Zeyhatcımmmmmmmmmm....o kadar mutluyum ki şu an...canım arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah...tebrik ederim senide eşinide...yiğenim geliyor..nazlıma arkadaş geliyooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:
Zeyhatcımmmmmmmmmm....o kadar mutluyum ki şu an...canım arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah...tebrik ederim senide eşinide...yiğenim geliyor..nazlıma arkadaş geliyooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:Saruboceq::
oooooooohhhhhhh zeynepcımm
yawww çok sewındımmm cokkk
Özellikle babanla ilgili yazdıklarını okuduğumda göyaşlarıma hakim olamadım.. Allah isteyen.bebişi olmayan herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.. Sizinde gözünüz aydın,ALLAH kucağında görmeyi nasip etsin,akıl sağlığı,ruh sağlığı,beden sağlığı yerinde bir bebiş olsun inşallahhh.tekrar gözünüz aydın,tebrikler..
gözün aydın canım rabbim kucağına almayıda nasip etsinalkisalkisalkis
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt
günün en güzel haberini okudum yüce rabbim kucağınada almayı nasip etsin sana
ve isteyen herkese inşallah
o müthiş bebek kokusunu ciğerlerine çekmeyi nasip etsin Allahım
inşallah cnm evet hesaplayıcılara göre 28 mayıs dogum ama bende bılıyosun gec dollenme oldu daha keseyı goremedım persembe gıdıcem bakalım hayırlısı bellı olucak ne kadar oldugu sende ordamısın cnm 2010mayıs anneleri:CüvCüv::ecrin_bebek:amin canım inşallah bundan sonra herşey güzel gider sen mayıstamı doğum yapıyorsun canım