Bebek falan yok 6 nisanda adetliyken ilişkiye girdim diyen birinin şimdi hamileyim dediğine inanılmaz. Hamile olması imkansız o tarihte adetli olup ilişkiye girince şu vakit hamile olsa bile öğrenemez. Yalan rüzgârı.Kızı neden şimdi azarladn ki ? O konuyu kendin için açmıştın hatta ben oraya da yorum yapmıştım ayrıca sevgilin mı eşin mı dürüst ol demiştim sende sevgilim demiştin. Asabi olma karnında bir bebek var
Neyse ne gülüm ya ne hâli varsa görsün. Demekki insanlarla dalga geçmeyi seviyor ya da zamanında oldu bitti ondan sonra konu açtı hamile olduğunu da şimdi öğrendi olabilir yani. Benim en kızdığım şey madem bir işi yapıyorsunuz korunma diye bişey var.Bebek falan yok 6 nisanda adetliyken ilişkiye girdim diyen birinin şimdi hamileyim dediğine inanılmaz. Hamile olması imkansız o tarihte adetli olup ilişkiye girince şu vakit hamile olsa bile öğrenemez. Yalan rüzgârı.
Neyse ne gülüm ya ne hâli varsa görsün. Demekki insanlarla dalga geçmeyi seviyor ya da zamanında oldu bitti ondan sonra konu açtı hamile olduğunu da şimdi öğrendi olabilir yani. Benim en kızdığım şey madem bir işi yapıyorsunuz korunma diye bişey var.
Amin canım. Sende sağlıkla al bebişini kucağına :)Burda belki üzülüyoruz dimi dediğin gibi neyse ne artk. Bu gibiler yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan birine inanmıyoruz işte. Allah burda da iyilerle karşılaştırsın :)
Amin canım. Sende sağlıkla al bebişini kucağına :)
Anne olma hastetiyle yanan binlerce insan var. Bebegi evlatlik verin onu sevecek bakacak birine.
Birşey diyeyim mi bunu öğrenirse mahvede diyosunda bebek olmasaydı sadece birlikte olduğunuzu öğrenseydide aynısı olacaktı.arkadaslar oncelikle hicbir sekilde on yargi yapmayiniz lutfen, ciddi iliskim var 20 yasindayim erkek arkadasimla birlikte olduk hamile kaldim fakat evli degiliz henuz, ve bu yasimda okudugum icin vs ailem evlenmeme izin vermez. Erkek arkadasimin ailesi ile benim ailem cok yakin. Bebegi gonlum hicbir sekilde aldirmak istemiyor ama dogurmama sartlar el vermez ailem hamile oldugumu ogrenirse beni mahfedeler, yaptim buyuk bir hata. Aldirmak istemiyorum ama mecbur gibiyim, ne yapmami onerirsiniz ?
Neden evlat edinmeyi dusunmuyorsunuz. Devlet yurtlarinda sevgiye anne sefkatine muhtec binlerce cocuk var. Biz daha birkac aydir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Buna ragmen bir sekilde basaramaz isek evlat edinme gundemimizde. Gerci hos basarsak bile ileride evlat edinmeyi yine dusunuyoruz o ayri..Ben on yıldor evlat hasretiyle tutuşuyorum eşime birgün dedim ki eğer evladım olmadan kokusunu içime çekemeden ölürsem mezar taşıma evladı olmadan evlat hasretiyle öldü yazdır dedimm rabbim bazısını vererek bazısına vermeyerek sınıyor işte böyle insanlar hak edip etmediğini tartışmal bize düşmez rabbim bilir en doğrusunu
Neden evlat edinmeyi dusunmuyorsunuz. Devlet yurtlarinda sevgiye anne sefkatine muhtec binlerce cocuk var. Biz daha birkac aydir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Buna ragmen bir sekilde basaramaz isek evlat edinme gundemimizde. Gerci hos basarsak bile ileride evlat edinmeyi yine dusunuyoruz o ayri..
17 yadindan berimi cocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz yani.bravo vallahi. Daha kendiniz cocukken baslamissiniz calismaya. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Istediginiz evlada kavusursunuz daha fazla beklemeden...27 yaşındayım canım daha yaşım küçük olduğunu düşünüyorum ve çözümünü bulduk rabbımın izniyle onla uğraşıyorum iki gündür inşallah rabbim izniyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?