- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 31
- Konu Sahibi Derinoooossss
Kızım ve ölüm kelimesini aynı cümlede geçirmek... En kısa zamanda bir psikoloğa gitmeniz gerekiyor bence... Rabbim yardım etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.5 aylık hamileyim çalışan birisiyim bir çocuğum daha var 25 yaşındayım bakımlı güzel bi kadınım eşimin bana aldığı hediyenin aynısından dostu olduğunu düşündüğüm yanında çalışan kadına da almış almadım diyor ama aynı bileklik bugün de resmini paylaşmış o kadın uzun zamandır telefon eşimin elinden düşmüyor ve spora felan da gitmeye başladı ne yapmam gerek bilmiyorum çok boşluktayım kimseye de anlatamıyorum lütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm
Diyelim ki aldatma olayı gerçek! Nasıl bir mantığın var. Bir adam için kızını mı öldürmeyi düşünüyorsun. Hayat bi kocadan ibaret sanki. Kafan mı güzel ne.!
İlk aldatılan sen olmayacaksın. Son da.... Boşanıp hayatına bakıcağına ölüm düşünüyorsun. İlla öldüreceksen beynini öldür. Yanlış çalışıyor çünkü.