Hamileyim eşim beni aldatıyor ne yapmam gerek

Maalesef. Bir çocuğum daha var yazmış
Okuduğumdan beri inşAllah fake üyedir diyorum. Kendisi girip bişey yazmıyor.

Çok kötü bir düşünce içine girmiş olmamın sebebi çok aşıktık biz bunu bana hamile iken yapmasını yediremiyorum kendime o biZi düşünmüyor bile çocuklarını düşünmüyor bile
Sen de çok düşünmüyorsun.Aşkın bitince çocuğu niye öldürmei düşünürsün kü.Allah korusun.Eşin aldamış olsa bile böyle düşünemezsin,onun canını sen vermedin,o sana Allah ın emaneti.Belki bir gafletle diline düştü ama dua et ve bu düşünceden sıyrıl canım.Sen takipte ol,gözüm üstünde de ona işe yollarken o anlar ...

Hanımlar,
okuduklarınızdan dolayı kızdınız anlıyorum anlıyorum ama karşınızdaki hamileliğin verdiği duygusallıkla aldatılmanın yaşattığı travmayı nasıl atlatacağını bilemeyen bir kadın, çocuğunu elinden almalılar, sizin gibiler anne olmasın gibi sözlerle durumu daha da kötüleştiriyor olabilirsiniz, biraz karşınızdakini kazanma yoluna gitseniz kendine çocuğuna zarar verme fikrinden uzaklaştırırsınız.

Kadın zaten yardım istiyor, çığlığını duymak yerine suçlamayın lütfen.

Kocanin yedigi bok yuzunden çocuğunu öldürmek mi silkelen kendine gel yahuu can o can karninda ki de kucaginda ki de ölümden baska herşeye care var bitmis tükenmiş değilsin biktik artik yaa cinnet gecirip çocuklara zarar verenlerden git tedavi ol...

Ne saçma sapan konusuyon acaba.. eşimi on defa kurban ederim evladıma.. evlattan daha önemli birşey varmı.. aldattıysa vur kicina tekmeyi çalışan insansın..

Ne saçma sapan konusuyon acaba.. eşimi on defa kurban ederim evladıma.. evlattan daha önemli birşey varmı.. aldattıysa vur kicina tekmeyi çalışan insansın..

Çocuğun ne suçu var ya hayret bişey, o çocuğun yaşama hakkı var da senin anne olmaya hakkın var mı onu bilemedim.

bence bır doktora gıdın
ınsan aldatıldı dıye cocugunu ve kendısını öldurmeyı dusunuyorsa psıkolojık sorunları var demektır doktora gıdersenız tum sorunları cozecegınızı ve saglıklı karar verecegınıze emınım

aldatılmak güzellikle olmuyor adam karaktersizse yapıyor bende çok güzelim ve çok çirkin bir kadınla aldattı. Yapan yapıyor güzelim

Sanırım sizi aldatan adama hala iyilik yapmayı düşünüyorsunuz. Üstelik canice düşüncelerinize bir de günahsız yavrunuzu katıyorsunuz.

Bunun yerine hayata 4 elle tutunup, çocuklarınıza sarılıp, hayatı dallamasız doya doya yaşamayı düşünür müsünüz?

Çocuk yaparken ne olur iyice düşünün. Özellikle sizin gibiler daha çok düşünsün. Ne olursa olsun çocuğun canına kıymak nasıl canice bir duygudur. Üzüldüm şimdi o bebeğe kim bilir doğduğu zamanda esinizle sorun olunca nasıl canice şeyler dusuneceksiniz üzerinde. Allah akıl fikir versin.

Buradaki konulardan sonra gerçekten feminizmi bırakma kararı alacağım en sonunda .
Küçük kızını öldürmeyi düşünmüş . Bakın bu sağlıklı bir zihnin en acı içinde kıvrandığı durumda bile düşünmesi gereken bir şey bile olamaz. Daha fazla yazarsam ban alacağım . Herkes anne olmamalı bence.

Nası ya. Belkide değmeyecek birisi için bir cana kendi parçanızdan olan bir cana kıymayı düşünmek hiç akıllıca gelmedi bir destek alın derim. Hormonlarının şuan daha bir benimseme oluşturması lazımken tam tersi bir durum garip geldi

Ama boşanmayı düşünmediniz ? Bu kadar eminseniz çalışan kadınsınız kanıt toplayın açın davayı alın tazminatı basın kıçına tekmeyi

Ölene kadar evli kalmak zorunda değilsiniz evlenmek kadar boşanmak da çok normal bir durum niye öleyim ki bir adam yüzünden evlatlarım bana yeter aklinizi başınıza toplayın.

Boşanmayı değil de kendinizi ve evlatlarınızı ( siz ölünce doğal olarak karnınızdaki bebeğiniz de ölecek) öldürmeyi düşündünüz öyle mi? Beni aldatan bir ş...siz için çocuğuma kıymak aklıma gelecek son şey bile değildir.

Lütfen herşeyi bir kenara bırakın ve psikolojik tedavi görün. Hamilesiniz hormonlarınız tavan yapmış belliki. İlerde böyle bir şeyi düşündüğünüze bile pişman olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…