Hamileyim eşim beni aldatıyor ne yapmam gerek

İnan’ın tüm bedenim sızlıyor kanamam bile oldu bugün ağar topar eve geldik kavga ettim yolda yapmadım diyor ama hamile kaldım kalalı böyle bu sırada bi şirket kurdu hali vakti yerinde ne oldum delisi oldu birden ve değişmeye başladı hiç seslenmedim spor dedi git dedim bunalmıştır dedim telefonunu bucak bucak saklamalar bi kez de iş yerine gittiğimde dip dibe gördüm onları yediremiyorum kendime çok aşıktık biz hamileliğim burnumdan geldi bunalımdan işe Zor gidip geliyorum haklısınız ama bu kadar cahil kaldım işte düşünemiyorum artık
Boşanıp destek alın.
Aynı evde kalıp yüzünü gördükçe iyice kötü olursunuz.

Öfkenizi neden başkasına yöneltiyorsunuz?
kızınızın ne suçu var?
sosyal hizmetlere şu an bu yazılanı atsam sizi bulup çocuğu elinizden alabilirler farkında mısınız?

ütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm
Sebep? Diyelim aldatıyor. Bir tane uçkuruna sahip çıkamayan ş.r.f.s.z.n biri için mi yapacaksın bunu? Gözünü o kadar kararttıysan başka bir şey yap. ( söylersem ceza alırım.) Ama aldatıp aldatmadigi bile belli değil. Kendine gel yaaaa.

4.5 aylık hamileyim çalışan birisiyim bir çocuğum daha var 25 yaşındayım bakımlı güzel bi kadınım eşimin bana aldığı hediyenin aynısından dostu olduğunu düşündüğüm yanında çalışan kadına da almış almadım diyor ama aynı bileklik bugün de resmini paylaşmış o kadın uzun zamandır telefon eşimin elinden düşmüyor ve spora felan da gitmeye başladı ne yapmam gerek bilmiyorum çok boşluktayım kimseye de anlatamıyorum lütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm

Ben ki bu forumun en sakin üyelerinden biriyim ; sabah sabah benim bile kanı beynime sıçrattın
Adamın aldattığından bile emin değilsin, abidik gubidik tahminlerle öleceksin ve öldüreceksin, hayat o kocadan ibaret çünkü, keşke üremese senin gibiler ya, hasta kafalarınızla bir de çocuk yapıyorsunuz, kimsin sen ya çocuğunu öldüreceksin, sen mi verdin canını, git kafanı tedavi ettir önce

Ben ki bu forumun en sakin üyelerinden biriyim ; sabah sabah benim bile kanı beynime sıçrattın
Adamın aldattığından bile emin değilsin, abidik gubidik tahminlerle öleceksin ve öldüreceksin, hayat o kocadan ibaret çünkü, keşke üremese senin gibiler ya, hasta kafalarınızla bir de çocuk yapıyorsunuz, kimsin sen ya çocuğunu öldüreceksin, sen mi verdin canını, git kafanı tedavi ettir önce
Canım aklınca bu kendini ve çocukları öldürünce ( hamile birde malum 2 çocuk) adam kahrından ölecek diye düşünüyor
Bilmiyor ki adamın ayakbağı kalmayacak üç gün ağlayıp dördüncü gün hayatına bakacak
Gerçekten yani ben bunu hamileliğe falan veremiyorum beyni durur mu insanın hamilelikte?
“Kocam beni aldatıyor dur ben gidipocuklarımla canıma kıyayım”
Valla saç baş yoluyorum burda sinirden

Canım aklınca bu kendini ve çocukları öldürünce ( hamile birde malum 2 çocuk) adam kahrından ölecek diye düşünüyor
Bilmiyor ki adamın ayakbağı kalmayacak üç gün ağlayıp dördüncü gün hayatına bakacak
Gerçekten yani ben bunu hamileliğe falan veremiyorum beyni durur mu insanın hamilelikte?
“Kocam beni aldatıyor dur ben gidipocuklarımla canıma kıyayım”
Valla saç baş yoluyorum burda sinirden

Ya hamileliğin etkisiyle insanların daha hassas daha duygusal olduğunu biliyorum ama bu hasta takıntılı bir beynin ürünü
Kocayla var olmanın ürünü
Aklım almıyor insan nasıl düşünebilir el kadar sabinin canına kıymayı, bu lafın hiç bir bahanesi olabilir mi
Kocasına karşı çocuklarını kullanan her tür kadından nefret ediyorum, bu da bir tür kullanmak, adamın canınnı yakmak için çocuğun canını kullanmak, Allah ıslah etsin

kadının çocuğum dediği hamile ya, o olmasın? Hani kendi ölünce yüksek ihtimalle ölecek olan.

He değil de kanlı canlı, doğurduğu büyüttüğü çocuğu öldürmek aklından geçtiyse, kocasının aldatmasi bu sorunun yanında sanırım devede kulak kalır..

D Derinoooossss
Siz de kendinize gelin.
Dunyada ilk aldatılan kadın değilsiniz, son olmayacaksınız.
Büyük aşk vs geçin bunları. Aşk bitebilir.bu hic bir şeyin garantisi olmaz.
25 yaşında annesiniz, çalışan kadınsınız.
Yeniden hayatinizi kurarsınız.
Bu kadar dramatize edip gözünüzde buyutmeyin.

Ya hamileliğin etkisiyle insanların daha hassas daha duygusal olduğunu biliyorum ama bu hasta takıntılı bir beynin ürünü
Kocayla var olmanın ürünü
Aklım almıyor insan nasıl düşünebilir el kadar sabinin canına kıymayı, bu lafın hiç bir bahanesi olabilir mi
Kocasına karşı çocuklarını kullanan her tür kadından nefret ediyorum, bu da bir tür kullanmak, adamın canınnı yakmak için çocuğun canını kullanmak, Allah ıslah etsin
Rabbim fırsat vermesin ve doğru yola yöneltsin inşallah ne diyeyim
Çok zor zamanlarım oldu çok
Ki evli ama yalnızımdır ben hep kader diyorum
Ama hiçbir zaman yavrularımın değil canına kıymak onları üzmemek için hep güldüm içime attım
Bir erkek için karnımda taşıdığım dünyaya getirdiğim sütümle beslediğim yavruma kıyacağım öyle mi?
Rabbim bin defa esirgesin bizleri şaşırtmasın yazacak bir şey bulamıyorum

Rabbim fırsat vermesin ve doğru yola yöneltsin inşallah ne diyeyim
Çok zor zamanlarım oldu çok
Ki evli ama yalnızımdır ben hep kader diyorum
Ama hiçbir zaman yavrularımın değil canına kıymak onları üzmemek için hep güldüm içime attım
Bir erkek için karnımda taşıdığım dünyaya getirdiğim sütümle beslediğim yavruma kıyacağım öyle mi?
Rabbim bin defa esirgesin bizleri şaşırtmasın yazacak bir şey bulamıyorum

Amin inş
Ama bu konudan çok tedirgin oldum, çok ürktüm ne yalan söyleyeyim, Rabbbim korusun

hamile olduğunuz için aşırı duygusal tepkiler veriyor olabilirsiniz
evet sizi aldatmış olabilir evet çok aşık olmuş olabilirsiniz
ama bu dünyanın sonu değil
saçma sapan düşünceleri kafanızdan atın lütfen
kızınız ve içinizdeki masum melek için ayakta durmak, güçlü olmak zorundasınız
hamileyken çalışmak zor oluyorsa işten çıkma durumunuz var mı, eşiniz olacak kişinin durumu iyiyse size bakmak zorunda her halükarda
aileniz boşanma durumunda arkanızda olur mu
daha çok gençsiniz, kötü düşüncelerden uzaklaşın
çocuklarınızla beraber kendinize yepyeni bir hayat kurun
aldattığı için kendinizi suçlamayın, sizlik bir durum yok karşınızdaki adam değilmiş

Eminim siz kendinize doğmamış bebeğinize kıyınca adamda kahrından ölür artık. Aç gözünü arkadaşım zaten sana birşey oşsa kahredecek adam o haltı yemezdi. Dediğin gibi birşey varsa ve adam ikinizede aynı bilekliği alacak kadar işi fantaziye döktüyse sen biram o adamdan kurtulmaya bak. Tabi huyunu suyunu değiştirdiğini söylediğin parasını alarak o adamın ancak öyle canını yakarsın.

Çok kötü bir düşünce içine girmiş olmamın sebebi çok aşıktık biz bunu bana hamile iken yapmasını yediremiyorum kendime o biZi düşünmüyor bile çocuklarını düşünmüyor bile
[/

İşte size hamileyken bunu yapan KOCANIZ. Kızınızı canınızı öldüresiniz geldi de peki kocanız için bir planınız var mı??? Boşanmak gibi mesela

Böyle bir adam için ölümü fln düşünmek kıçına tekeyi basmak varken neden kendime zarar vereyimki ben mutlu olayımda o kudursun
Evet zor bir durum ama siz onunlamı dogdunuzki onu için ölesiniz

X