- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi Derinoooossss
Boşanıp destek alın.İnan’ın tüm bedenim sızlıyor kanamam bile oldu bugün ağar topar eve geldik kavga ettim yolda yapmadım diyor ama hamile kaldım kalalı böyle bu sırada bi şirket kurdu hali vakti yerinde ne oldum delisi oldu birden ve değişmeye başladı hiç seslenmedim spor dedi git dedim bunalmıştır dedim telefonunu bucak bucak saklamalar bi kez de iş yerine gittiğimde dip dibe gördüm onları yediremiyorum kendime çok aşıktık biz hamileliğim burnumdan geldi bunalımdan işe Zor gidip geliyorum haklısınız ama bu kadar cahil kaldım işte düşünemiyorum artık
Sebep? Diyelim aldatıyor. Bir tane uçkuruna sahip çıkamayan ş.r.f.s.z.n biri için mi yapacaksın bunu? Gözünü o kadar kararttıysan başka bir şey yap. ( söylersem ceza alırım.) Ama aldatıp aldatmadigi bile belli değil. Kendine gel yaaaa.ütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm
4.5 aylık hamileyim çalışan birisiyim bir çocuğum daha var 25 yaşındayım bakımlı güzel bi kadınım eşimin bana aldığı hediyenin aynısından dostu olduğunu düşündüğüm yanında çalışan kadına da almış almadım diyor ama aynı bileklik bugün de resmini paylaşmış o kadın uzun zamandır telefon eşimin elinden düşmüyor ve spora felan da gitmeye başladı ne yapmam gerek bilmiyorum çok boşluktayım kimseye de anlatamıyorum lütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm
Canım aklınca bu kendini ve çocukları öldürünce ( hamile birde malum 2 çocuk) adam kahrından ölecek diye düşünüyorBen ki bu forumun en sakin üyelerinden biriyim ; sabah sabah benim bile kanı beynime sıçrattın
Adamın aldattığından bile emin değilsin, abidik gubidik tahminlerle öleceksin ve öldüreceksin, hayat o kocadan ibaret çünkü, keşke üremese senin gibiler ya, hasta kafalarınızla bir de çocuk yapıyorsunuz, kimsin sen ya çocuğunu öldüreceksin, sen mi verdin canını, git kafanı tedavi ettir önce
Canım aklınca bu kendini ve çocukları öldürünce ( hamile birde malum 2 çocuk) adam kahrından ölecek diye düşünüyor
Bilmiyor ki adamın ayakbağı kalmayacak üç gün ağlayıp dördüncü gün hayatına bakacak
Gerçekten yani ben bunu hamileliğe falan veremiyorum beyni durur mu insanın hamilelikte?
“Kocam beni aldatıyor dur ben gidipocuklarımla canıma kıyayım”
Valla saç baş yoluyorum burda sinirden
Mune abla bu bir ihbar olabilir mi eger gercekse konu
Rabbim fırsat vermesin ve doğru yola yöneltsin inşallah ne diyeyimYa hamileliğin etkisiyle insanların daha hassas daha duygusal olduğunu biliyorum ama bu hasta takıntılı bir beynin ürünü
Kocayla var olmanın ürünü
Aklım almıyor insan nasıl düşünebilir el kadar sabinin canına kıymayı, bu lafın hiç bir bahanesi olabilir mi
Kocasına karşı çocuklarını kullanan her tür kadından nefret ediyorum, bu da bir tür kullanmak, adamın canınnı yakmak için çocuğun canını kullanmak, Allah ıslah etsin
Rabbim fırsat vermesin ve doğru yola yöneltsin inşallah ne diyeyim
Çok zor zamanlarım oldu çok
Ki evli ama yalnızımdır ben hep kader diyorum
Ama hiçbir zaman yavrularımın değil canına kıymak onları üzmemek için hep güldüm içime attım
Bir erkek için karnımda taşıdığım dünyaya getirdiğim sütümle beslediğim yavruma kıyacağım öyle mi?
Rabbim bin defa esirgesin bizleri şaşırtmasın yazacak bir şey bulamıyorum
Öfkenizi neden başkasına yöneltiyorsunuz?
kızınızın ne suçu var?
sosyal hizmetlere şu an bu yazılanı atsam sizi bulup çocuğu elinizden alabilirler farkında mısınız?
Çok kötü bir düşünce içine girmiş olmamın sebebi çok aşıktık biz bunu bana hamile iken yapmasını yediremiyorum kendime o biZi düşünmüyor bile çocuklarını düşünmüyor bile
[/
İşte size hamileyken bunu yapan KOCANIZ. Kızınızı canınızı öldüresiniz geldi de peki kocanız için bir planınız var mı??? Boşanmak gibi mesela
Ortaya bir bomba bırakıp kaçıyorlar. Bizde burda merak ve üzüntü içinde kalalım.Mune abla bu bir ihbar olabilir mi eger gercekse konu