How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamileyim Fakat Kanamam Var..

elvancım bende hamilelik istiyorum beraber bekleriz sen mutlu haberini yeniden alırsın inşallah bende ilk tadını tadarım. 2 aydır deniyorum daha gelmedi Allah isteyen herkese ömürlü sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin..

elvancım bende hamilelik istiyorum beraber bekleriz sen mutlu haberini yeniden alırsın inşallah bende ilk tadını tadarım. 2 aydır deniyorum daha gelmedi Allah isteyen herkese ömürlü sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin..

Su 1ay gçsin Allah izin verirse tekrar ayni heycani yasamak istiyorum.. korkuyorum açikçasi.. ins bidahakide bu sekilde son bulmaz.. Ins senide listemizde hamile diye yazariz.. Dilerim saglikli bi hamilelik yasarsin canm..
Bgn hastanedeki kadinlari görünce kucagklarinda minnacik bebekler, çok zoruma gitti.. çok agladim.. o an etrafimda insanlarmi varmis hiç gözümde degildi.. çok zormus gerçekten.. hiç böyle bi ihtimal vermemistim, demek hersye hazirlikli olmak gerekiyormus..

kusura bakma canım acını anlıyorum bende yaşadım ikizlerimi kaybettım.. dünyam yıkıldı kendime gelemedim.. her gece ağladım yemedım içmedim.. çünkü anneydim ben alışmıştım onlara içimdelerdi her gece konusurdum hayallerim vardı.. ama nasip olmadı.. her neyse kanaman başladıgından beri nettesin düşük yaptıgın ana kadar hatta düşük yaptıktan sonra bile ! NASIL BU KADAR RAHAT OLUYOSUN sanki başkasının başına gelmiş gibi bir havan var ve hala onlinesin.. anlamıyorum garibime gidiyorsun

sen elvanı tanımadıgın ıcın bunları soyluyorsun ama bebegını dusuren bır ınsana boyle davranılmamalı onun bızden baska dertlestıgı kımse olmadıgı bılmıyorsun tabi!
ne yani pc kapatıp bunalıma mı gırmesi lazım...

bak sana bi örnek vereyim benim abimin 2 bebeği oldu ikiside doğdu 1 hafta yaşadı öldü. ikisinin de kalbinin yarısı gelişmemişti. biri kız diğeri erkekti. sonra gittik iki bebeişimizi de gömdük 1 sene arayla. ya kucağına alıpta yaşasaydın böyle bir acıyı. o yüzden bu da rabbimin bir nimeti senin daha fazla üzülmeni istemedi belki de o yüzden bu kadar erken aldı. bilemeyiz ki bizim için ne planı var o yüzden her daim şükür.

bak sana bi örnek vereyim benim abimin 2 bebeği oldu ikiside doğdu 1 hafta yaşadı öldü. ikisinin de kalbinin yarısı gelişmemişti. biri kız diğeri erkekti. sonra gittik iki bebeişimizi de gömdük 1 sene arayla. ya kucağına alıpta yaşasaydın böyle bir acıyı. o yüzden bu da rabbimin bir nimeti senin daha fazla üzülmeni istemedi belki de o yüzden bu kadar erken aldı. bilemeyiz ki bizim için ne planı var o yüzden her daim şükür.

çok üzüldm canm :(
Allah korusun, kimseye yasatmasin böylesi bi aciyi :14: Allahin vardir bi bildigi.. Zaten doktor bozukluk vardi sagliksiz gebelikti dedi..
Ins etkisinde kalmam.. Bu korkuyla yasamak çok zor.. simdiden ya bidahaki hamileligimde böyle olursa endiseleri sardi beni.. Allah herseyin hayirlisini versin.. :14:

1 ay süre uzun değil hem kimisine 3 kimisine 6 veriyorlar bana 3 verdi mesela..ne güzel bak hem kısa surede toparlancksın demek ıns bı ay sonra tekrar o lısteye gırıceksın sonra sırasıyla ısn bızlerde gelecegız :) rabbim nasip etsin

elvancım geçmiş olsun canım benim
hiiç üzme kendini ve saçma sapan konuşan insanlara da aldırış etme lütfen
topla kendini inanıyorum birlikte hamiş kalıcaz
hemde inşallah allah bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek..

bak işte gördün mü Allah yaşaması hayırlı olmadığı için aldı bebeğini. zaten genelde bu şekilde oluyor. yani bebek sağlıksızsa düşük, ölüm vs.. oluyor. senin şu an yapacağın iş moralini yüksek tutup eşinle birbirinize destek olmanız. kendi beslenmede daha da dikkat et kanama vs.. yorgun halsiz düşebilirsin. daha güzel günler için gelecek aylara umutla bak. eşinle sen sağlıklı olduktan sonra Allah bir daha verir. hayat bu şekilde değil mi ilk önce yağmurlar yağıyor ardından yeşillikler çıkıyor ..

bak işte gördün mü Allah yaşaması hayırlı olmadığı için aldı bebeğini. zaten genelde bu şekilde oluyor. yani bebek sağlıksızsa düşük, ölüm vs.. oluyor. senin şu an yapacağın iş moralini yüksek tutup eşinle birbirinize destek olmanız. kendi beslenmede daha da dikkat et kanama vs.. yorgun halsiz düşebilirsin. daha güzel günler için gelecek aylara umutla bak. eşinle sen sağlıklı olduktan sonra Allah bir daha verir. hayat bu şekilde değil mi ilk önce yağmurlar yağıyor ardından yeşillikler çıkıyor ..

bu sekılde bır acı yasayan taze olan acının ustune bu sekılde bır yorum getırmenız cok acımasızca soylıyım dedım

1 ay süre uzun değil hem kimisine 3 kimisine 6 veriyorlar bana 3 verdi mesela..ne güzel bak hem kısa surede toparlancksın demek ıns bı ay sonra tekrar o lısteye gırıceksın sonra sırasıyla ısn bızlerde gelecegız :) rabbim nasip etsin

ya ben sordum doktora, 3-4 ay beklemek gerekirmi diye, yok gerekmez dedi sadece 1 adet geçir dedi..
Bekleriz napalim.. öyle ne beklemeler geçirdk.. Allah hayirlisini versin.. sanki kabus görüyorum.. hala sok içindeym.. sanki hala hamileyim gibi hissediyorum :( sanki hala içimdeymis gibi.. ne tuhaf.. dün vardi bgn yok.. :14:

Kizlar topik topik dolasip okumaya ne halim var ne vaktim oyzdn konu acmak zorunda kaldm.. 5 Hafta 6 gunluk hamileyim.. Gecen haftalarda doktora gittim vajinal ultrasnla bakti kahverengi kanamalarim oluyordu.. eski kandir dedi.. kirmizilasirsa gel dedi.. tahmin ettigimiz kadar ilerde deglsn dedi galiba gec dollenme olmus..
bgn kirmizi geldi ve yine gittim.. iki kez vajinal ultra son yaptilar, doktor normalde kalp atisi duymamiz gerekirdi dedi, ama belkide erkendir dedi.. haftaya verdi randevuyu haftaya kesin duymamiz gerek dedi.. Rahim agzini eliyle kontrol etti aciklik varmis braz.. ya dusuk gerceklesecek yada yerlesiyo dedi.. bebek gecen haftaya gore buyumus..
simdiyse kirmizi cogaldi ve sancim artti.. acile gitsemmi napsam dusukmu oldu acaba parca seklinde kati kirmizi geliyo.. sancim var.. cok endiseliyim.. yine gtsem acile ultrasnla baksalar ust uste zararli olmazmi.. :14: napmaliyim lutfn yardim
gecmıs olsun canım
5 +6 haftalıkken kalp atısları duyulabılırde duyulmayabılırde
ve bende yenı donemlerde vajınal usg yapılamması taraftarıyım
hem gec dollenme hemde kalp atısı araması aynı sekılde tuhaf geldı bana hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah Gonlunuzdekı tez zamanda gerçeklesır Allah evlat hasretıyle sınamasın ınsallah

ya ben sordum doktora, 3-4 ay beklemek gerekirmi diye, yok gerekmez dedi sadece 1 adet geçir dedi..
Bekleriz napalim.. öyle ne beklemeler geçirdk.. Allah hayirlisini versin.. sanki kabus görüyorum.. hala sok içindeym.. sanki hala hamileyim gibi hissediyorum :( sanki hala içimdeymis gibi.. ne tuhaf.. dün vardi bgn yok.. :14:

bunları hissetmen çok normal hormonlarından dolayıda su an cok duygusalsın...aynı seylerı hıssettım emın ol karnıma dokundum dun vardı bugun yok benım yzuumden mı aklıma bınbır turlu sey geldı ama bır bebegın nasıbı varsa dunyada tanesı varsa olur..üzülmek yok artık kendine iyi gelecek şeyler yap burada kalıp konusmaksa senı dınleyen bır suru kısı var :) dök içini...ama inan bana gunluk okumak ultrasn resımlerıne bakmak bunlar senı dahada karamsarlastırmaktan oteye gıtmeyecek kendıni ..doktor bır ay dedıyse demek kı 1 ay yeterli korunma surecı ıcın vee sayılı gün cabuk gecerr :16:

bu sekılde bır acı yasayan taze olan acının ustune bu sekılde bır yorum getırmenız cok acımasızca soylıyım dedım

gerçekten çok mu acımasızca moral verdiğimi sanmıştım. sizin görüşünüz tabi ki eleştirebilirsiniz. fazlalık etmeyelim yine de çenemizi biraz kapayalım o zaman ;)

gerçekten çok mu acımasızca moral verdiğimi sanmıştım. sizin görüşünüz tabi ki eleştirebilirsiniz. fazlalık etmeyelim yine de çenemizi biraz kapayalım o zaman ;)

moral vermeye calısmıssınz dıger yorumları sonradan gordum
kotuhıssedecektır bende 3.tüp bebek denemesı gecırdım dusuk hıc yasamadım ama dollenmıs embrıyolarımla gebelık olusmayınca bıle defalarca kendımı cok hırpaladım
Suanda bu tıp yorumlar onu uzecektır dıye dusunuyorum bende
sızede Rabbım tez zamanda bebek nasıp etsın ınsallah

Ne yazikki canm.. odasini hazirlamaya basliyodum.. herkes daha çok erken nolacagi bellimi olur diyorduda hevesimin önüne geçemiyordum.. ihtimalini bile vermiyordum.. :14:

cnm arkads kotu bisey soylemek istemediki :( tatsizlik çikmasin zaten moralm sifr.. :(

gecmıs olsun canım
5 +6 haftalıkken kalp atısları duyulabılırde duyulmayabılırde
ve bende yenı donemlerde vajınal usg yapılamması taraftarıyım
hem gec dollenme hemde kalp atısı araması aynı sekılde tuhaf geldı bana hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah Gonlunuzdekı tez zamanda gerçeklesır Allah evlat hasretıyle sınamasın ınsallah

Amin, dilerim saglikli bi hamilelik nasip eder bana en hayirli zamanda.. :(
Bunlari arayan doktor söyleyen doktor.. ben ilk defa yasadim hamileligi, neyin nasil oldugunu bilmiyordum.. bu tarihlerde atmayabilrde ama haftaya mutlaka duymaliyiz dedi.. zaten ilk baslarda doktor bana tahmin ettigimiz kadar ilerde degil hamileligin dediginde sezmistim biseyler.. kahve rengi kanama oldugu için endiselndm ve doktor israrla vjinal ultrasonlabakmak istedi, otekiyle göremeyiz dedi.. esimde bidahakine beklersn 8. haftanda gidersin diyor.. vajinal ultrason zarar vermistir bebege diye düsünyo.. doktora israrla sordum oyle bsy olsa biz o riske girmeyiz dedi defalarca..

Amin, dilerim saglikli bi hamilelik nasip eder bana en hayirli zamanda.. :(
Bunlari arayan doktor söyleyen doktor.. ben ilk defa yasadim hamileligi, neyin nasil oldugunu bilmiyordum.. bu tarihlerde atmayabilrde ama haftaya mutlaka duymaliyiz dedi.. zaten ilk baslarda doktor bana tahmin ettigimiz kadar ilerde degil hamileligin dediginde sezmistim biseyler.. kahve rengi kanama oldugu için endiselndm ve doktor israrla vjinal ultrasonlabakmak istedi, otekiyle göremeyiz dedi.. esimde bidahakine beklersn 8. haftanda gidersin diyor.. vajinal ultrason zarar vermistir bebege diye düsünyo.. doktora israrla sordum oyle bsy olsa biz o riske girmeyiz dedi defalarca..
tabı doktortlar oyle dıyor bende o yuzden olmustur dıyemem elbette ama ıdrara sıkıstıgın zaman yukarıdanda goruyorlar asagıdan ne goruyorlarsa ben 5+4 keseyı
7+1 karından kalp atıslarını duymustum canım
belkıde kımyasal oldu bılemeyızkı Insallah tez zamanda olur bebegın ne kadar zamandır beklıyorsun?

Cok geçmiş olsun suanki durumunu çok iyi anlıyorum...
Bende ocak ayında 1 düşük yaptım birde 6 sene önce ilk gebeligimde dusukle sonuçlandı Malesef zor bir durum insan üzülüyor ister istemez...
Ilk dusugumden sonraki adetimde bidaha hamile kaldim cok şükür onu kucağıma almak nasip oldu..
Ocak ayında düşük yaptım şubattaki adetimden sonra şimdiki bebegime hamile kaldım 14. Haftama kadar hep kanamam oldu buda gitti düştü diyerek dra gittim duruyordu orda çok şükür bu Haftayi gördüm...
16. Haftamakadar hep yattım bir wc icin birde banyo yapmak için kalktım.

Sana tavsiyem ilişki günlerinden sonra kendini yorma ağır is yapma dikkat et kendine Insallah bu sefer sağlıcakla kucaklayacaksin bebegini allahın izniyle...

Back