- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elvancım bende hamilelik istiyorum beraber bekleriz sen mutlu haberini yeniden alırsın inşallah bende ilk tadını tadarım. 2 aydır deniyorum daha gelmedi Allah isteyen herkese ömürlü sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin..
kusura bakma canım acını anlıyorum bende yaşadım ikizlerimi kaybettım.. dünyam yıkıldı kendime gelemedim.. her gece ağladım yemedım içmedim.. çünkü anneydim ben alışmıştım onlara içimdelerdi her gece konusurdum hayallerim vardı.. ama nasip olmadı.. her neyse kanaman başladıgından beri nettesin düşük yaptıgın ana kadar hatta düşük yaptıktan sonra bile ! NASIL BU KADAR RAHAT OLUYOSUN sanki başkasının başına gelmiş gibi bir havan var ve hala onlinesin.. anlamıyorum garibime gidiyorsun
bak sana bi örnek vereyim benim abimin 2 bebeği oldu ikiside doğdu 1 hafta yaşadı öldü. ikisinin de kalbinin yarısı gelişmemişti. biri kız diğeri erkekti. sonra gittik iki bebeişimizi de gömdük 1 sene arayla. ya kucağına alıpta yaşasaydın böyle bir acıyı. o yüzden bu da rabbimin bir nimeti senin daha fazla üzülmeni istemedi belki de o yüzden bu kadar erken aldı. bilemeyiz ki bizim için ne planı var o yüzden her daim şükür.
bak işte gördün mü Allah yaşaması hayırlı olmadığı için aldı bebeğini. zaten genelde bu şekilde oluyor. yani bebek sağlıksızsa düşük, ölüm vs.. oluyor. senin şu an yapacağın iş moralini yüksek tutup eşinle birbirinize destek olmanız. kendi beslenmede daha da dikkat et kanama vs.. yorgun halsiz düşebilirsin. daha güzel günler için gelecek aylara umutla bak. eşinle sen sağlıklı olduktan sonra Allah bir daha verir. hayat bu şekilde değil mi ilk önce yağmurlar yağıyor ardından yeşillikler çıkıyor ..
1 ay süre uzun değil hem kimisine 3 kimisine 6 veriyorlar bana 3 verdi mesela..ne güzel bak hem kısa surede toparlancksın demek ıns bı ay sonra tekrar o lısteye gırıceksın sonra sırasıyla ısn bızlerde gelecegız :) rabbim nasip etsin
gecmıs olsun canımKizlar topik topik dolasip okumaya ne halim var ne vaktim oyzdn konu acmak zorunda kaldm.. 5 Hafta 6 gunluk hamileyim.. Gecen haftalarda doktora gittim vajinal ultrasnla bakti kahverengi kanamalarim oluyordu.. eski kandir dedi.. kirmizilasirsa gel dedi.. tahmin ettigimiz kadar ilerde deglsn dedi galiba gec dollenme olmus..
bgn kirmizi geldi ve yine gittim.. iki kez vajinal ultra son yaptilar, doktor normalde kalp atisi duymamiz gerekirdi dedi, ama belkide erkendir dedi.. haftaya verdi randevuyu haftaya kesin duymamiz gerek dedi.. Rahim agzini eliyle kontrol etti aciklik varmis braz.. ya dusuk gerceklesecek yada yerlesiyo dedi.. bebek gecen haftaya gore buyumus..
simdiyse kirmizi cogaldi ve sancim artti.. acile gitsemmi napsam dusukmu oldu acaba parca seklinde kati kirmizi geliyo.. sancim var.. cok endiseliyim.. yine gtsem acile ultrasnla baksalar ust uste zararli olmazmi.. napmaliyim lutfn yardim
elvancım geçmiş olsun canım benim
hiiç üzme kendini ve saçma sapan konuşan insanlara da aldırış etme lütfen
topla kendini inanıyorum birlikte hamiş kalıcaz
hemde inşallah allah bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek..
ya ben sordum doktora, 3-4 ay beklemek gerekirmi diye, yok gerekmez dedi sadece 1 adet geçir dedi..
Bekleriz napalim.. öyle ne beklemeler geçirdk.. Allah hayirlisini versin.. sanki kabus görüyorum.. hala sok içindeym.. sanki hala hamileyim gibi hissediyorum sanki hala içimdeymis gibi.. ne tuhaf.. dün vardi bgn yok..
bu sekılde bır acı yasayan taze olan acının ustune bu sekılde bır yorum getırmenız cok acımasızca soylıyım dedım
gerçekten çok mu acımasızca moral verdiğimi sanmıştım. sizin görüşünüz tabi ki eleştirebilirsiniz. fazlalık etmeyelim yine de çenemizi biraz kapayalım o zaman
Ne yazikki canm.. odasini hazirlamaya basliyodum.. herkes daha çok erken nolacagi bellimi olur diyorduda hevesimin önüne geçemiyordum.. ihtimalini bile vermiyordum..bak işte gördün mü Allah yaşaması hayırlı olmadığı için aldı bebeğini. zaten genelde bu şekilde oluyor. yani bebek sağlıksızsa düşük, ölüm vs.. oluyor. senin şu an yapacağın iş moralini yüksek tutup eşinle birbirinize destek olmanız. kendi beslenmede daha da dikkat et kanama vs.. yorgun halsiz düşebilirsin. daha güzel günler için gelecek aylara umutla bak. eşinle sen sağlıklı olduktan sonra Allah bir daha verir. hayat bu şekilde değil mi ilk önce yağmurlar yağıyor ardından yeşillikler çıkıyor ..
bu sekılde bır acı yasayan taze olan acının ustune bu sekılde bır yorum getırmenız cok acımasızca soylıyım dedım
gecmıs olsun canım
5 +6 haftalıkken kalp atısları duyulabılırde duyulmayabılırde
ve bende yenı donemlerde vajınal usg yapılamması taraftarıyım
hem gec dollenme hemde kalp atısı araması aynı sekılde tuhaf geldı bana hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah Gonlunuzdekı tez zamanda gerçeklesır Allah evlat hasretıyle sınamasın ınsallah
tabı doktortlar oyle dıyor bende o yuzden olmustur dıyemem elbette ama ıdrara sıkıstıgın zaman yukarıdanda goruyorlar asagıdan ne goruyorlarsa ben 5+4 keseyıAmin, dilerim saglikli bi hamilelik nasip eder bana en hayirli zamanda..
Bunlari arayan doktor söyleyen doktor.. ben ilk defa yasadim hamileligi, neyin nasil oldugunu bilmiyordum.. bu tarihlerde atmayabilrde ama haftaya mutlaka duymaliyiz dedi.. zaten ilk baslarda doktor bana tahmin ettigimiz kadar ilerde degil hamileligin dediginde sezmistim biseyler.. kahve rengi kanama oldugu için endiselndm ve doktor israrla vjinal ultrasonlabakmak istedi, otekiyle göremeyiz dedi.. esimde bidahakine beklersn 8. haftanda gidersin diyor.. vajinal ultrason zarar vermistir bebege diye düsünyo.. doktora israrla sordum oyle bsy olsa biz o riske girmeyiz dedi defalarca..