- 12 Haziran 2019
- 17.414
- 105.685
- 36
-
- Konu Sahibi Derinoooossss
Maalesef. Bir çocuğum daha var yazmışkadının çocuğum dediği hamile ya, o olmasın? Hani kendi ölünce yüksek ihtimalle ölecek olan.
He değil de kanlı canlı, doğurduğu büyüttüğü çocuğu öldürmek aklından geçtiyse, kocasının aldatmasi bu sorunun yanında sanırım devede kulak kalır..
D Derinoooossss
Siz de kendinize gelin.
Dunyada ilk aldatılan kadın değilsiniz, son olmayacaksınız.
Büyük aşk vs geçin bunları. Aşk bitebilir.bu hic bir şeyin garantisi olmaz.
25 yaşında annesiniz, çalışan kadınsınız.
Yeniden hayatinizi kurarsınız.
Bu kadar dramatize edip gözünüzde buyutmeyin.
Sen de çok düşünmüyorsun.Aşkın bitince çocuğu niye öldürmei düşünürsün kü.Allah korusun.Eşin aldamış olsa bile böyle düşünemezsin,onun canını sen vermedin,o sana Allah ın emaneti.Belki bir gafletle diline düştü ama dua et ve bu düşünceden sıyrıl canım.Sen takipte ol,gözüm üstünde de ona işe yollarken o anlar ...Çok kötü bir düşünce içine girmiş olmamın sebebi çok aşıktık biz bunu bana hamile iken yapmasını yediremiyorum kendime o biZi düşünmüyor bile çocuklarını düşünmüyor bile
4.5 aylık hamileyim çalışan birisiyim bir çocuğum daha var 25 yaşındayım bakımlı güzel bi kadınım eşimin bana aldığı hediyenin aynısından dostu olduğunu düşündüğüm yanında çalışan kadına da almış almadım diyor ama aynı bileklik bugün de resmini paylaşmış o kadın uzun zamandır telefon eşimin elinden düşmüyor ve spora felan da gitmeye başladı ne yapmam gerek bilmiyorum çok boşluktayım kimseye de anlatamıyorum lütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm
Ama boşanmayı düşünmediniz ? Bu kadar eminseniz çalışan kadınsınız kanıt toplayın açın davayı alın tazminatı basın kıçına tekmeyi4.5 aylık hamileyim çalışan birisiyim bir çocuğum daha var 25 yaşındayım bakımlı güzel bi kadınım eşimin bana aldığı hediyenin aynısından dostu olduğunu düşündüğüm yanında çalışan kadına da almış almadım diyor ama aynı bileklik bugün de resmini paylaşmış o kadın uzun zamandır telefon eşimin elinden düşmüyor ve spora felan da gitmeye başladı ne yapmam gerek bilmiyorum çok boşluktayım kimseye de anlatamıyorum lütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm
kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm