sekreterin egosu yüzünden ara verildi beni sebepsizce ertelemişti. Bu ay reglime 10 gün kala 28 temmuzda test yaptım çok erken biliyorum ama çok çok silik çizgi çıktı 3 Ağustosta tekrar yapacağım görselini ekliyorum sende bakarsan ve yorumlarsan çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230728_120455.jpg
    IMG_20230728_120455.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 107
Canım bekliyorum hala bu ay sekreterin egosu yüzünden ara verildi beni sebepsizce ertelemişti. Bu ay reglime 10 gün kala 28 temmuzda test yaptım çok erken biliyorum ama çok çok silik çizgi çıktı 3 Ağustosta tekrar yapacağım görselini ekliyorum sende bakarsan ve yorumlarsan çok sevinirim
Canım burdan bişey göremedim ben.Bu testler adet geçmeden çıkmaz ki.Brnim gecen ay adetim 1 gün gecikme oldu beta 28 işi

Regle 2 3 gün kala belki çıkar.sen 10 gün kala mu yaptın 😂

Bende öyle canım.Bende pko da var adetim 32 33 günde bir oluyor
Kuzuşum benim tedavi boyunca regl döngüm şaştı şimdilik 7-8 gün var olarak gösteriyor 2 program. Döngü sürem 30 güne yükseldi. Geçen ayki kimyasalın 5+2 de oldu. Of o kadar doluyum ki normal yaşantı olarakta üzgün ve mutsuzum şuan hayatımın herşeyin üst üste geldiği dönemindeyim 😓

X