Hamileyim eşim beni aldatıyor ne yapmam gerek

Hıı öldür. Eşin arkanızdan iki gün ağlar, sonra unutur, bugün Ayşe'yle takılır yarın Fatma'yla takılır. Adam hayatını yaşarken sen çocuğunla toprak altında çürür gidersin.

Silkelen kendine gel. Ne demekmiş elin herifi yüzünden çocuğuna kıymak, kendine kıymak? Bu kadar aciz ve zavallı mısın? Ne olacak kendini öldürünce, eşin de vicdan azabından kendini öldürecek falan mı sanıyorsun? Hiçbir şey olmaz, ikinci evliliğini bile yapar. Boşlukta olacak bir şey yok, normalde yapman gereken şey boşanmak. 25 yaşında gencecik kadınsın, başka romantik ilişkilerin dahi olur. Ailem destek değil, çalışmıyorum, etmiyorum, gidemem diyorsan da yapacak bir şey yok. Üç maymunu oynayacaksın (ya da bildiğini belli edip evde onu yok sayacaksın), adamın parasını yiyecek, çocuklarını büyüteceksin. Eşinle de cinsel ve duygusal ilişkiye girmeyeceksin.

Ölmeyi bayılmak sanmayın Allah aşkına ya. Sorun ne kocam aldattı eee tamam çok kötü berbat çok üzücü evet
Ama bir insanın çocuğuna zarar vermeyi düşünmesini bile gerektirecek bişey mi buu? Atarsın tekmeyi boşarsın, acını çekersin hayatına devam edersin. Dünyanın sonu sanki.

Lütfen kendinize gelin. Hayatınız ve çocuklarınızın hayatı adamın tekinin aşna fişnesinden çok daha kıymetli

Boşanmak yerine el kadar masumun canını yakmayı düşünebildiğinize göre sizin gerçekten psikolojik destek almanız gerekiyor. Doğurdunuz diye, ona bir hayat verdiniz diye, o hayatı geri almak gibi bir hakkınız olduğunu filan mı sanıyorsunuz? Günah kısmına da canilik kısmına da girmek istemem, lütfen siz kendiniz düşünün. Bu düşünceler bile aklınızı başınıza getirmiyorsa, psikologa koşun. Çocuğunuzun ve sizin hayatınızdan kıymetli ne var ki, herhangi bir şey bunlardan vazgeçmenizin sebebi olabilsin?

İş yerindeki kadın dediğiniz insanı sosyal medyadan neden takip etme gereksinimi duydunuz? Daha önce şüpheleneceğiniz bir şeyler mi oldu? Bileklik meselesi sadece bir tesadüf olamaz mı? Ortada yanlış şeyler döndüğüne bu kadar eminseniz, bu işi temizlemenin yolu bir boşanma dilekçesine bakar.

El adamıma verdiğiniz değeri kendinize neden vermiyorsunuz?
Pislik bir kocaymış, hamile karısı varken o aşk meşk peşinde koşmuş.
Evladınızı ve kendinizi öldürmek gibi aptalca bir şey yapsanız adam kahırdan ölcek mi sanıyorsunuz?? Bir iki seneye yeni eş yeni çocuklar yapar merak etmeyin.
Kimse için en değerli varlığıma zarar vermeyi düşünmem. Kendinize gelin
Bunun yerine o pislikten boşanıp, hakkınız nafakanızı alıp, kendi maaşınızla geçinmek de bir seçenek. Eminim kocasız çocuklarınızla gül gibi mutlu yaşarsınız. İleride belki aşk kapınızı da çalar.

Emin degilsin bi arastir takip et. Ayrica esin seni aldatsa bile cocugunu ve kendini oldurmeyi dusunmek nasil bi piskopatlik nasil bi cahillik allah askina bi insan esi icin cocugunun canina kiymayi nasil dusunur helede bi anne yazik o cocuklara sizin gibi bi annesi oldugu icin bi erkek icin cocugunu oldurmeyi dusunmek. Su hayyatta erkekten baska biseyle nefes alamayan kadinlar olmasa keske

Valla koca var diye değil evladıma kıymak onun için tırnağını kesmem kızımın...evliyken de aynısını suratına çok kez demişimdir.vazgeçilmez değilsin dünya her şey herkez bi yana evladım bi yana...bu cümleyi kurabiliyo olman lazım evet her kadın güçlü değil hepsi dimdik duramıyor benim karar almam bile 3 ay sürdü boşanmak için fakat imkansız değil ispatla donuna kadar al ya da 3 maymunu oyna görme duyma konuşma başka bi yolu yok etrafımda zibille kadın tanıyorum aldattığı halde şiddet gördüğü halde boşanmayan çoğunun arkasında duracak bi ailesi ve işi yok senin de şartların buysa biraz bekle en azından bebeğin doğup kreşe gidecek yaşa gelene kadar ama ailen arkandaysa işinde elindeyse 5 dkka düşünmez açardım davayı..

Eşinizin aldatma olayı gerçek bile olsa malesef en mantıklı,doğru olan yol hemen boşanmaktır. Aşık olarak evlenmek malesef o aşkın ömür boyu süreceği anlamına gelmiyor ve aldatilmanizin sizin bakımlı olup olmamanıza alakası yok bu tamamen eşinizin adiligi.ama intihar etme düşüncesi hele ki çocuğu öldürme fikri çok çok hastalıklı bir düşünce.Çocukları istedik yaptık ee şimdi olmuyor yok edelim onların ne suçu var? Dünyaya getir sonra kendi sorunlarınız da o masum bebeğe kıymayı düşünmek çok çok berbat bir düşünce.ilk aldatılan ve boşanan siz olmayacaksınız o yüzden sağlıklı düşünün ve hem kendinize hem kızınıza hem karninizdaki masumlara iyi bakın.nr olacak siz ölünce adam kahrından ölecek mi? 2 gün sonra hayatını keyifli şekilde devam edecek.siz onun için vicdan azabı falan olmayacaksınız olan size ve masum bebelerinize olacak.

Diyelim ki aldatma olayı gerçek! Nasıl bir mantığın var. Bir adam için kızını mı öldürmeyi düşünüyorsun. Hayat bi kocadan ibaret sanki. Kafan mı güzel ne.!

İlk aldatılan sen olmayacaksın. Son da.... Boşanıp hayatına bakıcağına ölüm düşünüyorsun. İlla öldüreceksen beynini öldür. Yanlış çalışıyor çünkü.

Çok saçma değil mi yahu neden dostuna da aynı bilekliği alsın hediye mi kalmadı? ayrıca hadi aldı diyelim kadın direkt bilekliğiyle fotoğraf mı çektirmiş? bunu eşiniz görmemiş mi siz gördüyseniz o da görmüştür ve sizin görebileceğinizi düşünüp panik olurdu hem neden eşinize söylemediniz bu ne diye sormadınız? Hem belki de eşiniz onda gördü beğendi size aldı ne biliyorsunuz ortada fol yok yumurta yok Allah aşkına bir de çocuğumu da öldürücem ne demektir yüzleşmeden sormadan kuruntular falan yazık

Eşinizin aldattıgına emin misiniz ? belki size hediye alırken kadın gördu çok begendi aynısından sipariş etmesini istedi vs vs bi ton seyler olabilir .. yani kısacası emin olmadan hareket etmeyin... ya da kadın eşinize takık sırf siz görun diye yaptı bazı seyleri ..

Ölüm derken ; ya allah askına diyelim ki eşiniz aldattı eminsiniz yine de böyle dusunulur mu? Size deger vermeyen bi adam için çocugunuzun ve kendnizi ölümünü dusunmek saçmalamayın ya.. yasınız da genç bir erkeğe bu kadar bağlı kalmak yapmayın çocugunuzu da böyle yetiştirmeyin kendine özguveni olsun.. sizin de dunyann sonu değil.. pekala çocuklarınıza yetersinz bile bakarsınz da ..

Ne okudum ben ya hu lutfen yardim alin.aldatiyorsa aldatiyor.madem esini cok seviyorsun kadindan ayir.kadini kovdur mesela.saglam bir gozunu korkut esinin.

“Kızımla kendimi öldürürsem eşim hayata küser tüm hayat ona zindan olur ömür boyu acı çeker intikam almış olurum” sanıyorsan çok gülerim buna !

Ayağının altından çekilmiş olursun o kadar!

Vay be hayata bak
Kocam beni aldatıyor
Dur hemen gidip kızımla kendimi öldüreyim

Evet gerçekten çok mantıklı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…