- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Yasadiklariniz hem kotu hem hamilesiniz.. hormonlarda tavan olunca 2 kat daha etkinlendinjz haliyle.. ama burda dursa bisey olmaz diyosunz daha cok uzulceksinjz.. ailende sorun yapmiyosa kalmaniza sorun cikmaz sanirim..O yokken ben annemlerde kalacagim zaten esim maasini bana gonderecek dogumdan once annemlere yakin ev tutacagim bencede gitmesi en iyisi lakin bana neden bu kadar zor geliyor aklima geldikce agliyorum tutamiyorum kendimi
Yasadiklariniz hem kotu hem hamilesiniz.. hormonlarda tavan olunca 2 kat daha etkinlendinjz haliyle.. ama burda dursa bisey olmaz diyosunz daha cok uzulceksinjz.. ailende sorun yapmiyosa kalmaniza sorun cikmaz sanirim..
Aynen katılıyorum lütfen ağlayıp üzülüp strese sokmayın kendinizi bebekleriniz hisseder onlarda üzülür biliyorum zor bir durum ama ölümden başka herşeye çare var sabret bu günler imtihan ve geçecek Allahın izniyleAllah bir kapiyi kapatir bir kapiyo acar. Bak.yurtdisinda.kapiyi acmis birak gitsin. Euro dolar cok yukseldi borclari daha erken bi bitirrsiniz. Ablaniz cocuklari var sizde kalin nolcak sizde evlatsiniz. 1 sene herkes fedakarlik yapmali allahim.kuvvet versin hersey hallolur inss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?