Hamileyim... Dualarm kabul oldu...

zeyhatcım okurkan gözlerim doldu rabbim dualarını kabul etmiş cümlemizinkinide kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize seni rahim anomalilerinden biliyorum ama konuşmamıştık hiç sağlıkla kucakla inşş tebriklerrrrr

Zeyhatııımm canıım gözün aydıı. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallaahhh. Demek ki gerçekten beklemediğin anda oluyor. Çok şükür. Allahım o güzel yüzünü hep güldürsün

çok çok tebrik ederim.allah meleğini ve seni korusun.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

ayy tüylerim diken diken oldu yaaaaa... nası mutlu oldum canım yaaa.. allah sizlere bağışlasın inşşallah...
rabbim tüm isteynelere versin..
bigün buraya yazmak bizlerde nasip olur umarım

çok sevindim yaa.. allah hayırlı etsin. benim de adet tarihim 7 ekim..ayını 2.sinde yaptım tek çizgi çıktı. daha da yapmıcam ama 10 gündür acayipkarnım ağrıyo, karnım çok şiş ve de sol kasığım çok ağrıyo. bekliyorum bakalım

gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini :ecrin_bebek: :emir_bebek:

öncelikle hayırlı olsun bebeğin
benimde son adet tarihim 7 eylüldü
7 ekimden sonra test yapmayı düşünüyorum ama aklıma kurt soktun bende yapsam mı kaydirigubbakcemile5

darısı başımıza ....

kızıım ağlattın beni yaaaaaaaaaaaaa:KK43:(((((((

off çok kötü oldum çok sevindim ama çok duygulandım işte.
canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
darısı başımıza benimde yarın adet olmama lazım bakalım hayırlısı artık

kızlar çoğunuzu tanımıyorum ama benimle beraber sevinmişisiniz duygulanmış mutluluğuma ortak olmuşsunuz. Hepiniz çok candan samimisiniz. Allahım canı gönülden dua ediyorun en yakın zamanda bu eşsiz mutluluğu sizede nasip etsin.

öncelikle hayırlı olsun bebeğin
benimde son adet tarihim 7 eylüldü
7 ekimden sonra test yapmayı düşünüyorum ama aklıma kurt soktun bende yapsam mı kaydirigubbakcemile5

darısı başımıza ....

ah aha benimde burda düştü aklıma kur test yapanları okudum baktım onlarınki çıkmış sonra patriciayla konuştum bir umut test aldım ama çok dikkatli incelemek gerekiyor hani böyle normal bakınca gözükmüyor benim gibi parlak ışığa tutup gözlüke bakın :)

çok sevindim yaa.. allah hayırlı etsin. benim de adet tarihim 7 ekim..ayını 2.sinde yaptım tek çizgi çıktı. daha da yapmıcam ama 10 gündür acayipkarnım ağrıyo, karnım çok şiş ve de sol kasığım çok ağrıyo. bekliyorum bakalım

benimde karnım şiş afedersin gaz var hatta klomen kullanırken yumurtan büyürken kasıkların ağrırya öyle ağrım var inşallah hasta olmazsın.

zeyhat canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn tatlımm
bizede dua et hamişlerin duası kabul olurmuşşş bizde en tez zamanda yaşarız inşlhhh bu duyguyu:Saruboceq: :Saruboceq:

inan canım bu haberi aldığımdan beri hep dua ediyorum allahım beni sevindirdin isteyen herkesi burdaki arkadaşlarımıda sevindir diye

hayirlisi olsun canim canaballah saglicakla kucagina almayi nasip etsin,bizim icinde duaa et rabbim oguzel mutlulu bizede tez zamanda hayirlisiyla yasatsin.

bende kutlarım.sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

hepinizi çok teşekkür ediyrum allah en ksıa zamanda sizede nasip etsin.

Ben bugün çok kötü bir gün geçirdim bu akşam kan tahlili verecektim tekrar. Sabah lavaboya gidince peçetede kahverengi leke gördüm endişelendim hemen eşimle hastaneye gittik. Başka dr vardı. Adam sonucuma baktı 35 benim için çok dikkate alınacak bir değer değer değil hamile olmayabilirsin dedi. Hamileysende düşük yapıyordun dedi.

Dr a hep 2 çıkıyordu şimdi 35 çıkması tuhaf değilmi dedim. Yok adam moralimi bozmak için elinden geleni yaptı. Dünya başıma yıkıldı labaratura yolladı beni. Oraya gittim kitleri bitmiş ancak sonucu perşembe akşamı verebilirmişler. Hemen başka hastaneye gittim ama ben nasıl ağlıyorum dizlerim güçsüzlendi zor yürüyorum hıçkıra ağlıyorum. Gitiitğim 2. dr 35 de bir derğer önmeli olan ratması moralini bozma dedi o istedi testi hemen verdim kanı. Geömeye 1 saat. Titreyerek giitim sonucu almaya bir baktım 131,9 olmuş. Sevinçten kolalrım uğuştu öylece kaldım çıkamadım emrdivenleri. Dr da korkma ben ümitliyim senden dedi. Genelde 48 saatte 2 kat artarken seninki 4 kat atmış dedi. Ve düşük önleyici ilaç verdi haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı.

Şunu anladım hamile kalamamak çok zor ama kaybettiğini düşünmek çok acı insanın içi yanıyor. Ve şunuda öğrendim hamilelikte dr çok öenmli. Adam daha 2. testi yapmamadan moralimi bozdu bırakttı.

zeyhat peki belirtilerin nasıl ve ne zaman başladı canım?

Benim yumurtam 23 nde çatladı ve belirtiler bir hafta sonra başladı diyebilirim. Saçlarım dökülmeye başladı çok kötü sırt ağrım vardı ve gez en belirgini buydu diyebilirim. Birde vücut ısım çok dengesizdi bir donuyordum bir ateş basıyordu. Ve midem ekşiyor kazınıyordu. Arada kasığımı pıt pıt atıyor gibydi. Göğüslerim hassalaşmıştı. Ama ben hiçbirini gebeliğe ormadım hepsini başka şeyler bağladım.

X