canim cok gecmis olsun, b
ende ilk bebegimi kaybettim, kalp atislarini duyduktan sonra 12.hafta kontrolunde ogrendik ki bebek 7.haftalikken kalbi durmus, hemen kuritajla aldi dr, bu sure zarfina kadar hicbir belirti vermedi ne kanamam ne agrim oldu ve hala hamilelik belirtileri yasiyodum, cok zor oluyo seni cok iyi anliyorum, insan hayaller kuruyo umutlaniyo, ama ilk kontrole gittigimde dr demisti, ilk 3ay bebege baglanma, her 4 kadindan biri dusuk yapiyor artik demisti ama insan cok isteyince umutlanmamak elde degil, kurtajdan sonra surekli kendinde hata ariyosun,kilom da fazlaydi aacaba ondanmi, bundan mi diye surekli suc ariyodum ama takdiri İlahi, verende Rabbim, alan da Rabbim, s imdi tekar hamileyim ama yine 7. haftada asiri kanamam oldu, parcalar gelince ben gitti bebegim heralde diye gittim doktora, hastanede surekli agladim, vajinal bakti kalp ati si var ama rahmin cevresi yogun kanama var dedi, hemen serum taktilar progenix igne 2 doz oldum hergun, igneler bitince kontrolde normal ultrasonda bakti, kalp atisi var dedi, istirahata devam hap verdi progestan, bugun son haplarim yarin kontrolum var, insallah hayirli haberleri almak istiyorum, doktor banada 1adet gordukten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben ayni seyleri yasarim korkusuyla 1.5 yil dusunmedim bebek, psikolojim cok bozulmustu, ama simdiki aklim olsa hemen denerdim, teselli olurdu bana, tparlanirdim,sanada tavsiyem, doktor ne kadar sure diyosa o kadarbekle ve hamile kalmayi dusun, Rabbim en kisa zamanda toparlanmani nasip etsin ve hayirlisiyla bir evlat versin canim, ilk hamileligimde KK dan haberim olsaydi moralimi cabuk toplardim, insanlarla paylasinca rahatliyosun,senin gibi dusuk yapip hamile kalanlari okuyunca umudun artiyo, o yuzden moralini yuks ek tut canim, Allaha emanet ol