gözünaydın :1hug:
ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım
amin canım alalh herkesin gönlüne göre versin.
Canım arkadaşım bizim topiktede yazdım....İnan çok sevindim kendim hamile kalmış gibi...Allahım sağlıkla eline almayıda nasip etsin bebeğini....Tekrar tebrik ederim....Öpüyorum seni:dance::lepi:
Hoppp hOPPP güzell haberlerrrrr okuyorummm :dance::dance:zeyhattttttttt şimdi girdimm siteyeee hemen klomendaşlar topiğimize girdimmmdelikafadulden haberi alınca çokk sevindimm anlatamm.Çok istiyordun bunu.Bak ben sana dedim:)))salla yumoş çalışma günlerini diyee.Bakk hep diyordumm :)Allahh büyük ilaçsız gebe kaldın.Tebrik ederim canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn inşallahh..Alllahha emanet ol
zeyyatcım tebrikler cnm cok sevındım hayırlısıyla kucana almayıda nasıp etsın rabbım amindelikafaduldensüprizzzzzhihoyyyt:sm_cool:
tebrikler canım gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah.AMİNN
gözün aydın cnm
demekkı senın hamıle olduğunu netten oğrenıcekmışım. balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gozlerım doldu rabbım hayırlısını verır her zaman :))))))))))))))))) hayırlı olsun tekrar bebısım :)